0

قابل توجه کاربران تالار همسفران - پست استانها

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

قابل توجه کاربران تالار همسفران - پست استانها

به اطلاع کاربران عزیزی که در پست استان ها فعالیت دارند می رساند ،  بجز اخبار مهم   از درج اخبار روزانه در این پست خودداری نمایند ،

در غیر اینصورت حذف میگردد .

اینگونه کاربران بزرگوار میتوانند اهم فعالیت خود را در زمینه فرهنگ و آداب و رسوم ، مکانهای دیدنی و مطالب ماندگار مربوط به کلیه شهرها و

روستاهای  هر استان بکار ببرند وبدین صورت بینندگان سایت راسخون را با مطالب وآثار مهم آشنا نمایند .

باتشکر

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 8 اسفند 1390  3:31 PM
تشکرات از این پست
sajad2007 siasport23 siryahya
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پاسخ به:قابل توجه کاربران تالار همسفران - پست استانها

سلام

خواهشمند است به طور مشخص منظور خود را از "اخبار مهم" بیان کنید تا ناقض قوانین سایت نباشد و وقت خودم و شما را هم نگیرم

یاعلی

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

چهارشنبه 10 اسفند 1390  12:56 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

با سلام  احترام

اخباری که در اکثر سایتهای خبری  همه روزه درج میشود دیگر نیاز به درج آن در انجمن های راسخون نیست .

انشاالله موفق باشید

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 10 اسفند 1390  10:06 AM
تشکرات از این پست
siasport23
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

تکلیف ما را معلوم کنید

بالاخره اخبار مهم را می توانیم بزنیم یا کلاً اخباری که خبرگزاری ها می زنند را نزنیم؟؟!!

آخه اگر اخباری که خبرگزاری ها می زنند را نزنیم یعنی باید خودمان خبر تولید کنیم!! اصلاً همچنین چیزی امکان پذیر نیست

مضافاً اینکه به عنوان مثال همین تالار  نقش جهان اگر تا صفحه آخر بروید حدود 90% تایپیک ها خبر هستند.  من دیشب هر چه می رفتم جلو خبر بود. الان مشکل دار شده است؟

یا مورد دیگری که هست مسئولین تالارهای دفاع مقدس و قرآنی های راسخون هم دیدم اخبار و از جمله اخبار استانها را هم در بخش های مختلف گذاشته اند . اگر خلاف مقررات است اینها که با سابقه ها هستند که خودشان باید بدانند

حال اگر قرار است به طور کل دیگر اخبار قرار نگیرد بفرمایید و اگر قرار است اخبار مهم قرار گیرد باز هم ضوابطش را بقرمایید

از زحمات این یکی دو روزه هم معذرت می خواهم

یاعلی

چهارشنبه 10 اسفند 1390  1:33 PM
تشکرات از این پست
siasport23
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1

کاربر گرامی salmanjavan

با سلام و احترام 

همانگونه که مستحضرید سایت راسخون یک سایت فرهنگی است و هدف آن آگاهی بخشی و آشنائی کاربران با مسائل و موضوعاتی در این زمینه می باشد .

واگر قبلا شما اخباری پیش پا افتاده و ... مشاهده کردید من بعد مقررگردیده دیگر اینگونه نباشد و پست هایی که این موارد را رعایت نکنند حذف میگردد.

و بالعکس کاربران محترم و شخص جنابعالی میتوانید با فعالیت مستمرو رعایت قوانین و مقررات تالار  در پایان ماه بعنوان کاربر برتر انتخاب شوید .

لذا از شما کاربر عزیز و فعال درخواست میگردداگر اطلاع رسانی میکنید مطالبتان به روز ، مهم و آگاهی بخش باشد تا اعضاء محترم سایت بهترین استفاده را از آن داشته باشد .

ضمنا شما رحمت هستید و افتخار ما

متشکرم

چهارشنبه 10 اسفند 1390  3:23 PM
تشکرات از این پست
siasport23
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

استنباط من از سخن شما این است که اخبار دارای بعد فرهنگی در اولویت قرار گیرد و اخبار روتین قرار نگیرد

پس من در تایپیک جدیدی "گزیده اخبار اصفهان" را قرار می دهم یا به قولی اخبار خاص . اگر باز هم دیدید این اخبار هم مشکل دارد بگین تعطیلش کنم

یا علی

پنج شنبه 11 اسفند 1390  2:22 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

مدیریت محترم

با اهدای سلام

پست های زیر به دلیل یک مشکل کوچولو تکراری ثبت شده اند. خواهشمندم نسبت به حذف آنها اقدام فرمایید

شرمنده و ممنون

http://rasekhoon.net/forum/ShowPost-817839.aspx

http://rasekhoon.net/forum/ShowPost-817828.aspx

http://rasekhoon.net/forum/ShowPost-817824.aspx

http://rasekhoon.net/forum/ShowPost-817803.aspx

http://rasekhoon.net/forum/ShowPost-817799.aspx

پنج شنبه 18 اسفند 1390  1:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها