ریحانا مدل جدید برند مشهور امپریو آرمانی است.
این خواننده مشهور آهنگ " تختخواب پادشاه کالیفرنیا" ، با این خانه مد ایتالیایی قراردادی امضاء کرده است که برطبق آن به عنوان مدل شلوارهای جین ، با این کمپانی همکاری خواهد کرد.
ریحانا در ویدئوی تبلیغاتی مجموعه پاییزه زمستانه (۲۰۱۱ ۲۰۱۲ ) امپریو آرمانی که در شهر نیویورک فیلمبرداری می شود و در ماه سپتامبر برای اولین بار پخش می شود ، حاضر خواهد شد . دیوید و ویکتوریا بکهام ، کریستین رونالدو و مگان فاکس از جمله ستارگانی هستند که به عنوان مدل با این برند همکاری کرده اند.
اوایل سال جاری ، ریحانا به با برند نیوا همکاری کرد.
این برند معروف محصولات آرایشی و زیبایی به مناسبت صدمین سالگرد تاسیسش ، از ریحانا به عنوان مدل عکسهای تبلیغاتی خود استفاده کرد .
مارکوس پینگر ، یکی از نمایندگان این برند تجاری گفت:" ما خیلی خوشحالیم که ریحانا در این جشن بزرگ ما را همراهی کرد . حضور او باعث شد که نسل جدیدی از طرفداران جذب محصولات نیوا شوند."
این خواننده ۲۳ ساله قبلا" گفته بود که دلش می خواهد با انتخابهای خود در زمینه مد ، مردم را متعجب کند.
هنگامیکه این خواننده موفق جوان ، ۲۲ سال داشت ، از او پرسیدند که در آینده ظاهر او چگونه خواهد بود و از چه تیپ لباسهایی استفاده خواهد کرد ؟ او در پاسخ به این سئوال گفت:" ممکن است از لباسهای مردانه خیلی استفاده کنم و شاید هم بعضی اوقات لباسهای خیلی خیلی زنانه بپوشم. اما من هردوی آنها را دوست دارم. دوست ندارم همیشه از لباسهای کلاسیک و معمول زنانه یا خیلی دخترانه استفاده کنم . همیشه دوست دارم یک لباس خاص و غیر معمول بپوشم که هیچ کس انتظار دیدنش را نداشته باشد."
مترجم: فرشته مشاور
|