0

چرا اسلام؟ از كجا معلوم اديان ديگر راست نباشد؟

parvazeakhar
parvazeakhar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

چرا اسلام؟ از كجا معلوم اديان ديگر راست نباشد؟

با سلام و خسته نباشيد

چند درصد از شما از روي تحقيق اسلام رو اختيار كرديد؟ از كجا معلوم كه اديان ديگر راست نگويند؟
اگر كسي بگويد چرا مسلمانيد چه ميگوئيد؟
اي دل ديگه بال و پر نداري
داري پير ميشي و خبر نداري
یک شنبه 28 تیر 1388  1:57 AM
تشکرات از این پست
salamat
salamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 324

پاسخ به:چرا اسلام؟ از كجا معلوم اديان ديگر راست نباشد؟

باسمه تعالی  

برادر بزرگوار و تمامی کسانی که همین سوال را در ذهن دارید :  

هدف اصلی و اساسی تمامی نبوتها و بعثتها هدایت ، سعادت و نجات انسانها ست که تمامی انبیاء و رسل این هدایت و نجات را از مسیر توحید بر عهده داشته اند و آنچه مشرکین در هر زمان را بر می آشفته است همین دین توحیدی است " کبر علی المشرکین ما تدعوهم الیه"  

تفاوتهای شریعتهای مختلفی به وسیله پیامبران الهی آمده به دو دلیل است : مقتضیات زمان و سطح تعلیمات  

و این تجدید نبوتها به دلائلی چون " اینکه انسانها قادر به حفظ کتاب آسمانی خود نبودند بدلیل عدم بلوغ فکری ، ثانیا انسانها قادر به دریافت یک نقشه کلی برای کمال خود نداشتند و باید مرحله به مرحله راهنمایی میشدند ، ثالثا اغلب پیامبران پیامبران تبلیغی بودند نه تشریعی .  

اما ....  

دین اسلام و قرآن کریم هیچگاه ادیان توحیدی گذشته را رد نمی کند و همواره تاکید کرده که مسلمانان باید به خدا  وتمامی آنچه که بر پیامبران خدا  نازل شده ایمان آورده و میان آنان تفاوتی قائل نباشند < قولوا آمنا بالله و ما انزل الینا و ما انزل الی ابراهیم و اسماعیل و اسحاق و یعقوب و الاسباط و ما اوتی موسی و عیسی و ما اوتی النبیون من ربهم لا نفرق بین احد منهم و نحن له مسلمون> (136 بقره) یک مسلمان واقعی را قران زمانی با ایمان می داند که به خدا و تمامی آنچه که بر رسولانش نازل شده است ایمان بیاورد و ما هیجچ یک از ادیان توحیدی را نفی نمی کنیم ...در اصل پیامبران پیشین مبشر پیامبران پسین بوده و پسینیان موید و مصدق پیشینیان. آنچه مطرح است اینست که ادیان توحیدی گذشته خبر از دین و پیامبری می دادند که کمال و خاتمیت دین و نبوت را مطرح می کند که إن الدین عند الله الاسلام .مانند : < و اذ قال عیسی بن مریم یا بنی اسرائیل انی رسول الله الیکم مصدقا لما بین یدی من التوراة و مبشرا برسول بیاتی من بعد اسمه احمد ..>  (صف6)

یا اینکه بشارتهای داده شده در تورات پیامبر اکمل و خاتم را از فرزندان حضرت ابراهیم معرفی می نماید .....  

پس ادیان دیگر راست بوده اند و بر وجه حقیقت لکن اسلام اکمل و افضل تمامی ادیان است و پیامبر ما نیز افضل رسل می باشند بر طبق سخن خدا و آنچه که در کتابها و صحف ادیان گذشته می باشند .   

اما سوال دوم شما که فرمودید ما از کجا مسلمانیم ؟

این سوال درستی است و مبحث بسیار سنگینی، خلاصه اینکه بله، مسلمان بودن خیلی از ماها از روی تحقیق و تدبر نیست و از پدران ما به ما رسیده است که البته این خود بسیار خوب و جای شکر به درگاه الهی را دارد اما فراموش نکنیم که اگر ما مسلمان واقعی می باشیم همین اسلام فرموده تفکر ساعه خیر من عباده سبعین سنه : یک ساعت تفکر و تدبر بهتر است از هفتاد سال عبادت که البته کثرت را می رساند . هدف اسلام پرورش و بارور کردن اندیشه و پرواز به مقام انسانی است و اگر این چهار رکعت نماز دست و پا شکسته را دلیل بر اسلام خود می دانیم ، البته مسلمانیم اما تا حقیقت اسلام بسیار راه مانده است . پس ارثی که از پدران ما به ما رسیده است را خوب پاسداری و پاسبانی کنیم و برای رسیدن به حقیقت آن ، که تنها راه نجات ما کمال اسلام در نفوس انسانی ما است نه اعمالی ناقص و بدون آگاهی باید تلاش کرد ، آنگاه بله شما از روی اختیار و تدبر به حقیقت اسلام نزدیک می شوید و از دین وراثتی هراسی ندارید.

