![](http://www.irna.ir/Images/BlueDot.gif) |
فرماندار ویژه ملایر:
دستگاه های فرهنگی برای حضور حداكثری مردم در انتخابات تلاش كنند
ملایر – معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: سازمان تبلیغات، ائمه جماعات، هیات های مذهبی و سایر دستگاه های فرهنگی شهرستان باید نسبت به آگاه سازی مردم برای حضور آگاهانه و حداكثری در انتخابات تلاش كنند.
|
|
|
به گزارش ایرنا 'حسن خیریانپور' روز پنج شنبه در شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملایر انتخابات نهمین دوره مجلس را مقطع حساس و سرنوشت ساز برای مردم و كشور دانست و افزود: در این راستا، جلسه ای با حضور شورای تامین، هیات اجرایی های، نظارت و بازرسی با كاندیداها برگزار و بر لزوم رعایت قوانین و اخلاق انتخاباتی تاكید شد.
وی با بیان اینكه جلسه های شورای فرهنگی عمومی در راستای ترویج فرهنگ اسلامی و ارزش های انقلابی تشكیل می شود، اظهار داشت: بر این اساس، خروجی مصوبات این شورا نیز باید در سطح جامعه اجرایی شود.
خیریانپور همچنین بر ترویج و توسعه فرهنگ درختكاری، توسعه فضای سبز و زراعت چوب در شهرستان تاكید كرد و افزود: همزمان با هفته منابع طبیعی و روز درختكاری، 200 هزار اصله نهال در سطح شهرستان توزیع و كاشته می شود.
وی ادامه داد: در راستای تعمیم و ترویج فرهنگ درختكاری، تلاش شده در سطح شهرستان از هر فضای خالی برای كاشت درخت استفاده شود.
وی توسعه زراعت چوب از لحاظ اقتصادی برای مردم و كشاورزان و همچنین لطافت و زیبایی محیط را نیز مورد تاكید قرار داد و اظهار داشت: تا كنون 450 هكتار زراعت چوب در شهرستان اجرا شده و تا پایان سال جاری نیز 70 هكتار دیگر اجرا خواهد شد.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینكه آبیاری قطره ای برای درختكاری بسیار مناسب تر است، بیان داشت: با توجه به مقرون به صرفه بودن از نظر هزینه و مصرف آب، شهرداری ملایر از سال آینده آبیاری قطره ای را در برنامه كاری خود قرار دهد.
خیریانپور نگهداری از طبیعت را در اولویت دانست و گفت: شورای فرهنگ عمومی باید در زمینه ارتقای فرهنگ شهروندی برای نگهداری فضای سبز، اموال عمومی، درختان و گلكاری های سطح شهر اقدام و برنامه ریزی های مناسبی به خصوص در سطح مدارس انجام دهد.
وی در ادامه ترویج فرهنگ كتابخوانی و مطالعه را از دیگر وظایف این شورا عنوان كرد و افزود: با توجه به اینكه دستیابی به علم و دانش، یكی از مظاهر قدرت است و جوامع بشری همواره از دو آفت جهالت و فاصله گرفتن از معنویات و دین آسیب پذیر بوده و هستند، باید در راستای تعمیم علم، دانش و فرهنگ مطالعه در جامعه حركت كنیم.
وی ادامه داد: شهرستان ملایر با وجود 10 مركز دانشگاهی، 17 هزار دانشجو، سه حوزه علمیه و 50 هزار دانش آموز، نیازمند یك كتابخانه مركزی است كه به طور جد پیگیر ایجاد این كتابخانه در شهرستان هستیم.
خیریانپور همچنین بر تقویت كتابخانه های عمومی در سطح شهر، مرمت و نگهداری كتابخانه های عمومی، پذیرش اعضاء و تقویت فرهنگ كتابخوانی در سطح شهرستان تاكید كرد.
وی با اشاره به تشكیل كمیته نهضت مطالعه مفید در سطح شهرستان ها طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در راستای این سند راهبردی، فضای كتابخانه های عمومی به ازای هر نفر باید به هشت مترمربع افزایش، 35 درصد از جمعیت كشور به عضویت كتابخانه ها درآمده و به ازای هر نفر باید چهار جلد كتاب فراهم شود.
فرماندار ویژه ملایر بر نهادینه كردن مطالعه مفید در سطح هر استان به عنوان یك ارزش تاكید كرد: لازم است تمام شاخص های كتاب و كتابخوانی برای تعیین جایگاه شهرستان در سطح استان و كشور تعیین شود.