0

رسانه‌ها به فکر تقویت شاهین باشند؛ افراشته: بازیکن نورچشمی در شاهین نداریم

haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2703

رسانه‌ها به فکر تقویت شاهین باشند؛ افراشته: بازیکن نورچشمی در شاهین نداریم

خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره شاهین بوشهر گفت: در شاهین بازیکن نورچشمی چه بومی و چه غیر بومی نداریم.

خبرگزاری فارس: افراشته: بازیکن نورچشمی در شاهین نداریم

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، علی افراشته عصر امروز در مراسم معارفه مدیر عامل و سرمربی جدید شاهین بوشهر اظهار داشت: بازیکنی که منظم و فعال باشد، در بازی بیشترین انرژی را مصرف کند و در تمرینات نیز حضوری عفال داشته باشد آن بازیکن از نظر ما نورچشمی است.
وی با قدردانی از تلاَ‌ش‌های حمید درخشان و کادر فنی قبلی شاهین بوشهر افزود: تغییر و تحولات در تیم‌ها طبیعی است و هر تیمی ممکن است به‌دلایل مختلف دچار تغییر و تحولاتی شود.
رئیس هیئت مدیره شاهین بوشهر تصریح کرد: پس از جلسه با آقای درخشان به دلیل مشکلاتی که داشت توافق کردیم تا از تیم جدا شود، هر چند این اواخر اختلاف سلیقه‌ای هم پیش آمد به‌ویژه بعد از مصاحبه آقای درخشان بعد از بازی با داماش گیلان اما نمی‌خواهیم به اتفاقاتی که در گذشته افتاده بپردازیم.
افراشته گفت: راه طولانی در پیش داریم و باید تمام انرژی‌ها جمع شود تا بتوانیم شاهین را به پرواز در بیاوریم.
وی اضافه کرد: به خاطر گذشته نباید حاشیه‌سازی کنیم، از رسانه‌ها خواهش می‌کنم به جای حاشیه‌سازی به تقویت تیم، مربی و کادر فنی بپردازند.
رئیس هیئت مدیره شاهین بوشهر گفت: اگر برای تیم حاشیه‌سازی کردیم از موفقیت دور می‌مانیم و این به نفع ما نیست.
افراشته با اشاره به جلسه اخیر هیئت مدیره در بوشهر گفت: اعضای هیئت مدیره و موسس پیمان بستند مربی جدید را کمک کنند تا تیم موفق شود.
وی بیان کرد: همه باید یک حرف بزنیم و حرف‌های متفاوت نداشته باشیم تا برداشت‌های مختلف از صحبت‌های ما نشود.
رئیس هیئت مدیره شاهین بوشهر با اشاره به انتخاب دادگر به عنوان مدیر عامل شاهین بوشهر خاطر نشان کرد: ایشان سابقه ورزشی و غیر ورزشی خوبی دارند، دکترای حقوق، فوق لیسانس مدیریت، استاد دانشگاه، معاون باشگاه استقلال، مدیر کل تربیت بدنی آذربایجان غربی، فرماندار مغان استان اردبیل از جمله پست‌های مدیریتی دکتر دادگر است که نشان می‌دهد ایشان به امور مختلف مدیریتی کاملا آشناست.
افراشته افزود: گزینه‌های بومی برای مدیر عاملی شاهین هر کدام بنا به دلایل مختلف این پست را قبول نکردند اما انگیزه دکتر دادگر عشق به موفقیت شاهین و خدمت به بوشهر است و همین برای ما ستودنی است.
وی ادامه داد: همه ما باید دادگر را حمایت کنیم و نقاط ضعف و قوت را بیان و ضعف‌های ایشان را دوستانه به او بگوئیم.
رئیس هیئت مدیره شاهین بوشهر در ارتباط با انتخاب فیروز کریمی به عنوان مربی شاهین نیز گفت: وی انگیزه زیادی برای موفقیت تیم دارد و باید با موفقیت شاهین مجددا توانمندی خود در عرصه مربیگری در سطح کشور را نشان دهند.
افراشته گفت: کریمی محاسن زیادی دارد و معایبی هم دارد که باید دوستانه به او بگوییم.
وی با بیان اینکه برای موفقیت کریمی رسانه‌ها و لیدرها هم باید به ایشان کمک کنند، گفت: 60 تکلیف را به مدیر عامل گفتم  تا برای پیشرفت شاهین باید آن را اجرایی کند، که این برنامه بر اساس استانداردهای روز فوتبال حرفه‌ای دنیا تنظیم شده است.
افراشته ادامه داد: از کریمی انتظار داریم نقاط قوت درخشان را نقشه راه خود قرار دهد و ضعف‌ها را به قوت تبدیل کند.
رئیس هیئت مدیره شاهین افزود: در کنار شافعی یک گزینه بومی نیز کریمی را در کار مربیگری کمک می‌کند.
وی اضافه کرد: کار من تامین پول برای باشگاه بود و الان که بار مدیرعاملی از دوش من برداشته شده زمان بیشتری برای رفع مشکلات مالی باشگاه دارم.
افراشته بیان داشت: امیدواریم بتوانیم موضوع پرداخت‌ها را حل کنیم تا کادر فنی دغدغه پول گرفتن نداشته باشد.
رئیس هیئت مدیره شاهین با بیان اینکه مصاحبه‌ها را تنها یک نفر و آن هم مدیر عامل انجام می‌دهد، گفت: فردا نیز تمام بازیکنان، کادر فنی، هیئت مدیره و هیئت موسس شاهین به صورت یکدست حضوری پرشور در نماز جمعه خواهند داشت.

جمعه 15 مهر 1390  8:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها