چند وقت پیش توی فید دوستان که در گوگل ریدر میخوانم این 75 نکته رو و بنظرم خیلی جالب اومد و خودم سعی میکنم در وبلاگم این 75 نکته رو رعایت کنم !
نکته : نوشته های ابی رنگ تقسیر نون میم است از این 75 نکته باشید که رستگار شوید
1- اگر وبلاگنويس نيستيد از همين امروز شروع كنيد .
لذتی که وبلاگ نویسی است در هیچ کار دیگری تو حوزه وب نیست، باور کنید
2- در مورد چيزهاي مورد علاقه تان بنويسيد .
این خیلی مهمه چون اگه درمورد یه موضوعی وبلاگ بنویسید که بهش علاقه ندارید و یا بتازگی توی جامعه فراگیربعد از یه مدتی حتی اگه وبلاگ خیلی خوبی هم داشته باشید خودتون سرد میشد و کم کم وبلاگ نویسی رو تعطیل میکنید
3- اگر در مورد وبلاگنويسي مصمم هستيد ، دامين شخصي خريداري كنيد .
این نکنه برای بیشتر شدن انگیزتون به وبلاگنویسی خیلی کمک میکنه
4- اطمينان حاصل كنيد كه نام دامين معادل نام وبلاگ است .
واقعا مسخره است که شما یه دامین با نام خودتون میخرید و به ثبت میرسونید ولی اسم وبلاگتون یه چیز دیگست !!
5- يك نام كوتاه و بيادماندني انتخاب كنيد .
اسمهای بلند و بی معنی هم بیاد ماندشون سخته ، هم تایپ شون ، هم معرفیشون به دیگران و برای خودتون !
6- از وردپرس استفاده كنيد .
چقدر مهمه که از یه سرویس دهنده ی درجه یک استفاده کنید ، بدون اغراق میگم که من همه سرویس دهنده های وبلاگ فارسی زبان و معروف ترینهای خارجی رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم وردپرس نمیشه ، اما صلاح مملکت خویش خسروان دانند !
7- از پلاگين هاي وردپرس استفاده كنيد .
اینم باز مربوط میشه اگه توصیه شماره 6 رو گوش کردید
8- در مسير وبلاگنويسي ثابت قدم باشيد .
دو هفته ای اول که وبلاگ تو ثبت کردی با ذوق و شوق شروع میکنی به وبلاگ نوشتن تا میاد وبلاگت چندتا ویزیوتر ثابت برای خودش پیدا کنه ، کلا بیخال قضیه میشی … کلی وبلاگ میتونم براتون مثال بزنم که ارشیو شون فقط دو ماه داره و الان داره خاک میخوره
9- حداقل هفته اي 5 پست بنويسيد .
بازم از اون نکته های مهمه که حداقل هفته ای 5 پست بهتون کمک میکنه امار ویزتورهاتون همنجوری صعود کنیه
ولی خب این نکته در ظاهر ساده است ، پاش که بیفته خیلی هم ساده نیست ولی نگران نباشید خدا بزرگه
10- مطالبتان را غلط گيري كنيد .
چون ممکنه مطالبتون رو انلاین مینویسد ( که پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید ؛ حالا بعدا راههای بهتر رو میگم ) نوشته ی شما ممکنه چند تای غلط املایی که نه اشتباه چاپی بگم بهتره داشته باشه .. پس حتما بعد از تمام شدن نوشتنون اونو غلطگیری کنید
11- يكبار ديگر غلط گيري كنيد .
12- با ساير وبلاگنويسان ارتباط داشته باشيد .
رفیق وبلاگی برای خودتون درست کنید یعنی با رفیق پیدا کردن از طریق خواندن وبلاگشون و دعوت به وبلاگ خودتون و چت و سایتهای دوستیابی سعی کنید در وبلاگنویسی بی کس و تنها نباشید
13- براي سايرين كامنت هاي بامعني بگذاريد .
” سلام .. وبلاگ خوبی داری .. به وبلاگ منم سر بزن ” نشد کامنت با معنی .. اینو شما بدون توجه به موضوع وبلاگ طرف براش کامنت گذاشتین .. پس وبلاگ رو بطور کامل بخونید و در مورد یه پست خاص برای نویسنده کامنت بزارید و نظرتون رو در مورد اون پست بگید … بعدش اگه خواستید برای وبلاگ خودتون هم تبلیغ کنید
14- كامنت هاي بامزه بگذاريد .
15- اولين نفري باشيد كه كامنت ميگذاريد .
لذتی که در اولین خواندن اولین کامنت برای نویسنده مطلب هست توی کامنت 100 هم نیست !! باور کنید
پس اگه به وبلاگی رفتید که تازه بروز شده و کسی نظری نداده .. سریعا البته با درنظر گرفتن نکته های 13 و 14 یه کامنت بنویسید
16- از وبلاگتان نسخه پشتيبان تهيه كنيد .
فکر اون روزی باشید که خدای نکرده سایت خودتون یا سایت سرویس دهنده یهو به فنا رفت و اون وقتکه ….
17- از تقويم كنار صفحه استفاده نكنيد .
بخدا هیچ کس حتی خودتون هم ازش استفاده نمیکنید… پس از کنار صفحتون استفاده های مفید کنید
18- در فروم ها مشاركت داشته باشيد .
” در ادامه نکته 18 بخوانید .. ” و فعال باشید و بجای امضا … ” نکته 19 رو بخوانید “
19- در محل امضا(فروم) آدرس سايتتان را ذكر كنيد .
برای تبلیغ و البته اعتبار خودتون
20- مهمترين چيز در وبلاگنويسي محتواست : محتواي بدردبخور .
هی کپی از سایتهای مثل ویکی پدیا و وبلاگها بدرد نمیخوره … عکسهای اونجور و مثل نشریات زرد الکی سیاه کردن هم مطمئن باشید اخر و عاقبت نداره
21- تمپلت وبلاگتان را هر چند وقت يكبار عوض كنيد .
برای تنوع و تکراری نبودن چشم خودتون و البته ویزتورهای ثابتون
22- از تگ ها استفاده كنيد .
23- سادگي كليد موفقيت است .
یکی از دلیلهای که گوگل موفق بوده بخاطرش
24- از سايتهاي “Social Bookmarking” مانند Delicious استفاده كنيد .
فارسیش میشه از سایتهای مثل بالاترین که متسفانه فیلتره و بعدا در نون میم توضیحات بیشتری خواهید دید
25- از تگها استفاده كنيد .
26- خيلي خشك و جدي نباشيد ، شوخ طبعي را فراموش نكنيد .
ماهیت وبلاگ اینو می طلبه برعکس سایت دقیقا
27- از فيدبرنر استفاده كنيد .
من خودم به تازگی کشف کردم عجب سایت بدرد بخوریه – قبلا ازش خوشم نمیامد :(
28- از خوانندگانتان سئوال بپرسيد .
وبلاگ یه طرفه نداشته باشید یعنی متکلم وحده !! سعی کنید از خوانندگانتان سوالهای بپرسید که سطح هوشیاری اونها رو بدست بیارید !!
29- مطالب دنباله دار بنويسيد .
اگر نمیدونید این نکته به چه درد میخوره پس بدونید گر مایل ادامه این 75 نکته رو بخوانید باید برای قسمت دومشش صبر کنید چون این مطلب دو قسمت داره :