راسخون
سایر زبان ها
پارسی
العربیة
English
0
عضویت
/
ورود
لینک های اصلی
راسخون
خواندنی
مقالات
سبک زندگی
مشاهیر
پیامک
اخبار و تحلیل
ویژه نامه
احادیث
کتاب شناسی
تولیدات فرهنگی
پرندگان
پایگاه ها
تقویم تاریخ
گفتمان
مشاوره
پرسش و پاسخ
انجمن ها
وبلاگ ها
مسابقات
نظرسنجی
چند رسانه ای
فیلم و صوت
گالری تصاویر
آثار سینمایی
بازی و نرم افزار
نرم افزار
موبایل
دایرة المعارف موبایل
بازی آنلاین
موارد بیشتر
بنر راسخون
فراخوان ها
تبلیغ در راسخون
فال حافظ
فروشگاه
سهشنبه، 25 دی 1403
( جهش تولید با مشارکت مردم )
مسیر جاری
صفحه اصلی
انجمن ها
تلفن همراه/تبلت
بررسی تخصصی
سونی و سونی اریکسون
SonyEricsson G700 فرشته نجات
gps0064
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت :
تیر 1388
تعداد پست ها :
1751
محل سکونت : اصفهان
SonyEricsson G700 فرشته نجات
سونی اریکسون را در سالی که گذشت می توان یکی از کم کارترین شرکت هایی دانست که در سطح اول دنیای موبایل فعالیت می کنند. ولی اوضاع در سالی که پیش روی داریم کاملا متفاوت از سال گذشته خواهد بود چرا که چندین محصول استثنائی از این کمپانی، به زودی جامه واقعیت به خود می پوشند. یکی از این مدلهای نوظهور که پیش بینی فروش بالایی نیز برای آن می شود SE G700 می باشد که در ادامه به بررسی کاملی از آن خواهیم پرداخت. ما را همراهی کنید.
شاید بزرگترین عاملی که تقریبا همیشه سونی اریکسون را از رویای تبدیل شدن به بزرگترین تولید کننده موبایل دور نگه داشته است، مسئله مهمی به نام سرمایه باشد چرا که تقریبا نمی توان لحظه ای را در تاریخ این شرکت سراغ گرفت که تمامی محصولات متنوع آن رشد یکسانی را داشته باشند، بعنوان مثال در سالی که گذشت در دوره ای کوتاه تاکید فراوانی بر Cameraphone ها گردید و محصولاتی همچون K850 و K770 نتیجه این تاکید بودند. سپس با چرخشی تمام قد، تاکید این شرکت بروی گوشی های موسیقیائی خود قرار گرفت و گوشی موفقی همچون W910 در این دوره متولد گردید. همچنین در اوایل سال گذشته با نمایش W960 و P1 سری هوشمند این شرکت نیز خودی نشان داد. این ماجرا به خوبی نشان دهنده علت مشکلات پیش روی این شرکت در مقابل غول های اقتصادی بزرگی همچون Samsung یا نوکیا ست که در هر لحظه می توان مدل های مختلفی را در سبد فروش آنها یافت بعنوان مثال سامسونگ در حالیکه Armani را بعنوان گوشی سری مد ارائه می کرد، محصولاتی همچون G800 در Cameraphone ها، i450 را در رده هوشمندها، F210 را در گوشی های سری موزیک و U600 را در Slim ها برای ارائه داشت. البته در میان محصولات سونی اریکسون نیز گه گاه این تنوع بصورت مقطعی اتفاق افتاده است ولی در این میان مطمئنا بیش از همه به رده هوشمند های این شرکت کم توجهی و بی مهری شده است. بطوریکه می توان مدل های هوشمند این شرکت را به راحتی از ابتدا تا انتها با دست شمرد و در یکی دو سال اخیر و پس از P990 مدل های بسیار محدودی به بازار عرضه شدند (بطور مشخص تنها P1، W950 و W960) و این خود دلیل محکم دیگری ست برای عدم توسعه فراگیر نسخه UIQ از سیستم عامل Symbian که این شرکت برای هوشمندهای خود برگزیده است که بدلیل ماهیت لمسی این اینترفیس در غیاب نسخه لمسی ایترفیس S60 (حداقل برای سالی که پیش روی داریم)، در صورت بها دادن به آن می تواند حکم یک تک خال استثنائی را برای سونی اریکسون بازی کند. ولی گویا این بار داستان کاملا معکوسی در حال رخ دادن است چرا که برخلاف همیشه در نمایش اولیه محصولات آینده سونی اریکسون، این هوشمندها هستند که حرف اول و آخر را می زنند و شاید بتوان سرآمد این تغییرات را (گذشته از مدل های گرانقیمتی همچون G900 و XPERIA) اسمارت فون زیبای G700 عنوان کرد. G700 دستگاهی ست که در عمل به ترکیب قابل قبولی از قیمت و امکانات دست یافته است و اگر نگاهی گذرا به تک تک محصولات دیگر رقبا بیاندازیم، نه در میان هوشمندهای اشرافی نوکیا و نه در نمونه های پر شمار سامسونگ رقیب قابل ذکری نمی توان برای آن پیدا نمود.
در نگاه اول G700 برای یک گوشی هوشمند کمی کوچکتر از حد معمول به نظر می رسد چرا که با ابعاد 13×49×106 میلیمتر در قیاس با نمونه ای همچون P1 بسیار باریک تر و Slim تر شده است داستانی که در مورد وزن آن نیز رخ داده است جائیکه با وزن 99 تا 103 گرمی (تفاوت از Pre-Release بودن گوشی نشأت می گیرد)، G700 چیزی نزدیک به 20 گرم از P1 سبک تر شده است. در ظاهر دستگاه با اینکه بازهم همانند همیشه از پلاستیک استفاده فراوانی شده است، ولی بعلت کیفیت بسیار بالای ساخت قطعات در آن به هیچ عنوان در یک نگاه حس استفاده از یک محصول بی کیفیت، القا نمی گردد و با تحت فشار قرار گرفتن دستگاه نیز به هیچ عنوان صدای اضافی از آن به گوش نمی رسد. G700 همانند دیگر هوشمند هایی که از سونی اریکسون سراغ داریم تنها با یک رنگ عرضه می شود و برنزی روشن رنگی ست که برای آن در نظر گرفته شده است ولی این رنگ زیبا در عمل و با استفاده مداوم (و البته نچندان صحیح) بزودی شروع به خش دار شدن و در بعضی موارد بی رنگ شدن می کند. اما یکی از موارد مثبتی که در رابطه با ظاهر گوشی می بایست به آن اشاره کرد، خوش دستی و کارکرد راحتی ست که در استفاده از آن کاملا مشهود است، امری که بطور عمده وامدار قسمت هاشور دار پشت گوشی ست که به جای گرفتن بدون مشکل آن در دست کمک فراوانی کرده است
در برخورد اول، صفحه نمایش 2.4 اینچی گوشی همانند همیشه اولین المانی ست که به چشم می آید، این صفحه نمایش لمسی با رزولوشن 320×240 پیکسلی خود قادر به نمایش 262 هزار رنگ بوده و یکی از نمونه های با کیفیت سونی اریکسون محسوب می شود این قسمت همانند نمونه ای که در W960 دیده بودیم با یک پوشش شفاف محافظت می گردد که آن را در برابر آسیب های احتمالی و به جا ماندن کثیفی و اثر انگشت محافظت می کند. در گوشه سمت راست صفحه نمایش 9 نقطه کوچک بهمراه دو فلش محدوده محتویات قابل نمایش بروی صفحه را تعیین می کنند و در بالا و پائین این دو قسمت، Service Line ها در بالا بهمراه برچسب Soft-Key ها در پائین جای می گیرد که در زیر صفحه نمایش نیز با سه خط کوچک بر آنها تاکید شده است که این سه خط تشابه کاملی با Soft-Key های حساس به تماس بکار گرفته شده در K850 دارند ولی در حقیقت بجز یک Mark ساده چیز دیگری نیستند و بعلت حساس به تماس بودن صفحه نمایش عملا نیز نیازی به تعبیه این قابلیت در آنها احساس نمی شود. در مقام مقایسه گذشته از کوچک شدن 0.2 اینچی در سایز، در بقیه موارد می توان این صفحه نمایش را با نمونه بکار گرفته شده در P1 کاملا یکسان دانست. کیفیت این صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید نیز دچار افت چندانی نمی شود. بر بالای این قسمت نیز اسپیکر برقراری تماس بهمراه دوربین دوم تماس های ویدئویی دیده می شود.
در زیر صفحه نمایش صفحه کلید گوشی جای گرفته است که در بالاترین قسمت، برای اولین بار در اسمارت فون های سونی اریکسون دو Soft-Key در دو طرف صفحه نمایش، بهمراه دکمه های برگشت و C دیده می شوند. در مرکز این اجزا نیز D-Pad دایره ای گوشی با دکمه برجسته میانی آن دیده می شود که پس از P990 این اولین بار است که D-Pad در گوشی های UIQ سونی اریکسون دیده می شود. دو دکمه میانبر دایره ای شکل نیز در قسمت های بیرونی صفحه کلید قرار داده شده اند که برای ورود مستقیم به Note ها و پیام ها می باشند. یکی از نکات جالب توجه در این قسمت امکان استفاده از Soft-Key ها هم از طریق صفحه کلید مکانیکی و هم از طریق صفحه نمایش لمسی می باشد که در نوع خود امتیاز بسیار بالایی نسبت به سایر اسمارت فون های این شرکت محسوب می شود چرا که دیگر لازم نیست برای یک گردش کوچک در دستگاه قلم دست و پا گیر آن را از جای خود درآوریم. در زیر این قسمت نیز یکی از بهترین صفحه کلیدهای عددی سونی اریکسون جا خوش کرده است، صفحه کلیدی که با ارتفاع مناسب کلیدهایش بهمراه تفکیک و Feedback فوق العاده آنها بدون شک در جایگاه بزرگان این کلاس جای می گیرد. از دیگر نکات مثبت این صفحه کلید، مجزا طراحی شدن هر 12 دکمه آن است که استفاده از آنها را بدون نگاه مستقیم امکان پذیر می سازد.
در سمت چپ گوشی اما ناراحت کننده ترین چیزی که در همان نگاه اول، می توان غیبت آن را به وضوح مشاهده کرد، حذف یکباره چرخ لغزشی همیشگی گوشی های UIQ سونی اریکسون است. هرچند که حرکت سونی اریکسون در حذف حالت بالا و پائین این چرخ از P990 به این سو، احتمال حذف آن را پر رنگ تر می نمود.غافل گیری در سمت چپ گوشی همچنان ادامه دارد، در اینجا المانی را مشاهده می کنیم که علاوه بر ظاهر تغییر شکل یافته آن، انتظار دیدن آن را در این رده نیز نداریم: قفل سخت افزاری صفحه کلید که برخلاف نمونه های کشوئی معمول (Cradle) این بار بصورت یک دکمه ساده طراحی شده است. محل پورت پر سرعت این روزهای سونی اریکسون در سمت چپ نیز از دیگر موارد قابل ذکر در اینجا می باشد که در قسمت پائین خود اسلات کارت حافظه M2 دستگاه را نیز جای داده است که قابلیت Hot Swap نیز برای آن پیش بینی شده است. در کنار این دو المان یک LED کوچک تعبیه شده است که در هنگام دریافت Missed Call و یا پیام خوانده نشده بصورت چشمک زن و در هنگام ضعیف بودن باتری و یا شارژ کردن آن بصورت ثابت روشن، در می آید.
برخلاف قسمت چپ، در سمت راست گوشی از موارد بحث برانگیز خبری نیست، در اینجا گذشته از Rocker تغییر حجم صدا در بالا، تنها کلید موجود، دکمه شاتر دوربین می باشد که در قسمت پائین قرار گرفته است.
در قسمت بالای گوشی گذشته از دکمه Power دستگاه، قلم قهوه ای رنگ گوشی، متمایل به سمت چپ دیده می شود که همانند نمونه ای که در P1 دیده بودیم به فرم تلسکوپی نبوده و صرفنظر از کیفیت فوق العاده ساخت در آن، در عمل کمی کوتاه به نظر می رسد. در قسمت پائین نیز تنها مورد قابل ذکر شکاف میکروفون برقراری تماس می باشد.
قسمت پشت گوشی اما در نوع خود از زیبائی خاصی بهره می برد که نشان آن را در کمتر نمونه ای می توان سراغ گرفت در اینجا با ساختاری هاشور خورده روبرو هستیم که در پائین شامل نشان سونی اریکسون بهمراه اسپیکر اصلی گوشی بوده و در بالا به لنز دوربین 3.2 مگاپیکسلی دستگاه بهمراه فلش LED دوبل آن ختم می گردد. کاور باتری در اینجا برخلاف نمونه های کشوئی معمول، کمی با سختی و رو به بالا گشوده می شود. باتری لیتیومی گوشی که در زیر این قسمت جاخوش کرده است در مقام مقایسه همانی ست که در W960 و یا P1 نمونه آن را دیده بودیم : BST-33 با ظرفیت 950mAh که صرفنظر از اعداد 12 ساعت در حالت مکالمه و 380 ساعت در حالت Stand-by ، در یک استفاده متوسط تا 2 روز به راحتی می تواند دستگاه را روشن نگاه دارد، کما اینکه با استفاده ای بسیار زیاد از تمامی قابلیت های ممکن گوشی نیز، تقریبا غیر ممکن است، این باتری زودتر از 24 ساعت انرژی خود را از دست دهد. زمان مورد نیاز برای شارژ مجدد این باتری چیزی نزدیک به 2 ساعت می باشد. محل قرار گیری سیمکارت به موازات اسپیکر اصلی گوشی و در پائین دستگاه جای دارد و با اینکه ارتباط مستقیم با باتری گوشی ندارد ولی با اینحال امکان خارج نمودن آن بدون درآوردن باتری وجود ندارد.
با روشن کردن دستگاه، منظره چشم نواز اینترفیس UIQ از سیستم عامل Symbian اولین نکته ایست که به چشم می آید. در اینجا و در صفحه اول گذشته از موارد همیشگی نظیر قدرت سیگنال و باتری بهمراه زمان و تاریخ که در دیگر گوشی های این رده نیز می بینیم، به قسمت نسبتا جدیدی برمی خوریم که اولین بار در P1 ایده آن عملی شده بود و آنهم افزوده شدن میانبرهای مختلف به فرم Quick Launch در پائین صفحه نمایش است که با اینکه این بار همانند P1 این Panel رو به پائین قابل افزایش یافتن و Scroll شدن نمی باشد ولی قابلیت جدید و فوق العاده مفیدی به آن افزوده شده است که استفاده از آن را به تجربه ای فوق العاده تبدیل می کند. در این Panel ها و در حالت پیش فرض پنج آیکون جای دارد که به ترتیب عبارتند از Organizer، میانبر منوی پیام ها، ،آیکونی برای میانبرهای دلخواه (با قابلیت افزودن هر میانبر دلخواه حداکثر تا 9 عدد) وهمچنین منوی کنتاکت های مورد علاقه (Favorite Contacts) که آیکون ورود به منوی اصلی نیز در میان این چهار آیکون جای گرفته است که به طور دلخواه می توان چندین عنوان دیگر را نیز به این قسمت افزود، اما گذشته از المانهایی که در این محل قابلیت جایگذاری دارند، اگر بروی هر کدام از این المانها ضربه کوچکی بزنیم منوی مربوط به آیکون مورد نظر به فرم pop-up و در بالای این قسمت به نمایش در می آید و در بسیاری از موارد از اتلاف وقت کاربر برای ورود به منوی اصلی جهت اجرای یک Application بخصوص جلوگیری می کند. این قابلیت نوظهور که در نوع خود بسیار کاربردی و زیبا عمل می کند در مقام مقایسه کم و بیش مشابه قابلیتی ست که در HTC Touch نمونه آن را دیده بودیم.گذشته از این مورد دیگر قابلیت های اینترفیس گوشی را می توان با نمونه ای که در P1 دیده بودیم نسبتا برابر دانست، منوی کاربردی Today که اولین بار در P1 دیده شد در اینجا نیز حضور دارد و با زدن علامت مربع کنار آن میانبرهای بدرد بخوری به منوی پیامها، ایمیل ها، منوی مدیریت تماس ها و چندین گزینه دیگر نمایان می شود که هر کدام از این قسمتها نیز می توانند بطور جداگانه دوباره باز شوند. دو منوی pop-up موجود در P1 در اینجا نیز دیده می شوند که یکی با فشردن More از روی Soft-Key ها و دیگری با فشردن مثلث رو به پائین موجود در گوشه سمت چپ بالای صفحه نمایش در دسترس هستند و گزینه های موجود در آنها نیز تغییر چندانی نکرده است بطوریکه در منوی اول (در پائین صفحه) مواردی نظیر خاموش و روشن کردن قابلیت های ارتباطی گوشی،تغییر ولوم، منوی Status و مواردی از این دست دیده می شود و در منوی دوم (بالا سمت چپ) موارد کاربردی مورد نیاز نظیر برقراری تماس، دسترسی به کنتاکت ها، قفل صفحه کلید و موارد دیگر وجود دارد. از تغییرات قابل ذکر دیگر در اینترفیس گوشی حذف المان های نسبتا غیر ضروری Task Manager است بطوریکه در آن تنها برنامه های در حال اجرا زیر عنوان Open Application به نمایش گذاشته می شود و گذشته از اینکه میزان حافظه ای که توسط هر برنامه اشغال شده است، به نمایش گذاشته نمی شود، منوی Recent Application (که محل نمایش آخرین برنامه های استفاده شده است) نیز از ساختار آن حذف گردیده است، که این تغییرات مطمئنا در راستای کاربر پسندتر کردن ظاهر برنامه و تلاش برای هرچه ساده تر نمودن استفاده از آن می باشد که در عمل نیز از این لحاظ می توان امتیاز بالایی برای آن قائل گردید.
منوی اصلی گوشی نیز باز مثل همیشه آنچنان تغییری نکرده است و تنها موارد اختلافی که با P1 در آن می توان سراغ گرفت چند تغییر جزئی در آیکون و جای آنها می باشد. در اینجا با ردیف آیکون های 3×3 ماتریسی روبرو هستیم که Label هر قسمت با Highlight کردن آن در بالای صفحه به نمایش در می آید و زیر منوها نیز چون همیشه به فرمت لیست با آیکون های کوچک به نمایش در می آیند. در پائین نیز دکمه های Open و More وظیفه Soft-Key های سمت راست و مرکز را یادآور می شوند. شیوه ورود اطلاعات متنی به دستگاه نیز چون قبل به سه حالت امکان پذیر است که عبارتند از نوشتن مستقیم بروی صفحه نمایش (Handwriting Recognition)، استفاده از صفحه کلید مجازی QWERTY (که نسبت به قبل افزایش سایز و بهبود عملکرد قابل توجه ای داشته است) و بلاخره شیوه معمول استفاده از صفحه کلید عددی گوشی.
