0

اولویت ارز 1226تومانی با کالاهای اساسی/خودروسازها سفته‌بازی را حذف کنند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اولویت ارز 1226تومانی با کالاهای اساسی/خودروسازها سفته‌بازی را حذف کنند

نسخه چاپيارسال به دوستان
غضنفری در جمع خبرنگاران اعلام کرد
اولویت ارز 1226تومانی با کالاهای اساسی/خودروسازها سفته‌بازی را حذف کنند

خبرگزاری فارس: وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه در فاز دوم شرکت بازرگانی دولتی نیز ذخیره‌سازی می‌کند، گفت: اولویت ارز 1226 تومانی با کالاهای اساسی و مواد اولیه کارخانجات است اما به همه کسانی که ثبت سفارش کرده‌اند ارز داده می‌شود.

خبرگزاری فارس: اولویت ارز 1226تومانی با کالاهای اساسی/خودروسازها سفته‌بازی را حذف کنند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مهدی غضنفری در حاشیه همایش گام دوم هدفمندی یارانه‌ها با هم اندیشی دولت و اصناف اظهار داشت: اولویت ارز 1226 تومانی با کالاهای اساسی و مواد اولیه کارخانجات است اما به همه کسانی که ثبت سفارش کرده‌اند هم ارز داده می‌شود.

وی افزود: ما لیستی از کالاها نداریم که ثبت سفارش کرده باشند و ارز 1226 تومانی به آنها تعلق نگیرد.

وی همچنین در خصوص متعادل سازی قیمت خودرو در بازار گفت: اختلاف نظری بین سازمان حمایت و خودروسازها در نحوه قیمت‌گذاری وجود دارد و به همین منظور هم شب گذشته جلسه‌ای برگزار شده است و امیدواریم که خودروساز‌ها با حذف سفته‌بازی به تعادل بازار کمک کنند.

وی در واکنش به سؤالی در خصوص اینکه برخی کارخانجات عرضه را کم کرده‌اند، گفت: قرار بود عرضه خودرو کم شود، برخی از آنها مشکلاتی داشته‌اند که  مشکلات آنها برطرف شده است.

وی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا ذخیره‌سازی کالاها همچنان زیر نظر وزارت صنعت خواهد بود، اظهار داشت: در زمینه ذخیره‌سازی فاز دوم مباشرین بخش خصوصی مشخص شده‌اند اما شرکت بازرگانی دولتی ایران هم در کالاهای اساسی ذخیره‌سازی می‌کنند.

انتهای پیام/ص

 
 
سه شنبه 16 اسفند 1390  12:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها