مصباح یزدی:
زندگی در عصر مجاهدانی چون عماد مغنیه افتخار است
قم ـ رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: من بعنوان یك مسلمان افتخار میكنم در زمانی زندگی میكنم كه امثال سید حسن نصر الله و عماد مغنیه پرچم تشیع را بر دوش میكشند و ما در زیر این پرچم هستیم.
|
|
|
به گزارش مركز خبر حوزه، آیت الله 'محمدتقی مصباح یزدی' روز پنج شنبه در سالگرد شهادت عماد مغنیه از فرماندهان حزب الله لبنان كه در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، با اشاره به جنگ 33 روزه لبنان افزود: این جنگ بركات زیادی داشت كه از جمله آنها معرفی اسلام ناب و تشیع در سراسر جهان بود.
وی با بیان اینكه اراده خداوند بر پیروزی حق قرار گرفته به شرط اینكه طالبان حق ، صبر و استقامت داشته باشند، خاطرنشان كرد: در این رابطه، تجربههای عینی بسیاری دیدهایم كه از جمله آن جنگ 33 روزه لبنان است.
عضو خبرگان رهبری اضافه كرد: جمعیتی رزمنده در لبنان به نام حزب الله شكل گرفت و شامل عده ای معدود از جوانان پاك باخته بودند و گفتند كه فقط برای اسلام میخواهیم مبارزه كنیم.
آیت الله مصباح یزدی با بیان اینكه جنگ 33 روزه تجربهای برای سایر مسلمانان بود و هم حجت برای آنها شد كه اگر برای خدا مبارزه كنند پیروز خواهند شد، گفت: یكی از بركات مقاومت لبنان، افزایش ایمان مردم به وعده قرآن است.
وی با اشاره به اینكه پیروزی حقیقی از آن خداست و آموزههای قرآنی با نمونههای عینی حجت را بر همه تمام كرده است، گفت: علما در طول تاریخ تشیع، تلاشهای زیاد و شگفت انگیزی برای معرفی تشیع داشتهاند، حتی برای نوشتن كتابی كه بتوانند پاسخ شبههای بدهند به شهادت رسیده اند، اما عده ای جوان در جنگ 33 روزه كاری كردند كه اثرش از كار صدها عالم در طول تاریخ بالاتر است.
آیت الله مصباح یزدی اظهار داشت: دیگر نباید مسلمانی پیدا شود كه بگوید من نمی توانم جهاد كنم و یا در شعب ابیطالب هستیم، بلكه با پیشرفتهایی كه پیدا شده به فرمایش رهبر معظم انقلاب در وضعیت بدر و خیبر هستیم.
وی با بیان اینكه زمانی نام اسلام و مسلمان بودن، خیلی افتخار نبود، بیان كرد: آبرو و عزتی كه اسلام امروز در جهان پیدا كرده مسلمان بودن مایه افتخار شده است.
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ابراز داشت: چند سال پیش صدر اعظم اتریش گفته بود به بركت پیروزی اسلام در ایران دین در عالم عزت پیدا كرد و من حالا جرات پیدا كردم كه بگویم دیندار مسیحی هستیم.
وی خاطرنشان كرد: وظیفه مسلمانان سنگین است و باید با تمام توان برای اسلام و مسلمانان تلاش كنیم.
سالگرد شهادت 'عماد مغنیه' معروف به 'ابو رضوان' از فرماندهان مقاومت حزب الله لبنان روز پنج شنبه با سخنرانی آیت الله 'محمدتقی مصباح یزدی'، نماینده سید حسن نصر الله، علما و اندیشمندان لبنانی در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) قم برگزار شد.