'سیده فاطمه اشعری' روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان كرد: زندگی اجتماعی بر اساس روابط انسانها با یكدیگر شكل می گیرد و در این فرآیند، فرد و جامعه بر یكدیگر تأثیر میگذارند و در نتیجه، بر افراد جامعه لازم است نقش خود را در این تأثیر گذاری و تأثیرپذیری، به درستی ایفا كنند.
وی اضافه كرد: در مسایل سیاسی و امور مربوطه به حكومت كه از اهم مسایل هر جامعه است، افراد بایستی با مشاركت فعال خویش در سرنوشت خود و جامعه، دخالت كنند و در سیاست گذاریها، تصمیمات و چگونگی ادارهی امور كشور تأثیرگذار باشند.
اشعری با اشاره به اهمیت انتخابات مجلس نهم، اظهار داشت: شهروندان اگر در تعیین سرنوشت خود مشاركت نداشته باشند بر اساس سنتهای موجود در عالم خلقت، دیگران برای آنها تصمیم گیری خواهند كرد و هر طوری كه بخواهند با سیاستگذاری و تنظیم اداره امور، آنها را به دنبال خود میكشند .
وی مشاركت سیاسی برای حیات فكری و زندگی با عزت را، امری لازم و ضروری عنوان كرد.
این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به اینكه دین مبین اسلام، مسلمانان را نسبت به جامعه مسؤول میداند، بیان كرد: اسلام شهروندان را به دخالت در امور سیاسی و اجتماعی تشویق می كند.
وی ادامه داد: اسلام مشورت در امور به خصوص در امور مربوط به اجتماع و مسایل سیاسی اجتماعی را به مسلمانان توصیه میكند و بنابراین احساس مسؤولیت نسبت به سرنوشت خویش و دیگران، مورد تأیید و تأكید اسلام است و رهبران دینی هم بر این امر مهم، همت گماردهاند.
اشعری در پایان گفت: مشاركت در امور سیاسی و اداره امور مملكتی و انتخاب نماینده اصلح وظیفه و تكلیف شرعی برای یك جامعهی زنده و پایدار است