دفترچه تلفن بکار گرفته شده در G700 از لحاظ ظاهری تشابه فراوانی با P1 دارد دراینجا با نمونه ای روبرو هستیم که در آن می توان تا زمانی که حافظه دستگاه اجازه دهد کنتاکت ذخیره کرده و برای هرکدام اطلاعات فراوانی از چندین شماره تلفن ، ایمیل، نشانی پستی گرفته تا تاریخ تولد، زنگ و عکس دلخواه را اختصاص دهیم. علاوه بر این همانند نمونه های مبتنی بر S60 در اینجا نیز می توان قسمت های دلخواه را به لیست مشخصات افزود. با ورود به این قسمت کنتاکت های ذخیره شده در آن به شکل لیست در زیر هم ظاهر می شوند و با Highlight کردن هر کنتاکت شماره پیش فرضی که به آن اختصاص داده شده ظاهر می شود که در یک نگاه مشخص است که در اینجا نیز خبری از نمایش پیش فرض کنتاکت های موجود در سیمکارت نیست، هرچند می توان آنها را در این لیست کپی کرد. با Scroll افقی بروی هر کنتاکت اطلاعات کامل تری از آن به نمایش در می آید، مواردی که تشابه این قسمت با P1 را کامل می کند چرا که همانند قبل در این قسمت چهار Tab در قسمت بالا برای هر کنتاکت وجود دارد که در اولی شماره پیش فرض، اطلاعات شغلی و گروهی که در آن قرار دارد به نمایش گذاشته می شود، در دومین Tab، تاریخ تولد، نشانی پستی و مواردی از این دست وجود دارد، قسمت سوم برای افزودن متن به فرم Note برای آن کنتاکت می باشد و در آخرین قسمت نیز زنگ اختصاصی و همچنین اطلاعات Voice call برای آن کنتاکت ذخیره می شود. جستجو از میان کنتاکت ها از میان نام آنها و با نوشتن حرف به حرف اسم در کادر بالای صفحه صورت می گیرد.
یکی از قسمت هایی که در G700 بروی آن تاکید شده است قسمت Organizer و برنامه های موجود در آن است که گذشته از بخش های همیشگی آن نظیر تقویم، Tasks، و یا آلارم بدون شک مهمترین قسمت موجود در آن که حتی یک دکمه اختصاصی نیز برای احضار آن تعبیه شده است، Notes می باشد و با اینکه در نمونه های قبلی نیز می توان نشان آن را پیدا کرد ولی در اینجا با تغییرات فراوان صورت گرفته در آن، این قسمت به یکی از اصلی ترین بخش های دستگاه تبدیل شده است. Note یا یادداشت از جنس همان کاغذهای کوچکی ست که برای یادآوری به گوشه و کنار میز کار، مونیتور کامپیوتر و یا حتی یخچال می چسبانیم ولی با این تفاوت که این بار و در قالب G700 این امکان بسیار گسترش یافته و کاربردی تر شده است. در هنگام ساخت یک Note می توانیم از تمامی شیوه های تولید نوشتار در گوشی برای ساختن آنها استفاده کنیم مثلا می توان با استفاده از صفحه کلید به طور معمولی بروی آنها تایپ کرد و یا بوسیله قلم دستگاه بطور مستقیم بروی صفحه نمایش نوشت و حتی بوسیله آن طرح هایی را رسم کرد. رنگ پس زمینه این Note ها نیز کامل قابل تغییر است. گذشته از تمام این موارد امکان قرار دادن آلارم بروی هر کدام از این Note ها، قرار دادن تکی یا دسته جمعی آنها تحت فولدرهای دلخواه و همچنین امکان فرستادن آنها بوسیله بلوتوث یا MMS از دیگر مشخصات بارز موجود در این قسمت است.
از دیگر Application های موجود در G700 می توان به مواردی همچون PDF+ و یا Quickoffice (با قابلیت ادیت متن) اشاره کرد و در این میان نمی توان از بهترین Browser اینترنت موبایلی یعنی Opera 8 که نسبت به نمونه Mini خود تغییرات فراوانی را حاصل کرده است و البته رایگان نیز نیست، به راحتی گذشت. Application دیگری که می توان از آن سخن به میان آورد قسمتی با نام Storage Wizard می باشد که در آن میزان حافظه داخلی و خارجی گوشی به فرم گرافیکی به کاربر نشان می دهد. حافظه داخلی بکار گرفته شده در دستگاه 256 مگابایت است که از آن، چیزی نزدیک به 160 مگابایت در اختیار کاربر قرار دارد. میزان RAM دستگاه نیز 128 مگابایت می باشد که با اولین استفاده این رقم به چیزی نزدیک به 90 مگابایت تقلیل می یابد. در مورد حافظه خارجی نیز با اینکه سونی اریکسون برای پائین ماندن هرچه بیشتر هزینه ها، کارت حافظه جداگانه ای بهمراه گوشی ارائه نکرده است ولیکن عملا سقفی برای افزایش کارت حافظه در آن وجود ندارد و کارتهای 4 گیگی و یا بالاتر نیز بدون هیچ مشکلی در آن Handle می گردند. پردازنده بکار گرفته شده در دستگاه اما نسبت به نسخه های پیشین این سیستم عامل تغییر نکرده است و همچنان با اصرار سونی اریکسون بر این امر، همان نمونه ARM9 با فرکانس 220 مگاهرتز که در نمونه های قبلی نیز دیده بودیم، می باشد و با اینکه در اجرای Application های مختلف در آن به هیچ عنوان هیچ تاخیری مشاهده نمی شود ولی در قیاسی رخ به رخ با پردازنده های موجود در اسمارت فون های مبتنی بر S60 امتیاز چندان بالایی را کسب نمی کند.
در رده امکانات ارتباطی گذشته از فرکانس های سه گانه GSM همراه با پشتیبانی از 3G ، همراه همیشگی دسته اتصالات پر سرعت ،که تقریبا در تمامی UIQ های سونی اریکسون حضور داشت، یعنی Wi-Fi از قلم افتاده است و در غیاب آن تنها راه های اتصال گوشی به شبکه های بیسیم اینترنتی بهره گیری از GPRS و 3G می باشد. بلوتوث نسخه 2.0 با پشتیبانی از A2DP نیز در G700 وجود دارد. ارتباطات سیمی دستگاه نیز از طریق پورت USB 2.0 با حداکثر سرعت 12Mbps تامین می شود.
یکی از قسمت های فوق العاده گوشی که آن را در این رده با بسیاری از بزرگان سونی اریکسون همانند K850 و W960 برابر می کند، قسمت Media Center آن است که در آن به فرم گوشی ها سری واکمن قسمت های جداگانه ای برای نمایش عکس ها، فایل های موسیقی و همچنین ویدئو ها وجود دارد که با حرکت افقی بروی هر قسمت می توان به محتویات آنها دسترسی پیدا کرد بعنوان مثال در قسمت نمایش عکس امکان نمایش ماتریسی عکس ها یا ایجاد یک Slideshow براساس Mood کاربر وجود دارد. پخش کننده موسیقی گوشی نیز با اینکه از کنترل های نسبتا کمی در صفحه اصلی خود بهره می برد ولی با امکانات خوب موجود در آن (که براساس استفاده از دست نیز بهینه شده است)، قابل مقایسه با بهترین های سری واکمن است موارد قابل ذکر در این قسمت عبارتند از انتخاب نوع پخش، تگ گذاری آهنگ ها، نمایش تصویر آلبوم در حال پخش، ایجاد Playlist های دلخواه، استفاده از حالت Sleep (که پس از 30 دقیقه آهنگ را خاموش می کند) و اکولایزرهای پیش فرض (به همراه Mega Bass) می باشند. فرمت های مورد پشتیبانی توسط این پلیر عبارتند از WAV خانواده AAC و MP3 که نبود فرمت WMA در این لیست جای سوال دارد. صدای پخش شده توسط تک اسپیکر دستگاه در سطح کاملا مطلوبی قرار دارد و در مقام مقایسه می توان آن را با P1 نسبتا یکسان دانست. پخش کننده ویدئوی دستگاه نیز بدون هیچ حرف اضافه ای با پشتیبانی از MPEG-4 کار خود را به خوبی انجام می دهد. رادیوی FM با پشتیبانی از RDS و قابلیت Track ID نیز در دستگاه تعبیه شده است.
دوربین 3.2 مگاپیکسلی گوشی که با دو فلش LED نیز مجهز شده است در یک نگاه کلی با اینکه خبری از فوکوس اتوماتیک در آن نیست با اینحال در نوع خود یکی از بهترین های سونی اریکسون محسوب می شود. در اینجا با توجه به کلاسی که این گوشی در آن حضور دارد، برخلاف انتظار با یک دوربین خوب با قابلیت های مناسب روبرو هستیم که شاید بهترین جزئی که در آن بتوان ذکر نمود، اینترفیس کاملا تغییر یافته آن نسبت به دیگر هوشمندهای سونی اریکسون است در اینجا ساختار متفاوت منوها کاملا برای استفاده با انگشت بهینه شده است و سایز مناسب آنها این کار را به امری راحت تبدیل کرده است. تنظیمات اصلی دوربین نظیر تنظیمات نور، فلاش، عکاسی پی در پی ، افکت های رنگی و حالت پانوراما در صفحه اصلی منو و در سمت چپ آن با آیکون های زرد رنگی مشخص شده اند و تنظیمات دیگر نظیر نمایش عکس ها و یا سوئیچ میان حالت عکاسی و فیلمبرداری در سمت راست دیده می شوند. همچنین در تنظیمات این قسمت موارد بیشتری نظیر سایز عکس، تنظیمات صدای فلاش (با قابلیت خاموش شدن) و محل ذخیره عکس ها دیده می شود. حداکثر رزولوشن موجود در این قسمت 1536×2048 می باشد. سرعت آماده به کار این دوربین چیزی در حدود 2 ثانیه است که با غیر فعال بودن نمایش بلافاصله عکس گرفته شده، چیزی همین حدود نیز برای گرفتن عکس و ذخیره آن صرف می شود که این زمان سریع را بیش از پیش مدیون نبود فوکوس اتوماتیک در آن می باشد. بعلت نسخه Pre-Release بودن G700 در مورد کیفیت عکس های گرفته شده توسط آن نمی توان اظهار نظر صریحی کرد ولی در کل نسبت به کلاس خود می توان امتیاز مناسبی برای آن قائل شد. اگرچه G700 در قیاس با P1 بخاطر نبود Auto Focus نمره پائین تری را از لحاظ عکاسی کسب می کند ولی در مقام فیلمبرداری داستان کاملا فرق می کند چرا که فیلمبرداری در G700 با اینکه با همان فرمت QVGA موجود در P1 یعنی 240×320 پیکسل صورت می گیرد ولی این بار نرخ ثبت تصاویر به 30 فریم در ثانیه افزایش پیدا کرده است و این یعنی پس از K850 بالاترین و بهترین دوربین فیلمبرداری سونی اریکسون (البته G900 نیز با نمونه ای همانند K850 در راه است).
در مجموع اگر امکانات فوق العاده موجود در G700 نظیر دوربین خوب، Panel های کاربردی (که استفاده ای راحت با یک دست را به کاربر هدیه می دهند)، صفحه کلید مجازی بزرگ (که به راحتی بدون قلم می توان با یک دست از آن استفاده کرد) و ساختار جدید و زیبای استفاده از Note ها را در نظر بگیریم ، G700 در مقامی قرار می گیرد که بدون شک هیچ رقیبی در حال حاضر در بازار برای آن وجود ندارد که افزودن رقم ورود به بازاری که برای آن در نظر گرفته شده است (یعنی نزدیک به 250 یورو) دلیل محکم دیگری ست بر این مدعا چرا که با این قیمت، بدون شک G700 ارزان ترین اسمارت فون لمسی بازار لقب می گیرد که از امکانات مناسبی نیز برخوردار است. البته در سمت دیگر قضیه، نبود Wi-Fi و یا EDGE برای برخی از کاربران آنچنان حیاتی ست که انتظار برای رسیدن برادر بزرگتر این گوشی یعنی G900 را که قرار است با اختلاف قیمتی نزدیک به 50 یورو نسبت به G700 به بازار عرضه شود را برخود هموار می کنند. SonyEricsson G700 قرار است در ماه ژوئن 2008 به بازار عرضه شود و از هم اکنون می توان آن را به همراه G900 حکم یک تجدید حیات بزرگ برای سونی اریکسون دانست.
منبع:
www.writeage.com
__________________
چهارشنبه 7 مرداد 1388 10:56 PM
تشکرات از این پست
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها
آمار
گفتمان پرتال فرهنگی راسخون
کنکور و کنکوری ها
اساتید و مشاوران کنکور
مقطع کارشناسی
مشاوره تخصصی
فیزیک رشته ریاضی (استاد سید محمد جواد سادات)
فیزیک رشته تجربی (استاد سید محمد جواد سادات)
ریاضی رشته انسانی (استاد سید محمد جواد سادات)
كنكور دولتي
رشته های غیر پزشکی
منابع کنکور
مقطع کارشناسی
گروه علوم پایه
گروه علوم پایه
ایران
علوم پایه
كتاب هاي اسلامي
داستان هاي ايراني
مجلات زبان اصلی
مجلات تخصصی فن آوری اطلاعات و ارتباطات
آموزش خانواده
حقوق زن
دانستنی ها و آموزش های عمومی
آموزش،پرورش و تربیت کودکان
آموزش دروس دبستان
قبل از ازدواج
اعتیاد و موادر مخدر
آشپزی
باغبانی و پرورش گل و گیاه
غذاهای محلی و سنتی
انواع سالاد وسس
خواص مواد غذایی
کیک ها
پلو ها
اخبار و دانستنی های گردشگری
آسیا
آذربایجان شرقی
آداب و رسوم کهن ایران
آزمون های تالار
شب چلّه (شب یلدا)
شخصیت های سیاسی - مذهبی
هواپیما
علوم و فنون نیروی زمینی
علوم و فن آ وریهای جدید
آب و هوا
محیط زیست
آزمون های تالار نجوم
حافظان سلامتی
آموزش نجوم
طب سنتی
دارو ها و درمان ها
آموزش مهارت Reading
زنگ تفريح در كلاس زبان
برترین های خبری
قرآن کریم
حوزه های علمیه
جهاد تبین
دشمن شناسی در اسلام
ولایت فقیه
شهدای مدافع حرم
سردار شهید سپهبد سلیمانی
مسیحیت
تاریخچه و ساختار یهودیت
شناخت امام و غیبت
مباحث عصر ظهور
اخبار و مطالب جمکرانی
درس ها و داستانهای قرآنی
اهل سنت
تاریخچه و ساختار وهابیت
اعتقادات
پیشوایان تاریکی
فلسفه احکام
نماز
سوالات دینی و اخلاقی
دعاهای رمضان
مساجد، حسینیه ها و کانون های فرهنگی
چهارده معصوم(علیهم السلام)
پیامبران
حضرت محمد(ص) پیامبر گرامی اسلام
صحیفه سجادیه
آلبوم و تصاویر حسینی
مطالب نهج البلاغه
باب اول: خطبهها و اوامر
باب دوم: نامهها و رسائل و وصایا
باب سوم: کلمات قصار، حکمت آمیز و مواعظ
صندلی داغ
جشن ها
مسابقه عكس موبايل
تصاویر دیدنی
هنر هفتم
قرآن و آموزه های قرآنی
حاج محمود کریمی
حاج میثم مطیعی
کربلایی حمید علیمی
کربلایی سید رضا نریمانی
کربلایی سید مجید بنی فاطمه
کربلایی جواد مقدم
حاج محمد طاهری
کلیپ های ورزشی
تایپوگرافی
متن روضه و نوحه
غزلیات حافظ
شعر کلاسیک-سنتی
سینمای ایران
جام ملت های آسیا
کلیپ های ورزشی
جام ملت های آسیا 2019
کشتی
بازي هاى آسيايي اینچئون
تیم ملی
گفتگوی آزاد
تولیدات فرهنگی
طرح های اجرا شده
طرح های اجرا شده سال 90
طرح های اجراشده سال 91
طرح های اجرا شده سال 92
طرح های اجرا شده سال 93
طرح های اجرا شده سال 94
طرح های اجرا شده سال 95
طرح های اجرا شده سال 96
طرح های اجرا شده سال 97
مباحث خانواده محوری
صـالحـین راسخون
سی شب سی نور
سی شب سی آیه
از قاجار تا انقلاب
خودرو
موتورسیکلت،دوچرخه
هواپیما
پل ارتباطی کاربران راسخون با نمایندگان محترم
پرسش و پاسخ در مورد راسخون
بــورس
اقتصاد مقاومتی
صرفه جویی
تالارهای مسدود شده
مسابقه عكس موبايل
مسابقه عكس موبايل
مسابقه عكس موبايل
مسابقه عكس موبايل
مسابقه عكس موبايل
اخبار و رویداد های انتخاباتی
تریبون آزاد انتخابات
انتقادات در مورد مقالات
گفتگو در باب راسخون
ذوالکفل
نرم افزار
اندروید
ایام و مناسبت های خاص
آموزش ها و ترفند ها
مسابقات
بازی های اندروید
Apple (آی فون و آیپد)
برنامه نویسی
برنامه نویسی و طراحی وب
اندروید
اخبار حوزه امنیت
وبلاگ های راسخون
باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ
طرح وبلاگ ویژه
وبلاگ برتر هفته
Wordpress
Network+
بررسی تخصصی(لپ تاپ، PC ، قطعات سخت افزاری)
آموزش های ویدئویی
طرح های اجرائی
توسعه ASP.NET
اندروید
اعلانات سایت
مسابقات راسخون
طرح های قرعه کشی
برترین ها
فعالان (از دید مدیران)
مسابقات هفتگی
نقاشی با جدول اعداد
طرح ذربین تالارها
طرحهای سال 95
طرحهای سال 94
طرحهای سال 94
مسابقه هفتگی حدس تصویر"
جلسات مدیران تالارها
مسابقات هوش
سرگرمی "حدس تفاوت نقاشی ها"
مسابقات کاربری
مسئول گفتمان راسخون
MySql
Visual C#.net سی شارپ
SEO
php-Nuke
توسعه PHP
معرفی وبلاگهای فارسی
سیستمهای عامل
کتاب های آموزشی
قالب های راسخون
سایر قالب ها
بلاگر (Blogger)
اخبار و تکنولوژی های جدید
بازی های کامپیوتری-PC Games
ویندوز
ابزار وبلاگ نویسی
آزمون های تالار
سوالات مرتبط با مشکلات انواع لپ تاپ
IOS
سخت افزار
درخواست کرک
کرک های ریلیز شده
آموزش مهندسی معکوس
ابزارهای مهندسی معکوس
متفرقه
اخبار تالار
ابزار های مربوط به انپکینگ
ابزار های مربوط به Reversing و دیباگ
ابزار های مربوط به رمز نگاری
قفل و پکر
آموزش Reversing و دیباگ
آموزش های مربوط به انپکینگ و پروتکشن های مختلف
آموزش رمز نگاری
اخبار دنیای دیجیتال و موبایل
سامسونگ
بازی های IOS
پيامك ويژه سال نو
سخنان زیبا، عارفانه،عاشقانه
IOS
سخت افزار و تعمیرات
گفتگوی متفرقه (اقتصادی، اجتماعی، مذهبی، سیاسی، فرهنگی، جامعه ....)
پیشنهادات پیرامون مقالات
مصاحبه ها،گزارشات و اخبار اختصاصی راسخون
مسابقه عكس موبايل
مسئول شورای محتوا
مسابقات تالاردفاع مقدس
اخبار اقتصادی
نمونه سوالات امتحانی
تاریخ اسلام.
مباحث تکمیلی
طرح قرآنی ***ســـــــــــــی شب*** ســــــــــــی آیه***
حلقه های صالحین
فرهنگ نماز
فرهنگ مهدویت
فرهنگ عفاف و حجاب
طلاق و پیامدها:
اعتیاد و پیامدها:
فرآوری انجمن
تصاویر سپاهانی
استقلالی ها
والیبال
فوتبال ملی
اخبار ورزشی
حام جهانی فوتبال
سینمای جهان
تقویم تاریخ بازیگران
اشعار شهریار
معرفی کتاب
انجمن تخصصی ادبیات
کاریکاتور
شعر نو
کلیپ های مذهبی
محمدحسین
مداحی
هنرها و صنایع دستی
اینفوگرافیک
لطیفه
لطیفه و طنز
مدیر پاسخگو
اربعین
آموزهای صحیفه سجادیه
حضرت فاطمه زهرا(س)
علمدار کربلا- قمر منیر بنی هاشم
خاندان عصمت
تشکلات، هیئات و انجمن های فرهنگی،هنری،سیاسی و مذهبی
نکات کوتاه اخلاقی و اعتقادی:
روزه
احکام نموداری
اخلاق
اخبار و فتاوی فرقه ضالّه وهابیت
نکات و دانستنی های قرآنی
اثبات حقانیت شیعه
بهائیت
مهدویت از منظر قرآن و روایات
تورات و زبان عِبری
یهودیت
زندگی نامه شهداء
رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره)
عمليات هاي دفاع مقدس
اصول، مبانی و استراتژی های جنگ نرم
اسلام شناسی
دفاع مقدس و شهداء
عکس های خبری
سیارات
اخبار بانوان
آموزش مهارت Writing
عمومی
زبان انگلیسی
زبان عربی
عکس ها و خبر های نجومی
بیماری ها و درمان ها
آبزیان
ماهیان آب شیرین
زلزله
دانستنی های علمی
علوم و فنون نیروی هوایی/ هوا فضا
موشک
شخصیت های علمی، فرهنگی و هنری
نجوم
نوروز
زبان ها،گویش ها و لهجه های ایران زمین
آفریقا
آذربایجان غربی
خورشت ها
مربا و ترشی
بعد از ازدواج
تقویت خانواده محوری
مسولیت پذیری فردی و اجتماعی
افزایش نشاط و امید اجتماعی
معرفی و نشان دادن محیط های آرام بخش
نشاط و شادی در آداب و سنن اقوام ایرانی
همبستگی بین اعضا خانواده و ...
مشارکت در زندگی اجتماعی
احساس تعلق به ایران اسلامی
مسئولیت پذیری ملی- انقلابی
ارتقاء اعتماد اجتماعی
هویت خانواده
سبک زندگی زنان
هشدار در تغییر نقش ها در خانواده
آسیب های طلاق(.اعتیاد.خشونت)
ازدواج ، تجرد، فرزندآوری
غلبه فضای مجازی بر روابط خانوادگی
دانستنی ها، تعالیم و آموزش های درسی
یکی بود یکی نبود
بازی و سرگرمی
روانشناسی و رفتارشناسی زن
زن
دانلود كتابهاي قران-نهج البلاغه
مجلات ایرانی
كتابهاي هنري
داستانهاي خارجي
ریاضی
فیزیک
مهندسی مخابرات
عمران-عمران
علوم فنی و مهندسی
مهندسي مکانیک جامدات
زبان خارجه تخصصی
اصول سازمانی و مدیریت
حقوق تجارت
مبانی جامعهشناسی
ریاضیات
آمار
روش تحقیق
اصول حسابداری
جغرافیای اقتصادی ایران
اقتصاد خرد
اقتصاد کلان
پول و بانکداری
مبانی فقهی اقتصاد صدر اسلام
نظامهای اقتصادی
تجارت بینالملل
اقتصاد توسعه
اقتصاد ایران
تاریخچه علم باستانشناسی
بررسی تمدنهای باستانی از نظر قرآن کریم
جغرافیای تاریخی
اصول و مبانی انسانشناسی
اسطورهشناسی
تاریخ هنر از باستان تا آغاز اسلام
حفظ آثار باستانی
اصول و مبانی باستانشناسی
کتاب های کامپیوتر و فن آوری اطلاعات
دروس تخصصی گرایش قدرت
ماشینهای الکتریکی تخصصی
ماشینهای الکتریکی تخصصی
حفاظت و رله
تأسیسات
تولید و نیروگاه
عایق و فشار قوی
ماشینهای مخصوص
دروس تخصصی گرایش کنترل
الکترونیک صنعتی
اصول میکروکامپیوترها
ترمودینامیک
سیستمهای کنترل دیجیتال و غیرخطی
جبر خطی
سیستمهای کنترل پیشرفته
مبانی تحقیق در عملیات
مکانیک سیالات
ابزار دقیق
دروس تخصصی گرایش مخابرات
الکترونیک (تخصصی)
مدارهای مخابراتی
مخابرات
فیلترها و سنتز مدارها
میدانها و امواج
آنتن مایکروویو
سیستمهای انتقال
اصول میکروکامپیوتر
دروس تخصصی گرایش الکترونیک
فیزیک مدرن
فیزیک الکترونیک
الکترونیک صنعتی
تکنیک پالس
معماری کامپیوتر
مدارهای مخابراتی
پروژه آزمایشگاه الکترونیک
مهندسي كامپيوتر نرم افزار
ریزپردازنده
معماری کامپیوتر
باستان شناسي
جهان
معرفي دانشگاهاي دولتي
مقطع کاردانی به کارشناسی
گروه فنی و مهندسی
گروه فنی و مهندسی
دانلود سوالات كنكور دولتي رياضي
رشته های پزشکی
دانلود سوالات كنكور آزاد رياضي
كنكور آزاد
مقطع کارشناسی
نمونه سوالات کنکور
ریاضی رشته تجربی (استاد سید محمد جواد سادات)
ریاضیات
دین پژوهی
دانشگاهاي ايران و جهان
گرایش تکنولوژی نساجی
دروس تخصصی گرایش های نساجی:نساجی و علوم الیاف:تکنولوژی نساجی:پوشاک
کارگاه جوشکاری
اصول ساختمانی مواد پلیمری
استاتیک
نقشهکشی صنعتی
ترمودینامیک عمومی
کارگاه ماشینابزار
علوم الیاف
مقاومت مصالح
دینامیک عمومی
کارگاه ریختهگری
بافندگی حلقوی
ریسندگی، طراحیماشین
مبانی مهندسی برق
کفپوشهای ماشینی
مقدمات بافندگی
ریسندگی نخهای یکسره
تکنیک بافت پارچه
کارگاه ریسندگی الیاف بلند
ریسندگی مدرن
کنترل کیفیت آماری
طرح و محاسبه کارخانه
چاپ و تکمیل
هوانوردی-ناوبری هوایی
هوانوردی - مراقبت پرواز
هوانوردی - خلبانی
مهندسی هوا فضا
هواپیما تعمیر و نگهداری
دروس تخصصی تعمیر و نگهداری هواپیما
مبانی مهندسی برق الکترونیک
مقاومت مصالح
دینامیک عمومی
اصول ارتعاشات
تئوری ماشین
مکانیک سیالات عمومی
ترمودینامیک عمومی
علم مواد
تکنولوژی و روشهای جوشکاری
کارگاه جوشکاری
طراحی اجزاء ماشین
ایمنی در محیط کار
انتقال حرارت عمومی
نقشهکشی صنعتی
اصول مدیریت
آئرودینامیک
کارگاه ماشینابزار
پروسههای ساخت و مواد
مبانی و کنترل خوردگی
تستهای غیرمخرب
ساختمان هواپیما
مکانیک پرواز
موتورهای پیستونی
کارگاه موتورهای پیستونی
موتور جت
نقشهکشی تخصصی
کارگاه تعمیر بال و بدنه
سیستمهای الکتریکی هواپیما
سیستمهای اندازهگیری و آلات دقیق هوایی
آنالیز سیستمهای هواپیما
کارگاه سیستمهای هواپیما
زبان تخصصی سیستمهای مکانیکی هواپیما مقرارت هواپیمایی
پروژه تخصصی
پروژه تخصصی
دروس تخصصی مهندسی هوا فضا
آیرودینامیک
مکانیک پرواز
طراحی هواپیما
تحلیل سازهها
اصول جلوبرندگی
زبان تخصصی
طراحی سازههای هوایی
آیرودینامیک
دروس تخصصی رشته هوانوردی - خلبانی
مقاومت مصالح
مبانی مدیریت و تحقیق در عملیات
ایرودینامیک سیالات تراکمپذیر
مکانیک پرواز کاربردی
پرواز اولیه
زبان تخصصی
پرواز پیشرفته
پرواز تخصصی
