خبرگزاری فارس: سرمربی جدید شاهین بوشهر گفت: برای بازگشت به عرصه مربیگری در لیگ برتر 6 ماه تمام تحقیق کردم و نهایتا به پیشنهاد مسئولان شاهین بوشهر پاسخ مثبت دادم.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، فیروز کریمی عصر امروز در مراسم معارفه سرمربی و مدیر عامل شاهین بوشهر با اشاره به اینکه با حمایت مسئولان و هواداران، شاهین را به جایگاه واقعی خود میرسانیم اظهار داشت: باید با تلاش و همدلی موفقیت شاهین را که استحقاق آن را نیز دارد تضمین کنیم.
وی افزود: پیشنهادات زیادی از تیمهای مختلف برای مربیگری داشتم و در بین آنها شاهین را انتخاب کردم.
سرمربی شاهین بوشهر با بیان اینکه شاهین ظرفیت این را دارد که حرف اول را در فوتبال ایران بزند، اظهار داشت: باید با همت تمام عوامل از مربی، بازیکن و کادر فنی گرفته تا مسئولان تیم، هواداران، لیدرها و رسانهها زمینه را برای موفقیت بیشتر شاهین در لیگ برتر فراهم کنیم.
کریمی تاکید کرد: برای رسیدن شاهین به قلههای پیشرفت و بزرگی در فوتبال ایران همه باید دست به دست هم بدهند.
وی تصریح کرد: مطمئن باشید بعد از دو سال دوری از مربیگری اکنون به امید توفیقات بیشتر پا به عرصه مربیگری در لیگ برتر گذاشتهام
سرمربی شاهین بوشهرگفت: 6 ماه تمام برای بازگشت به لیگ برتر تحقیق کردم تا حضوری موفق داشته باشم و امیدوارم در شاهین به این آرزو برسم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر نیزگفت: تغییر و تحولات در تیمهای ورزشی طبیعی است و این تغییرات با هدف تقویت بیشتر تیمها صورت میگیرد.
رضا جمشیدی افزود: شاهین از تیمهای بزرگ کشور است و هنر مربی است تا شاهین را به جایگاه اصلیاش برساند.
وی اظهار داشت: شاهین بوشهر با وجود هواداران دلسوز و بازیکنان متعصب اکنون وضعیت خوبی دارد تا به جایگاه بهتری در لیگ برتر برسد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان بوشهر خاطر نشان کرد: مردم بوشهر به عشق شاهین میخوابند و از خواب بیدار میشوند و وقتی تیم پیروز میشود کل استان خوشحال است و وقتی شاهین شکست میخورد تمام مردم ناراحتند.
جمشیدی خاطر نشان کرد: از امام جمعه و استاندار بوشهر که در راستای تقویت تیم و ورزش استان بوشهر همواره ما را یاری میکنند نهایت تشکر را دارم.
وی بیان کرد: افراشته رئیس هیئت مدیره شاهین بدون هیچ چشم داشتی شبانه روز تلاش خود را برای موفقیت شاهین انجام داده است.