تو این گرما بیا دیوونه گردیم تو حوض آب یخ وارونه گردیم که این گرمای سوزان کشت ما را برای هم بیا هندونه گردیم ! . . . سلام خوبی !؟ تو این تابستون و گرما کولر هم جواب نمیده ! آدم یخی مثل تو میتونه چاره کار باشه ! پیش ما بیا ! . . . به پشه میگن چرا زمستونا پیداتون نیست !؟ میگه:نه اینکه تابستونا خیلی برخوردتون خوبه ! . . . هوا خیلی گرمه دارم خفه میشم کاش تو اینجا بودی لااقل دو تا جک واسمون میگفتی یخ میکردیم ! . . . سلام خوبی ؟ خواستم بهت بگم دیگه رفتیم تو فصل تابستون ! بیماری وبا تو این فصل زیاد میشه کمتر با آفتابه آب بخور ! . . . در این تابستان داغ نگاههای سردت کشنده تر از گرماست و من در آسمان دوستیمان گویی برف و سرما را تا مغز استخوانم درک میکنم . . . آری تابستان است فصل محبت من به تو نگاه گرم من به تو لذت بخش عرق شرم تو هدیه تابستان عشق من به تو . . . چو تابستان شد و هنگام کنکور هزاران بار رفتم تا لب گور پشیمان گشته ام از کردۀ خویش نبرده علم کار بنده را پیش ! . . . اگر در شبی تابستانی صدای کف زدن به گوشتان رسید صدای بزن و بکوب و پایکوبی نیست! آگاه باشید که یکی از ابنای بشر دست خالی به نبردی تن به تن با پشه و انبوه دژخیمان خونخوار رفته است! . . . فصل ِ برگِ توت و پیلهُ پروانه. فصل نامزد شدن یخ با آب فصل خوابیدن روی بام فصل دیدار کسی در آسمان بی تعارف این دلم خیلی هوایت میکند . . . غضنفر کولرش خراب میشه به بچه هاش میگه: مگه نگفتم ۴ نفری جلو کولر نشینید !؟
|