دروس تخصصی هوانوردی - مراقبت پرواز
کامپیوتر و برنامهنویسی
ارتعاشات عمومی
استاتیک
مبانی مهندسی برق
دینامیک عمومی
اصول ایمنی پرواز
الکترونیک عمومی
آئرودینامیک عمومی
اصول هوانوردی
موتورهای هواپیما
سیستمهای الکتریکی و الکترونیکی هواپیما
ناوبری هوائی
هواشناسی
فیزیولوژی هوائی
قوانین و مقررات هوانوردی
دروس تخصصی هوانوردی-ناوبری هوایی
فیزیولوژی هوایی
اصول پرواز
اصول ایمنی پرواز
زبان تخصصی
موتور هواپیما
قوانین هوانوردی
سیستمالکترونیکی
هواپیما
هواشناسی
جنگ الکترونیک
پرواز مقدماتی
پرواز پایه
پرواز پیشرفته
رهگیری هوایی
سیمولاتور پرواز
سرویس هوانوردی
سیستم کمک ناوبری
سیستم کنترل
گرايش برنامهریزی و تحلیل سیستمها
دروس تخصصی کلیه گرایشها
کاردان فنی مکانیک
تکنیک و علوم جوشکاری
فیزیک حرارت
فیزیک مکانیک
استاتیک و مقاومت مصالح
الکتریسیته صنعتی
اتکنولوژی و کارگاه ماشینافزار
اپتیک کاربردی
اسپکتروسکپی
روشهای تجربی در فیزیک اتمی
کاربردهای لیزر
تکنیک خلاء
فیزیک هستهای
فیزیک راکتور
آشکار سازها و سیستمها
اندازهگیری هستهای
شتابدهندههای ذرات
رادیوایزوتوپ و کاربرد آن
شیمی هستهای
حفاظت در برابر پرتوها
فیزیک حالت جامد
فیزیک لایههای نازک
فیزیک قطعات نیمهرسانا
ابررسانایی و کاربرد آن
بلورشناسی
الکترونیک
رشد بلور و تکنولوژی
نیمهرساناها است
هواشناسی سینوپتیکی
هواشناسی دینامیکی
هواشناسی فیزیکی
آمار در هواشناسی
نجوم رصدی
اخترشناسی
کیهانشناسی
کلیه گرایش های ریاضی
دروس تخصصی گرایشها ریاضی
ریاضی
آنالیز
جبر
مبانی ریاضیات
آمار
معادلات دیفرانسیل
جبر خطی
مبانی هندسه
توابع مختلط
آنالیز عددی
مبانی کامپیوتر
گراف
نظریه معادلات
نظریه اعداد
هندسه موضعی
توپولوژی
هندسه دیفرانسیل
تحقیق در عملیات
فرآیندهای تصادفی
ساختمان دادهها
سریهای زمانی
زبان برنامهنویسی پیشرفته
زبان روسی
زبان چيني
زبان وادبيات ارمني
زبان وادبيات اردو
زبان فرانسه
زبان ژاپني
زبان ايتاليايي
زبان انگليسي
زبان اسپانيايي
زبان آلماني
دستور زبان آلمانی
درک مفهوم متن و تمرین بیان
گفت و شنود و آزمایشگاه
تجزیه و تحلیل دستوری متن
تمرین واژگان و اصطلاحات
اصول تحقیق
دستور پیشرفته
زبانشناسی همگانی
جملهنویسی و مقدمات انشاء
ترجمه ساده از آلمانی
زبان دوم (یک زبان اروپایی)
اصول ترجمه
ترجمه نامههای اداری و بازرگانی
بررسی ترجمههای متون اسلامی
ترجمه متون مطبوعاتی
بررسی آثار ترجمه شده از آلمانی به فارسی
خواندن و درک مفاهیم
دستور وانشاء
نگارش ساده
نگارش پیشرفته
گفت و شنود
خواندن متون مطبوعاتی
ترجمه متون مطبوعاتی
نامههای اداری و بازرگانی
درآمدی بر ادبیات
اصول و روش ترجمه
اصطلاحات زبان
مکالمه موضوعی
ترجمه شفاهی
ترجمه پیشرفته
نمونههای نثر و شعر
مقالهنویسی
تجزیه و تحلیل متون ادبی
ترجمه نوار و فیلم
فنون ترجمه
تاریخ زبان اسپانیایی
خلاصهنویسی
انگلیسی تخصصی
خواندن و درک مفاهیم
دستور و نگارش
گفت و شنود آزمایشگاه
متون یادگیری زبان
نگارش پیشرفته
ترجمه متون ساده
اصول و روش ترجمه
کاربردهای اصطلاحات و تعبیرات در ترجمه
آواشناسی انگلیسی
درآمدی بر ادبیات انگلیسی
خواندن متون مطبوعاتی
نمونههای نثر ساده
بیان شفاهی داستان
نامهنگاری انگلیسی
مقالهنویسی
بررسی آثار ترجمهشده اسلامی
اصول و روش تحقیق
آزمونسازی زبان
روش تدریس
کلیات زبانشناسی
زبان دوم (فرانسه یا آلمانی)
داستان کوتاه
سیری در تاریخ ادبیات انگلیسی
فنون و صناعات ادبی
ترجمه متون ادبی
متون برگزیده نثر ادبی
مکتبهای ادبی
آشنایی با رمان
شعر انگلیسی
نمایشنامه
ساخت زبان فارسی
آشنایی با ادبیات معاصر ایران
ترجمه متون سیاسی
واژهشناسی
ترجمه مکاتبات و اسناد زبان دوم
ترجمه متون مطبوعاتی
اصول و روش ترجمه
بیان شفاهی داستان
ترجمه متون ساده
زبانشناسی همگانی
ساخت زبان فارسی
گزیدههای ادب فارسی
شناخت شعر و نثر
مکتبهای ادبی
تاریخ ادبیات
تحقیق جملهنویسی
خواندن متون مطبوعاتی
ترجمه پیشرفته
ترجمه متون سیاسی
ترجمه متون ادبی
ترجمه نوار و فیلم
ترجمه انفرادی
زبان دوم
زبانشناسی عمومی
زبان ژاپنی مقدماتی
گفت و شنودهای مقدماتی
آشنایی با فرهنگ ژاپنی
زبان ژاپنی پیشرفته
گفت و شنود پیشرفته
خواندن متون ساده
انشای ساده
خواندن متون پیشرفته
ساختمان دستوری زبان ژاپنی
ترجمه متون ساده
نامهنگاری
خواندن متون مطبوعاتی
ادبیات معاصر
آشنایی و تحقیق در متون ادبی قدیم
آشنایی با مقالات انتقادی
نمایشنامه
انواع شعر ژاپنی
سیری در ادبیات ژاپن
ادبیات تطبیقی ایران و ژاپن
سخنرانی و یادداشتبرداری
ترجمه متون پیشرفته
زبانشناسی ژاپنی
مقالهنویسی
اساطیر ژاپن
دوره مقدماتی زبان فرانسه (پیشنیاز)
زبان اختصاصی فرانسه
خواندن متون ساده
مکالمه
خواندن و درک مفهوم متون ساده
زبانشناسی عمومی
ترجمه ساده
گرامر و دیکته
انشاء ساده
خواندن متون اسلامی
آواشناسی و فرانسه
واژهشناسی و ترکیبات زبان فرانسه
وقایعنگاری ترجمه متون اسلامی
امثال و تعبیرات فرانسه به زبان فارسی و برعکس
زبانشناسی فرانسه
نقد ادبی
ترجمه متون گوناگون فرانسه به فارسی و فارسی به فرانسه
ترجمه متون نظم
ترجمه متون نظم
خواندن و درک مفهوم متون
تدریس متون نثر
تدریس متون نظم
ادب منثور
ادب منظوم
ادب داستانی
دستور زبان
جمله وشنود و درک مطالب شفاهی
بیان شفاهی داستان
تاریخ زبان وادب اردو
مقدمات انشاء، انشای ساده
انشای پیشرفته
بیان و صناعات ادبی
زبان ارمنی مقدماتی
صرف زبان ارمنی
نحو زبان ارمنی
املا نویسی زبان ارمنی
مقدمات ارمنی قدیم
مقدمهای بر ادبیات ارمنی
صناعات و انواع ادبی
تاریخ ارمنستان
خواندن و درک مفاهیم پیشرفته
اصول و مقدمات ترجمه
ترجمه مقدماتی
آیین نگارش زبان ارمنی
مکتبهای ادبی
ادبیات قدیم ارمنی
دستور زبان ارمنی قدیم
قرائت زبان ارمنی قدیم
ترجمه پیشرفته (ترجمه متون اسلام و سایر متون مذهبی)
آواشناسی ارمنی
جملهسازی پیشرفته زبان ارمنی
تاریخ زبان ارمنی
تاریخ فرهنگ ارمنی
ادبیات میانه ارمنی
ادبیات جدید ارمنی
ادبیات عامیانه ارمنی
انشای ادبی
تاریخ ارامنه در ایران
تفسیر متون ادبی نثر
تفسیر متون ادبی نظم
زمینه فرهنگی زبان چینی
علائم نوشتاری
زبان چینی کلاسیک
زبان چینی میانه
زبان جدید چینی
درآمدی بر ادبیات چینی
علائم نوشتاری چینی
زبان چینی پیشرفته
