خمیر کیک خوب
مواد لازم : *آرد 5 پيمانه * كره 1/2-1 پيمانه * تخم مرغ 4 عدد * بيكينگ پودر 2 قاشق چايخوري سرپر * شكر 1-1/3 پيمانه * نمك 1/8 قاشق چايخوري * شير 1 پيمانه
طرز تهيه : فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . تمام مواد را آماده كنيد و كنار بگذاريد تا با حرارت اتاق تنظيم بشوند. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد . ابتدا كره را با همزن برقي خوب بزنيد , شكر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه كرده همزدن را ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيف در آيد . آرد , بيكينگ پودر و نمك را مخلوط كنيد و كم كم همراه شير به كرم اضافه نمائيد . در آخر سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفت شود , سپس آن را به خمير اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني قرار داده روي كاغذ روغني را چب كنيد . خمير را در قالب بريزيد و به مدت 60 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد .