حجت الاسلام 'محمدحسین موسی پور' روز سه شنبه در آیین بهره برداری از نخستین شهرك چاپ و نشر كشور در قم افزود: فعالیت یكهزار و 200 انتشاراتی، 107 چاپخانه، كسب رتبه دوم چاپ و نشر و رتبه اول چاپ و نشر دینی در كشور نشان از ظرفیت بالای قم در این عرصه است.
وی خاطر نشان كرد: در سال گذشته 10 هزار عنوان كتاب با 50 میلیون تیراژ در قم به چاپ رسیده كه هفت هزار عنوان اول بوده است.
وی با تاكید بر توسعه صنایع پاك و فرهنگی در ایجاد شهركهای صنعتی گفت: صنعت فرهنگی ارزش چند برابر دارد چرا كه از سویی از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است و از سویی دیگر اهداف انقلابی و معنوی را دنبال میكند.
موسی پور یادآور شد: همجواری این شهرك با اتوبان قم تهران با وجود تردد بسیار مزیت مطلوبی برای توسعه این شهرك فراهم میكند كه علاقهمندان از دو مسیر جاده قدیم و اتوبان قم تهران میتوانند وارد شهرك چاپ و نشر شوند.
وی ایجاد و راه اندازی نمایشگاه و فروشگاه دائمی كتاب در این شهرك را از ویژگی های برجسته آن ذكر كرد.
وی در ادامه ارایه زمین به صورت رایگان به چاپخانهداران در این شهرك صنعتی را راهحل مناسب برای حل مشكلات ندانست و گفت: فعالان این عرصه میتوانند با بازاریابی، برخی از مشكلات خود را برطرف سازند و نباید اجازه دهند صنعت چاپ و نشر در قم دچار ركود شود.
موسی پور تصریح كرد: برای افراد بومی، چاپخانهدارانی كه ظرف شش ماه آینده برای اخذ زمین در شهرك چاپ و نشر مراجعه كنند،20 درصد تخفیف در واگذاری زمین و پرداخت اقساط نیز در 60 ماه خواهد بود.
وی افزود: از سال 84 رسیدگی به قم و مشكلات آن مورد توجه مسوولان قرار گرفته و راهاندازی و ایجاد طرحهایی مانند كارخانه فولاد و سیمان، پروژههایی نظیر مونوریل، مترو، تهیه دو هزار طرح صنعتی، صدور یكهزار و 750 مجوز صنعتی، افزایش درآمد سرانه قمیها، تولیدات مختلف در عرصههای گوناگون محقق شده است.