خبرگزاری فارس: رئیس شورای اسلامی زیارت از پیشرفت 80 درصدی طرح هدف گردشگری در این منطقه خبر داد.
حسین آقاعربی در گفتوگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: طرح هدف گردشگری زیارت در چند مرحله مورد بازدید نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران، بخشداری مرکزی دماوند و دیگر مسئولان قرار گرفت.
وی در خصوص روند اجرای این طرح در زیارت خاطرنشان کرد: در این پروژه، بهسازی محوطه امامزاده عیسیالله بن سید ساجدین (ع)، سنگ فرش معابر داخلی روستا و تامین اعتبار برای طرح تبدیل هر خانه روستایی به هتلی کوچک در دستور کار قرار گرفته است.
آقاعربی خواستار اختصاص اعتباری برای اجرای بهتر این طرح شد و افزود: درخواست مجموعه بخشداری مرکزی، شورای اسلامی بخش و شورای اسلامی زیارت اختصاص اعتباری از سوی منابع استانی و ملی برای انجام هر چه بهتر این پروژه در زیارت است.
رئیس شورای اسلامی زیارت با اشاره طرح تبدیل هر خانه روستایی به هتلی کوچک گفت: در خصوص اجرای این طرح، باید تسهیلات مالی لازم از سوی بانکهای مستقر در منطقه تامین شود.
وی تصریح کرد: برای تحقق این مهم مقرر شد تا نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تهران برای قبول ضمانت زنجیرهای اهالی از سوی بانکهای منطقه پیگیریهای لازم را انجام دهند.
آقاعربی پیرامون مزایای اجرای چنین طرحهایی افزود: اغلب مناطق روستایی شهرستانهای دماوند و فیروزکوه دارای قابلیتهای بالقوه توسعه امور گردشگری هستند.
رئیس شورای اسلامی زیارت تصریح کرد: بدین ترتیب، این توان بالقوه باید با مدیریت صحیح در مسیری فرهنگی به توسعه روزافزون منطقه و البته با حفظ بافت روستایی و افزایش فرصتهای اشتغال برای روستاییان بینجامد.
وی با اشاره به برخی ویژگیهای زیارت خاطرنشان کرد: زیارت نام روستایی در مناطق جنوبی بخش مرکزی شهرستان دماوند است که به واقع مردم این دیار نامی زیبنده برای روستای خود برگزیدهاند.
آقاعربی ادامه داد: چراکه این خطه زیبا، کوچک و مقدس به همجواری با امامزاده عیسیالله بن سید ساجدین (ع) مفتخر بوده و هر سال در ایام عاشورا و تاسوعا به زیارتگاه بیش از 50 هزار نفر عزادار حسینی مبدل میشود و میزبانی میهمانان سیدالشهدا (ع) بر عهده 30 خانوار ساکن در زیارت است.
رئیس شورای اسلامی زیارت افزود: وجود طبیعتی زیبا در کنار فضایی مذهبی از زیارت منطقهای با قابلیتهای بالقوه توریستی و مذهبی خلق کرده و مسئولان، اعضای شورای اسلامی و از همه مهمتر مردم این روستا آمادگی خود را برای اجرای طرحهای گردشگری روستایی شبیه به آنچه در نقاطی مانند ابیانه و فهرج اجرایی شده، اعلام کردهاند.