اس ام اس های عاشقانه
تو مانند کبوتر ها نجیبی٬تو مثل داستانهای عجیبی
گناه من چه بود که گفتیاز این پس از نگاهم بی نصیبی.
پاسخ به:اس ام اس های عاشقانه
باید بگویم فکر فردا را ندارممن طاقت غم های بیجا را ندارم
اینجا کنار تو برایم امن امن استترس از جهنم و هیولا را نداریم
پر از شور و سراسر مهربانی ست کمی سبز و کمی هم آسمانی ست
قدر لحظات رو باید دانست
ایســــــتــــاده ام ... بگـــذار ســـرنوشـــت راهـــش را بـــرود ... ! مـــن ، همیــن جا ، کنار قـــول هـایت ، درســــت روبــروی دوســـت داشتـــنت و در عمــــق نبـــودنت ، محـــــکم ایــستاده ام !!
پاسخ به:سهراب
دير زمانی است روی شاخه اين بيد
مرغی بنشسته كو به رنگ معماست
نيست هم آهنگ او صدايی، رنگی
چون من در اين ديار، تنها، تنهاست
ﮔﺁﮬﻰ ﻧـَـﺑـﺁﻳـَـﺩ ﻧــﺁﺯ ﻛـﺷـﻳﺩ ﻧـَـــﺑـﺁﻳـَـﺩ ﺁﮦ ﻛـﺷــــــــــــﻳﺩ ﻧـَـﺑـﺁﻳـَـﺩ اِﻧـﺗـﻅﺁﺭ ﻛـﺷـــــــﻳﺩ ﻧـَـﺑـﺁﻳـَـﺩ ﺩَﺭﺩ ﻛـﺷــــــــــــﻳﺩ ﻧـَـﺑـﺁﻳـَـﺩ ﻓـَـﺭﻳـﺁﺩ ﻛـﺷـــــــﻳﺩ ﺗـَـﻧﮬﺁ ﺑـﺁﻳـَـﺩ دَﺳـﺕ ﻛـﺷــﻳﺩﻭ رَﻓـتــــــ
سر خاک من...!! اونی که بیشتر اذیتم کرد بیشتر گریه میکنه...!! اونی که نخواست ما رو بالاخره میاد دیدن جسدم...!! اونی که حتی نیومد تولدم زیر تابوتمو گرفته...!! اونی که سلام نمیکرد میاد برای خدافظی...!! عجب روزیه اون روز...!! حیف که اون موقع خودم نیستم...!!
مـیـــدونی وقـتی خــدا داشــت بـدرقــه ات می کــرد بـهــت چی گـفــت ؟ جــایـی کــه مـیـــری مــردمـی داره کــه می شـکنـنـت . . . نـکـنــه غـصــه بـخــوری ، مــن هـمــه جــا بـاهــاتــم . . . تــو تـنهــا نیـستـی ، تــو کــولـــه بـارت عـشـــق مـیـــزارم . . . کــه بگـــذری ، قـلــب مـیــزارم کــه جــا بــدی ، اشـک میــدم . . . که هـمــراهــیت کـنــه، و مــرگ کــه بــدونـی بـــرمیـگـــردی پیـشــم .
::♥::◄یک وقتآیــــی هســتــــــ کــِـهـ::♥::► ::♥::◄بایــد لــَـــم بدی یهـ گــــوشهــ...::♥::► ::♥::◄وَ جَــریان زندگیــتـــــــ رو فقـــط مــٌــرور کنی::♥::► ::♥::◄بعــدشم بگـــی:::♥::► ::♥::◄"به سلآمَتــــــــی خــٌــودَم که اینقـــدر تحمـٌــل دآشتـــم! ::♥::►
سَخـــت تَــــرین دو رآهـــــی دو رآهــــ ـــی بِیــنِ فـَـرآموش کـــَـردَن،وَ اِنتــِـظـآر اَســت... گـــآهــی کـــآمِل فَــــرآموش میـــکُنــی، وَ بَعـــد میــبیــــنی کــه بـآیَد مُنتـــظِــر می مــآندی...! وَ گــــآهــی آنــــقــَدر مُــنتَظـِـر می مـــآنی کـــه میــفـَهــــمــی زودتــَــر اَز ایــن هـــآ "بــــــــــآیــــــد" فرآموش میــــکردی
دســــتت کــــه بلــــرزد اشتبــــاه می نــــویسی... پایــــت که بلــــرزد اشتبــــاه مــــی روی... دلــــت که بلــــرزد وا مصــــیبتا...
عشـــ♥ـق یعـــــنی ..... وقــتـــــی ناراحــــــتم ..... وقتــــــــی بغض کـردم .... بغلم کـــنی و بگـــــــی .. ببیـــنم چشـــــماتو ....... منـــو نـــــــگاه کن ..... اگه گریــــــــــه کنی .... قـــــــــــهر میکنم میرمـا