0

بازيگر مصري: سينماي ايران نشان داد كه حجاب مانع نيست

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

بازيگر مصري: سينماي ايران نشان داد كه حجاب مانع نيست

سهير رمزي، بازيگر محجبه مصري با اشاره به مشكلات بازيگران محجبه در اين كشور مي گويد: هنرمندان محجبه به ويژه بازيگران در دوران حكومت مبارك تحت فشار شديد و شكنجه هاي [روحي] قرار دارند.
گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه مصري نورت، وي با اشاره به اقدامات رژيم مبارك عليه بازيگران محجبه مي افزايد: آنان از هنرمندان محجبه جاسوسي كرده و در زندگي خصوصي آنها دخالت مي كردند و اين بازيگران به هر نحوي تحت آزار و شكنجه قرار مي گرفتند.
وي با بيان اينكه حجاب مطلقا مشكلي با ذات درام ندارد، مي افزايد: مثلا چندي پيش من را به خاطر استفاده از حجاب در يكي از سكانس ها كه در خانه و نزد فرزندانم بودم مورد انتقاد قرار دادند و از من خواستند از حجاب استفاده نكنم، اما من به آن سكانس اعتقاد داشتم.
درهمين حال سهير رمزي با اشاره به سينماي ايران مي گويد: سينماي ايران در دوره اخير توانسته است ثابت كند كه حجاب مانع نيست و مي توان از حجاب در فيلم ها استفاده كرده و حتي به جوايز بين المللي دست يافت.
وي مي افزايد: ايراني ها توانسته اند به سينماي خود رنگ و آب ايراني بدهند و با حفاظت از اصول، اخلاق و ارزش هاي شان درعين حال از غرب تقليد نكنند و غرب را نيز در برابر سينماي خود تسليم كنند.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

یک شنبه 17 مهر 1390  10:09 PM
تشکرات از این پست
hadisepasi
hadisepasi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 176

پاسخ به:بازيگر مصري: سينماي ايران نشان داد كه حجاب مانع نيست

احتمالا فیلم های امروزی رو ندیده یا معنی حجاب نمیدونه

دوشنبه 14 آذر 1390  3:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها