تهیه دسر
مواد لازم:
سیب 1 عدد درشت
خرما 10 عدد
موز 1 عدد
پودر نارگیل مقداری
کنجد مقداری
گردوی ریز خرد شده مقداری
دارچین مقداری
آب یک عدد سیب
طرز تهیه:
ظرفی را روی حرارت میگذاریم و آب سیب را داخل آن میریزیم.
یک عدد موز را تکه تکه کرده و داخل آب سیب میریزیم.
اگر از موز شل و نرم استفاده کنیم بهتر است.
اجازه میدهیم آب سیب بجوشد و موزها نرم شود.
چند عدد سیب را پوست کنده و هسته های آنها را کامل جدا میکنیم و به تکه های متوسط خرد میکنیم.
اگر از سیبهای کوچک استفاده کنیم 4 عدد کافی است. یا از یک عدد سیب بزرگ استفاده میکنیم.
تکه های سیب را با آب خیلی کم میگذاریم بخارپز شده و نرم شود.
سیبها را به ظرف اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
به خاطر این سیب را از قبل میپزیم چون زمان پخت سیب بیشتر از موز است.
حدود 10 عدد خرما را از هسته جدا میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
مقداری دارچین اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اجازه میدهیم کمی آب سیب به خورد موز برود. بعد حرارت را خاموش میکنیم و میگذاریم مواد ولرم شوند.
وقتی حرارت مواد کم شد و ولرم شدند آنها را با هر وسیله ای که در دسترس باشد له کرده و پوره میکنیم.
در سه ظرف مختلف پودر نارگیل، کنجد و گردوی خرد شده داریم.
بعد از اینکه مواد را پوره کردیم از آنها برداشته داخل دست گرد میکنیم و در یکی از سه ظرف گفته شده به دلخواه میغلتانیم.
این دسر را بعد از آماده شدن حتماً داخل یخچال نگه میداریم. چون خرما و موز زود ترش میشود.