زیباترین مقاصد توریستی آسیا (+عکس)
7 - سریلانکا جزیرهای است واقع در جنوب آسیا، اقیانوس هند و جنوب کشور هند. نامهای قدیمی آن سَراَندیب یا سَرَندیب یا سیلان بود.پایتخت سیاسی آن سری جایاواردنپورا کوته و پایتخت تجاریاش شهر کلمبو است. پیش از سال ۱۹۷۲ به این کشور سیلان میگفتند. پایتخت این کشور شهر کلمبو (Colombo) با ۶۴۲ هزار نفر جمعیت میباشد. مساحت سری لانکا ۶۵٬۶۱۰ کیلومتر مربع و جمعیت آن ۱۹٬۶۶۸٬۰۰۰ نفر است.
چهار راه برای رسیدن به آرامش: 1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه
پاسخ به:زیباترین مقاصد توریستی آسیا (+عکس)
ممنون از samsam بزرگوار
جالب بود
خسته نباشيد
موفق باشيد
بسار زیبا و جالب بودند.متشکرم
بايد به خداوند تبارك و تعالي شكرگزار بود كه انسان را اينهمه قوي خلق كرده كه اين همه امكانات را به تسخير خود درآورده و همچنين بايد خدا را شكر كرد كه در روي زمين، كوه ها و درياها اين همه امكانات در اختيار انسان قرار داده كه از آنها لذت ببرد. ولي تأسف از اينكه ما انسان ها هيچ وقت سپاسگزار نبوديم و نميدانيم اينهايي كه داريم از كجاست و بايد از كي تشكر كرد. خداوند بزرگ است و فقط بقدر يك (الحمدلله) راضي و خشنود ميگردد.
خدايا سپاس
با سلام بسیار زیبا بود لذت بردم
زیبا و جالب بود دست شما درد نکند
خيلي زيبا بود
صلوات
جالب و زیباست با تشکر
واقعا جاهای بسیار زیبایی بود اما ما توی ایران خودمون هم از جاها قشنگ تر هم داریم به هر حال دستتون درد نکنه
به نام خدا // بسیار زیبا ممنون
لبیک یا خامنه ای
جالب بودممنون ازشما
برای ِ زیستن دو قلب لازم است قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوستاش بدارند قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من میخواهم تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.
سلام خوبه ممنون