با نوسازي ماشين آلات و توسعه خطوط توليد بزرگترين واحد توليدي تاير و تيوپ موتورسيكلت، دوچرخه و ماشين آلات كشاورزي، امكان توليد تاير هواپيماهاي سبك نيز فراهم آمد.
مسعود بهرامي نويد عضو هيأت مديره انجمن صنعت تاير ايران، با اعلام اين خبر گفت: تا قبل از بهسازي خطوط توليد مجموعه ايران ياسا، روزانه 57 تن تاير توليد مي شد و در حال حاضر با افزايش 12 تني ظرفيت خطوط، روزانه 24 هزار حلقه تاير و 40 هزار حلقه تيوپ توليد مي شود.
وي با بيان اينكه بيش از 70 درصد سهم بازار تايرهاي ماشين آلات كشاورزي، موتورسيكلت و دوچرخه در اختيار اين مجموعه است، اظهار داشت: در حال حاضر حدود 15 درصد از توليدات اين مجموعه به 8 كشور صادر مي شود و اميدواريم با افزايش ظرفيت هاي جديد بتوانيم سهم بيشتري از بازار داخل و كشورهاي هدف را به دست آوريم.
مديرعامل شركت ايران ياسا، با بيان اينكه در بيشتر تايرهاي وارداتي غير استاندارد از مواد دست دوم و ناسازگار با محيط زيست به نام ركلم استفاده مي شود، اضافه كرد: در حال حاضر واردات تايرهاي بي كيفيت به يكي از بزرگترين چالش هاي صنعت تاير تبديل شده و علاوه بر ضربه زدن به توليد داخلي، بيشترين اجحاف در حق مصرف كننده صورت گرفته و حتي با خطرات جاني همراه خواهد بود.