فرماندار كرمان خبر داد:
لغو پروانه نانوايان متخلف در كرمان
خبرگزاري فارس: فرماندار كرمان گفت: تخلف نانوايان كرمان ثبت و در مرحله اول با تذكر، در مرحله دوم با تشكيل پرونده و جريمه و در مرحله سوم با تعطيلي نانوايي و لغو پروانه روبهرو ميشوند.
بهنام سعيدي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در كرمان با برشمردن عوامل دخيل در كيفيت نان اظهار داشت: كيفيت گندم و آرد، عوامل انساني، وضعيت دستگاهها و تكنولوژي پخت در كيفيت نان نقش دارد كه با نقص در هر كدام از عوامل در عرضه نان با كيفيت دچار مشكل ميشويم.
وي با بيان اينكه در سطح استان بيش از يكهزار و 800 نانوايي فعاليت ميكنند، افزود: در راستاي ارتقاي كيفيت نان 70 بازرس به صورت رسمي و افتخاري بر عملكرد نانوايان نظارت ميكنند.
سعيدي از تغيير فرم بازرسي نانوايان خبر داد و بيان داشت: در اين فرم تخلف نانوايان ثبت و نانوايان در مرحله اول با تذكر در مرحله دوم با تشكيل پرونده و جريمه و در مرحله سوم با تعطيلي نانوايي و لغو پروانه روبهرو ميشوند.
وي بيان كرد: مردم كارشناسان خوبي هستند و ما خواستار همكاري آنها در راستاي ارتقاي كيفيت نان هستيم.
سعيدي گفت: مردم با گزارش عملكرد ضعيف نانواييها و تخلفات آنها به تعزيرات آرد و نان نقش عمدهاي را در ارتقاي كيفيت نان ايفا كنند.
وي ارائه گندم مرغوب به كارخانهها و آرد با كيفيت را از عوامل اصلي كيفيت نان ذكر و تصريح كرد: با پيگيري استاندار 10 هزار تن گندم با كيفيت به استان وارد شد كه نقش مؤثري در ارتقاي كيفيت نان داشت.
سعيدي خاطرنشان كرد: با تدبير مناسب استاندار كرمان آسيابهاي محلي در نقاط مختلف بازگشايي ميشود كه اين موضوع در راستاي ارتقاي كيفيت آرد مرغوب و نان با كيفيت مؤثر است.
وي بيان داشت: با اجرايي شدن اين امر مانند سالهاي گذشته گندم بدون هيچگونه سبوسگيري به آرد تبديل ميشود و خود يكي ديگر از عوامل بهبود كيفيت نان است.
سعيدي با بيان اينكه به طور متوسط ماهانه بيش از 20 هزار مورد بازرسي از نانواييهاي سطح استان صورت ميگيرد، بيان كرد: از مردم درخواست داريم در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را اطلاع دهند تا با پيگيري مناسب براي حل آن گام برداريم.