التماس دعا

یک شنبه 28 تیر 1388  10:12 AM
تشکرات از این پست
parvazeakhar
parvazeakhar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

با سلام
ضمن تشكر از توضيحاتي كه داديد. اما جواب اصلي  رو نگرفتم
فرض كنيد  يك نفراز شما بپرسد چرا مسلمان هستيد. در جواب چه ميگوييد درست استكه اينكه در خانواده مسلمان بدنيا امديم يك نعمت بزرگي است اما همانگونه كه ميدانيد در اصول دين تقليد جايز نيست و در جواب انها هم نميتوان گفت چون پدرانمان مسلمان هستند.
اي دل ديگه بال و پر نداري
داري پير ميشي و خبر نداري
یک شنبه 28 تیر 1388  6:18 PM
تشکرات از این پست
salamat
salamat
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 324

باسمه تعالی

با سلام به شما چه خوب است که سوال خود را دنبال میکنی انشاء الله به نتیجه حقیقی و درست برسی .

به هر حال هر انسانی دینی دارد و این دلیل جوابگویی به دیگران نیست . 

بنده عرض کردم :

اولا : این مسلمانی ما تا زمانی که به حقیقت اسلام ایمان نیاوریم اسلام واقعی نیست پس ما فقط اسم اسلام را از پدران و مادران خود گرفته و هیچ یک نمی توانیم ادعا کنیم که تا به سن تکلیف رسیدیم اسلام حقیقی را درک کردیم . چه بسیار افرادی که به عنوان مسلمان مطرح هستند و فقط اسم اسلام را حمل می کنند .

ثانیا : عرض کردم که خدا فرموده : إن الدین عند الله الاسلام همانا دین در نزد خدا اسلام است و درباره حضرت ابراهیم دو واژه حنیفا و مسلما را ذکر می کند پس ابراهیم علیه السلام نیز مسلمان بود . آیا سوال شما اینست که چرا مسلمانیم و چرا مثلا یهودی مسیحی و ... نیستیم ؟ بنده عرض کردم بشر برای سعادت دنیا و اخری خود نیاز به دین دارد،  حال  انسان فهیم و متفکر و متعقل دینی را بر می گزیند که مطمئن تر است و از نظر عقلی دینی که متاخر می آید کامل می کند دین متقدم را پس تمامی ادیان بر حقند اما ما کاملترین آنها را می خواهیم .

اسلام اگر خاتمیت دین و پیامبر را مطرح می کند برای اینست که آخرین دین وکاملترین آنها است و دراینباره تحدی هم میکند . پس انسان عاقل دینی را بر می گزیند که کاملتر باشد . همان افرادی که در غرب و جاهای دیگر دینهای متفاوتی دارند آنها نیز  دینشان از پدران و اجدادشان به آنها رسیده است، لکن از همان افراد کسانی که به دین موروثی از پدران بسنده نکردند و خود جویای حقیقت شدند تفکر نمودند تحقیق کردند،  دانستند که دین حق اسلام است و از دین خود متمایل شدند همچنین ذکر شد که در دینهای گذشته بشارت دین اسلام و پیامبر را می دادند .

شما که جویای حقیقتی خوب فکر کن تدبر کن اندیشه کن آیا ما دین موروثی را می خواهیم یا حقیقت آن را ؛ انسان زیرک و دانا بهترین را بر می گزیند عقاید دینهای مختلف را بررسی کن آثار آن را در جوامع دیگر ببین اگر اندیشه نمودی و این تفکرت شما را بالا برد و حقیقت اسلام را درک کردی دیگر چه ترس از کسی که بگوید تو از پدرانت مسلمان شده ای . نه ، بگو من اندیشه کردم تفکر کردم آنقدر بررسی نمودم که از حقیقت وجودم سر دادم : اني وجهت وجهي للذي فطر السموت والارض حنيفا وما انا من المشركين .  

سه شنبه 30 تیر 1388  8:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها