شاهرود – مدیر كشاورزی كارخانه قند شاهرود از افزایش پنج هزار تنی خرید چغندرقند از زارعین این شهرستان با پایان یافتن كار خرید این محصول خبر داد.
|
|
|
' علیرضا بخت آوری ' روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا میزان خرید چغندرقند در سالجاری از زارعین طرف قرارداد با این كارخانه را 78 هزار تن اعلام كرد.
وی افزود: این میزان خرید در مقایسه با 73 هزار تن محصول خریداری شده در سال قبل از افزایش چشمگیری برخوردار است.
بخت آوری بیان كرد: این افزایش در حالی صورت گرفته كه سطح برداشت محصول ،امسال حدود 200 هكتار از سطح سال قبل كمتر بوده است.
وی كشت بذور مقاوم و مناسب در سالجاری،ارایه راهنمایی های لازم از سوی كارشناسان كشاورزی و همكاری زارعین در خصوص رعایت اصول به زراعی را از جمله عوامل این افزایش عنوان كرد.
وی ارزش ریالی محصول خریداری شده امسال را بالغ بر 72 میلیارد ریال ذكر كرد و گفت: بهای محصول خریداری شده از زارعین تماما پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینكه سطح زیركشت این محصول پارسال دو هزار و 400 هكتار بوده است افزود :زیركشت محصول چغندرامسال به حدود دو هزار و 200 هكتار كاهش یافته بود