بحث و مکالمه به زبان چینی
دستور زبان کلاسیک چینی
ساختار زبان و ادبیات چینی
گفت و شنود در آزمایشگاه
ترجمه ساده
قرائت و فهم متون ساده
فنون یادگیری زبان
زبان دوم
جملاتی از متفکرین قدیم چینجملاتی از متفکرین قدیم چین
سیری در ادبیات جدید چینی
عناوینی در ادبیات چینی
علائم نوشتاری چینی عالی
رمان کلاسیک چینی
خواندن متون مطبوعاتی
بررسی آثار ترجمه شده اسلامی
آشنایی با آثار ادبی روسی
اصلاحات و تعبیرات زبان
اصول و روش تحقیق
اصول و روش ترجمه
نامهنگاری
بررسی ترجمه متون اسلامی
بیان شفاهی داستان
ترجمه از فارسی به روسی
ترجمه از فارسی به روسی
ترجمه متون ساده
ترجمه متون علومانسانی
ترجمه متون مطبوعاتی
تلخیص متون
خواندن متون
خواندن و درک مفاهیم
دستور زبان
زبان روسی عمومی
زبان دوم
زبانشناسی همگانی
گفت و شنود
آیین نگارش
مهندسي كامپيوتر
مهندسي برق
گرايش تولید صنعتی
اخبار کنکور-دانشگاه-دانشجو
علوم دانشگاهی
کامپیوتر و فناوری اطلاعات
فیزیک
مقطع کارشناسی ارشد
مقطع دکتری
دانلود سوالات كنكور آزاد تجربي
مقطع کارشناسی ارشد
جزوات و نمونه سئوالات دبیرستان جهت آمادگی کنکور
گروه علوم انسانی
دانلود سوالات كنكور دولتي تجربي
گروه علوم انسانی
معرفي دانشگاهاي آزاد
علوم اقتصادی
مهندسي كامپيوتر سخت افزار
مهندسي سیستم های دینامیکی و کنترل
علوم پزشکی
عمران-نقشهبرداری
مهندسی کنترل
رمان
دانلود خاطرات شخصيتهاي خارجي(سياسي،هنري،..)
دانلود خاطرات شخصيتهاي ايراني (سياسي،هنري،..)
كتاب هاي پزشكي
كتاب های مرتبط با سینما
دانلود كتابهاي روانشناسي
دانلود كتابهاي فقهي-فلسفه و کلام
زن، جامعه، تحصیل، اشتغال
نوجوان
قهقهه
داستان ها
پرورش و تربیت
اختلافات بین همسران و پیامدها
شیرینی و دسر
آمریکا
کباب ها
ایران شناسی و گردشگری
استان ها
پندها و جملات قصار بزرگان
اردبیل
سفینه و فضاپیما
علوم و فنون نیروی دریایی
سنگ شناسی
ماهیان آب شور
دندانپزشکی
تالار ماهيان زينتي
آموزش مهارت Listening
زبان آلماني
پیامبران ،معصومین و اصحاب
چندرسانه ای
جانبازان دفاع مقدس
جنگ نرم و دشمن شناسی
زرتشت
اعتقادات، فلسفه و عرفان یهود
اخبار حجاب و عفاف
انتظار و وظایف منتظران
وهابیت
تفسیر قرآن
چندرسانه ای وهابیت
احکام
اخبار علمی، فرهنگی و هنری
امر به معروف و نهی از منکر
برنامه ها، طرح ها و امور جاری
اصحاب و یاران
حضرت امام علی(ع)
سوژه هفته
کلکسیون ها
گرافیک و نقاشی
کلیپ های طنز و سرگرمی
پوستر و کارت پستال
دل نوشته ها
متون ادبی و داستانهای کوتاه
اشعار مذهبی
هنر انقلابی و هنرمندان ماندگار
ورزش های رزمی
پرسپولیسی ها
کلیپ های صوتی/تصویری سپاهان
پرسش و پاسخ
جزوات درسی
طرح ها و لوایح در دستور کار
مقالات اقتصادی
تالار گفتگو
گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
مسئول اخبار و اطلاع رسانی
ارسال مقاله به سایت
گفتگو برای سرگرمی
بررسی تخصصی
ویندوز فون
مسابقه ویژه عکس
LG
پاکت پی سی-ویندوز
سوالات مرتبط با مشکلات کامپیوترهای شخصی
نرم افزار
کدهای جاوا اسکریپت
وبلاگ های برتر راسخون
لینوکس و سیستم عاملهای OpenSource
MovableType - مووبل تایپ
پلی استیشن - Play Station
معرفی وب سایتهای فارسی
phpBB
ویژوال بیسیک - Visual Basic.Net - QBasic
SQl Server
انجمن و وبلاگ
سرگرمی "جدول کلمات"
مسابقات سایر سایت ها
درخواست ایجاد تالار
مسابقه آموزه های نهج البلاغه
نتایج مسابقات
فعالیت های فوق برنامه کاربران
Access
برنامه نویسی ++C و C - ویژوال ، توربو،بیلدر
vBulletin و IPB
معرفی وب سایتها و وبلاگهای خارجی
HTML
AJAX
معرفی وبلاگ و وب سایت
ایکس باکس - XBox
سیستمهای نظرخواهی
طراحی قالب
سوالات مرتبط با مشکلات شبکه
شبکه
سیمبیان
Huawei
ولادت و شهادت معصومین
بازی های ویندوز فون
سایر سیستم عامل ها
بازی
گفتگو پیرامون مسائل روز، مناسبت ها، دغدغه ها و موضوعات مهم جاری
موارد متفرقه
مسئول کتابخانه و تایپ
مطهرون
گفتگوی اقتصادی
گفتگو با مسئول محتوای سایت
انتخابات ، مصوبات و نتایج جلسات
پاسخگویی به مشکلات درسی مقاطع مختلف
تبریکات سپاهانی
اقتصاد
تراکتورسازی
کوهنوردی
سایر ورزش ها
معرفی فیلم های جدید/روی پرده(ایرانی و خارجی)
نقاشی و تصویر سازی
کلیپ های حوادث
فیلم ایرانی
دانلود صوت و تصویر
کلبه شادی
پاتوق راسخونی ها
حضرت امام حسن مجتبی(ع)
محرم و عاشورا
دیدنی ها و شنیدنی ها
پل ارتباط و هماهنگی با راسخون
حج و زیارت
احادیث و روایات
شیطان پرستی
ختم آنلاین، قرائت و آموزش قرآن
جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان
سایر ادیان
آثار دفاع مقدس
صهیونیزم شناسی
مقام معظم رهبری
وحدت اسلامي
شیعه شناسی
حوادث و وقایع
زبان چینی
آموزش مهارت Speaking
نانو تکنولوژی
آب مایه حیات
منظومه شمسی
علوم و فنون نیروی انتظامی
سازه های فضایی
شهید بهشتی
جهان
کوفته ها و کوکو ها
موفقیت
روابط خانوادگی
اروپا
اصفهان
نوشیدنی های سرد و گرم
تفریح و سرگرمی
کتاب و کتابخوانی
چیستان(اون چیه که ، اون کیه که)
کودک
دانلود كتابهاي حوزه علميه
دانلود كتابهاي مذهبي-فرقه ها و مذاهب
كتاب های نجوم، کیهان و فضا
عمران-آب
مهندسي ساخت و تولید
اقتصادی حمل و نقل
علوم انساني
مقطع دکتری
گروه کشاورزی و منابع طبیعی
دانلود سوالات كنكور دولتي ادبيات
گروه زبان
دانلود سوالات كنكور آزاد ادبيات و علوم انسانی
آزمون های آنلاین، کنکور های آزمایشی و نکات مرتبط با آزمون ها
شیمی (استاد محمد مشمولی)
تلفن همراه/تبلت
گرايش تکنولوژی صنعتی
مهندسي عمران
مهندسي مكانيك
گرايش ایمنی صنعتی
گردشگری
زبان انگلیسی
پاتوق کنکوری ها
گروه تربیت بدنی
دانلود سوالات كنكور دولتي هنر
گروه دامپزشکی
معرفي دانشگاهاي غير انتفاعي
علوم اجتماعي
مهندسی مکانیک سیالات
علوم کشاورزی و دامپروری
عمران-زلزله
مهندسی قدرت
آشپزی، نکات خانه داری و دکوراسیون
کتاب های علمی
کتاب های تاریخی، زندگینامه، حقوق
مادرانه(زن و بارداری-احساسات و عشق مادری)
بوم رنگ
تزئینات غذایی(آراستن غذا، میوه، سفره)
سبک زندگی اسلامی
ماکارونی ها و اسپاگتی ها
اقیانوسیه
بازی های محلی
گیاهان و جانوران
البرز
ماهواره ها
اخبار فن آوری و علوم نظامی
اصول و مبانی آکواریوم داری
پزشکی و سلامت
سایر زبان ها
