خداوندا ...
بدانسان كه در چشم مردم بر مقام من مي افزايي در چشم من از مقام من بكاه و بميزان عزتي كه در اجتماع بمن ارزاني همي فرمایي مرا به ذلت نهاني من آشنا ساز تا شخصيت خويش را هرگز فراموش نكنم و پاي از گليم خويش فراتر نگذارم ...
پروردگارا ...
بر روان محمود محمد و آل محمد درود فرست و بر تمتع من از هدايت و صلاح بيفزاي تا هرگز ترك هدايت و صلاح نگويم و راهي جز راه حق نپويم و در نيت رشيد و شريف خويش به ترديددچار نشوم .
تا آن روز كه به عبادت تو بر خيزم زنده ام دار و تا آندم كه از تو ياد همي كنم دم گرم از سينه ام بر آور و اگر چنان باشد كه راهم از راستي به انحراف خواهد گرایيد و اهريمن ناپاك در بيداي ضلالت بكمندم خواهد انداخت ...
پروردگارا ...
هر چه زودتر مرابسوي خويش فراخوان و جان مرا از خطر شقاوت وا رهان ، من آن زندگاني را كه موجب خشم تو باشد نخواهم و يك لحظه جز بياد تو نفس بر نياورم ....
خدايا ...
مقدر فرمای که روز گار من در طاعت و عبادت تو بپايان رسد .
مرا از ثروت ديگران بی نيا ز دار و روزی مرا فراوان رسان ...
از فتنه ها بر کنارم دار و فطرت مرا عزيز و غنی گران تا چشم طمع به دست مردم ندوزم ...
مگذار که به آزار نخوت و کبريا دچار شوم و بگذار ترا آنچنانکه شايسته ذات مقدس تو باشد بندگی کنم و رنج مرا در ادای عبادت و طاعت بيهوده مساز ...
پروردگار من ...
مقرر فرمای که دستهای من در خير و صلاح مردم بکار افتد و همچنان دست کار گر مرا از منت گذاری و دل آزاری ايمن دار و زبان مرا از خودستائی و تفاخر خاموش فرمای .
الهی آمین ...