آموزش مهارت Grammar
روز نامه ها و جشنواره ها ، همایش ها و فراخوان ها
مهدويت
اخبار جنگ نرم و تحلیل
مناسبت ها و ادعیه مهدوی
تصوف
پیامک های قرآنی
ایام و مناسبت های خاص
ادعیه و زیارات
حضرت امام حسین(ع)
اتاق چت
ادبیات
فیلم خارجی
کلیپ های صوتی و تصویری
سایر کلیپ ها
عکاسی
شعر
ضرب المثل
بیوگرافی بازیگران جهان
بیوگرافی بازیگران ایرانی
ورزش بانوان
وزنه برداری
سپاهانی ها
سیاست
تصاویر خبری
اقتصاد اسلامی
مسئول قسمت تلفن همراه
سونی و سونی اریکسون
بازی های سیمبیان
جاوا
اینترنت و وب
اطلاع رسانی و نقد مسابقات وبلاگ نویسی
Wii
بازیهای آنلاین
سرویس های Google و Yahoo
CSS
مامبو و جوملا
دلفی، Pascal
زبان SQl
مسابقات،سرگرمی،جوایز
نمایشگاه ها
مسابقه طرح برتر
فروشگاه
برنامه نویسی تحت شبکه
JQuery
JAVA Script , VBScript,ActionScript
PSP
امنیت و روش های مقابله با نفوذ به سیستم های کامپیوتری
سیستمهای مدیریت محتوای وبلاگ
درخواست نرم افزار
طنز، سرکاری و خنده
اچ تی سی
بازی های جاوا
مسئول نرم افزار
نظر سنجی-بیان عقاید،دیدگاه ها و نقطه نظرات-اخبار
مطالب کاربردی
اقتصاد تصویری
تیم های شهرستانی
تاریخ
فوتسال
شخصیت های ورزشی
جشنواره های فیلم داخلی و خارجی
کارتون، انیمیشن و پویا نمایی
طنز
حضرت امام سجاد(ع)
مباحث فلسفی و کلامی
سایر فرق
چندرسانه ای مهدوی و آخر الزمانی
اخبار دفاع مقدس
انقلاب اسلامی ایران
ادیان
اطلاعات استخدامی/موفقیت شغلی
آموزش مهارت Vocabulary & Pronunciation
چندرسانه ای فن آوری و علوم نظامی
زمین شناسی
ايلام
سرود ها و آوازهای محلی
غذا های دریایی
روانشناسی
بافتنی ، خیاطی و سایر هنرها
کاردستی و مهارت(ببین و بساز)
مشاوره خرید
زن در خانواده
دانلود كتابهاي اخلاقي،اعتقادي،معصوم شناسي، تاریخی
كتابهاي ورزشي
کتاب های ادبی، شعر
زبان خارجی
الهيات و معارف اسلامي
گروه هنر
گروه کشاورزی
عربی (استاد سیستانی)
تازه های خبری
مهندسي معماري
خانه و خانواده
ادبیات و زبان فارسی (دکتر یزدی زاده)
گروه هنر
دانلود سوالات كنكور دولتي زبانهاي خارجه
معرفي دانشگاهاي پيام نور
نمونه سوالات و تمرینات دانشگاهی
رشته علوم ارتباطات اجتماعي
فلسفي
مهندسي الكترونيك
کتاب های داستان
داستان كودك و نوجوان
زن و طلاق
دکوراسیون،طراحی داخلی و نکات خانه داری
غذا های گیاهی
فن آوری و علوم نظامی
بوشهر
حوادث و رویداد ها
مطالب علمی پزشکی
فرق و مذاهب
خاطرات دفاع مقدس
شهدا دفاع مقدس
آثار ادبی
شبهات دینی
حضرت امام محمد باقر(ع)
نماهنگ
مقالات و نقد های سینمایی
اتومبیل رانی
صفحه اول روزنامه های ورزشی
سرباز
جام حذفی
برنامه نویسی و مباحث تخصصی
مسئول گالری تصاویر
شعر، ضرب المثل و جملات قصار بزرگان و اندیشمندان
مهدویت
Microsoft Surface
وبلاگ نویسی
اولویت های مهم در وبلاگ نویسی
NinTendo
آموزش نرم افزارها
ASP
پایگاه داده ها
میکروکنترلر و سخت افزار
تکنولوژی ها،راهکار ها،نرم افزار ها و کدنویسی مرتبط با گزارشگیری
Script آماده
آموزش نرم افزارهاي گرافيك كامپيوتري
کارگاه های آموزشی
بازی
Asus
پیامک(SMS)
مسئول قسمت صوت و فیلم
وسیله نقلیه
لیگ دسته یک
کاریکاتورهای ورزشی
دوچرخه و موتور سواری
مباحث آموزشی
اخبار سینما و تلویزیون
مستند
حضرت امام جعفر صادق(ع)
عرفان های کاذب
پرسش ها و شبهات
چندرسانه ای دفاع مقدس
حکومت دینی
هوا فضا
غذاهای فرنگی
تهران
عیب یابی و تعمیر لوازم خانگی
مباحث متفرقه و عمومی زنان
آثار ادبي
کتاب های زبان های خارجه
گروه علوم پزشکی
زنگ تفریح
مهندسی صنایع
مهندسی هوا و فضا
مهندسی نساجی
دانلود كتاب ها
گروه دامپزشکی
دانلود كتابهاي دفاع مقدس
کتاب های صوتی
زن از منظر اسلام
تزئینات جشن ها، عقد و عروسی
سوپ ها و آش ها
چهارمحال و بختياري
حجاب و عفاف
منجي در اديان و مذاهب
مساجد، حسینیه ها،هیئات،تشکلات و کانون ها
حضرت امام موسی کاظم(ع)
مناظره، گفتگو و گزارش
بسکتبال
تصاویر خاطره انگیز و کمیاب
مسئول قسمت مشاهیر
Acer
مباحث مشارکتی و گفتگویی
رفع عیب کامپیوترهای شخصی، لپ تاپ و شبکه(سخت افزار/نرم افزار)
سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
کتابهای الکترونیکی و منابع آموزشی توسعه وب
کامپوننت های برنامه نویسی- Component
درخواست های مربوط به برنامه نویسی
طرح ها و برنامه های ویژه
Lenovo
مشئول قسمت مشاوره و پرسش و پاسخ
ورزش های آبی
تعبیر خواب
حضرت امام رضا(ع)
وقف و امامزادگان
اخبار دینی
آموزش انگلیسی برای کودکان
خراسان جنوبي
فست فود ها
زن از منظر غیر اسلامی و غیر توحیدی
کتاب های الکترونیکی موبایل
حقوق
مطالب عمومی
علم و دانش
رشته حسابداری
مجله ها
مشاهیر زنان
وسایل شخصی و دکوراسیون اتاق کودک
شعر، موسیقی، سرود و آهنگ
دانستنی های علمی و کودک یاری
املت ها
خراسان رضوی
حضرت امام محمد تقی(جواد)(ع)
گاهنامه های انجمن
فال
ورزش های راکتی
پخش زنده مسابقات ورزشی
مسئول قسمت طراحی و گرافیک
پیشنهادات و انتقادات برای گروه توسعه و فنی
انتخابات
نوکیا
جاوا
متفرقه
Dimo
مجلس شورای اسلامی
انواع صبحانه
خراسان شمالي
جشن تولد
بیماری های کودکان
اخبار زنان
حضرت امام علی النقی (هادی) (ع)
مقالات
ورزش
زبان های خارجه
مدیریت جهانگردی و هتلداری
معرفی و دانلود کتاب ْ مقاله ْ کارتون
خوراک و پوشاک
نان ها
خوزستان
حضرت امام حسن عسکری(ع)
GLX
سایر تولیدکنندگان
حضرت بقیه ا... الاعظم مهدی(عج)
پیش غذا
زنجان
رشته جغرافی
کنکور،دانشگاه، دانشجو
هنر
کارشناسی معارف اسلامی
سمنان
سيستان و بلوچستان
رشته کتابداری
شخصیت ها
مدد کاری اجتماعی
فارس
قزوين
مدیریت
قم
كردستان
کرمان
نکات و ترفندها
مهندسی معکوس
مسابقه عكس موبايل
مدیریت بازرگانی
كتاب هاي متفرقه
کرمانشاه
کهگیلویه و بویراحمد
مدیریت دولتی
گلستان
گیلان
مدیریت صنعتی
رشته علوم قضایی
لرستان
مطالب عمومی کامپیوتر
مازندران
رشته علوم قرآن و حدیث
اقتصاد کشاورزی
مركزي
هرمزگان
رشته کودکان استثنایی
رشته راهنمایی و مشاوره
همدان
يزد
رشته مدیریت امور بانکی
مسابقه عكس موبايل
رشته روابط سیاسی
رشته علوم سیاسی
رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی
رشته علوم تربیتی
رشته تاریخ
رشته زبان و ادبیات عربی
رشته زبان و ادبیات فارسی