كسب رتبه دوم وب سايت بسيج اساتيد واحدمباركه در استان اصفهان
آنا: وب سايت بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامی مباركه در ارزيابي عملكرد 6 ماهه وب سايت كانون هاي بسيج اساتيداستان اصفهان مقام دوم را به خود اختصاص داد.
به گزارش آنا، مسعودگودرزي معاون دانشجويي ومسوول بسيج اساتيد واحدمباركه گفت: بنابر ارزيابي سازمان بسيج اساتيد سپاه صاحب الزمان استان اصفهان از وب سایت بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مباركه به نشانی www.bsjasiaumob.ir بین سایر دانشگاه هاي دولتي و آزاداسلامي استان اصفهان با توجه به رعايت 10 پارامترارزيابي(ميزان به روز رساني سايت،ميزان محتوا،ارتباط محتوا با كانون بسيج اساتيد،استفاده از موضوعات رهبري و يارانه ها،استفاده از بسته هاي حمايتي در سايت ،وضعيت تصاويرتصادفي درسايت،استفاده ازامكانات فوق العاده،ميزان زيباسازي سايتاز نظرمتون-اندازه عكس ها و. . . ، قراردادن لينك سايت كانون بسيج اساتيد درسايت دانشگاه وبلعكس، ميزان معروفيت در موتورهاي جستجو ) با اختلاف يك امتياز از رتبه اول ، موفق به کسب رتبه دوم شد.
گودرزي، اطلاع رسانی اینترنتی را از مهمترین اهداف روابط عمومی الکترونیکی عنوان و خاطر نشان کرد: در راستای تحقق این امر با راه اندازی وب سایت اینترنتی توانسته گامی مهم در جهت سهولت دسترسی دانشجویان،استادان به آخرین اخبار و رویداد های دانشگاه بردارد.
وی امکان نظرسنجی، ارسال خبرنامه اینترنتی و دسترسی آسان به وب سایت های کلیه واحد های دانشگاه آزاد اسلامی را از دیگر مزایای این سایت بر شمرد وتصریح کرد: طی یک سال گذشته بیش از 2000 نفر از وب سایت اینترنتی این دانشگاه بازدید کردند و كسب اين موفقيت ،برگ زريني است كه به افتخارات اين دانشگاه افزوده شد واين افتخار مرهون زحمات محمدعلي اسماعيليان كه پشتيباني اين سايت را به عهده دارد، است.
کلینیک مديريت و حسابداري واحد علی آبادکتول دو قرارداد همكاري منعقد كرد
آنا: با توجه به اهميت تجاري سازي يافته هاي پژوهشي و اجرایی شدن سند راهبردی پژوهش و ایجاد منابع نو ، كلينيك مديريت و حسابداري واحد علی آبادکتول دو قرارداد همكاري با موسسه مالي و اعتباري فردوسي و كميته امداد امام خميني گلستان منعقد كرد.
به گزارش آنا، معاون پژوهش و فناوري واحد علي آبادكتول ضمن اعلام اين خبر گفت : تحقيق و پژوهش، شاخص اصلي پويايي فعاليت هاي اقتصادي و عامل اساسي تداوم حيات و بقاء در عرصه رقابت است .
دكتر حشمت اله حيدري با اشاره به اين مطلب كه امروزه، برتري رقابتي يك ملت با توانايي ارائه نوآوري در محصول باكيفيت و بادوام تعيين ميشود ، مراكز علمي و كلينيك هاي تحقيقاتي را مهمترين بستر و گذرگاه ورود فناوري برشمرد و افزود: اين مراكز وظيفه تربيت نيروي انساني و ارتقا توان علمی و دانش مدیران و كاركنان دستگاههاي اجرايي را با ايجاد فضايي دانامحور بر عهده دارند.
وي با بيان اين مطلب كه كلينيك مديريت و حسابداري اين واحد دانشگاهي از تيرماه سال گذشته فعاليت خود را آغاز نموده است، هدايت نظام يافته تحقيقات دانشگاهي و تجاري نمودن آنها، فراهم نمودن زمينه رشد تحقيقات علمي و دانشگاهي تا مرحله توليد ثروت، كمك به اجراي پروژه ها در واحدهاي توليدی و صنعتي و حمايت از مطالعات تكميل كننده از جمله مطالعات بازار، تهيه طرح كسب و كار و امكان سنجي فني و اقتصادي را از جمله اهداف اين كلينيك برشمرد و ابراز اميدواري نمود كلينيك مديريت و حسابداري اين واحد دانشگاهي با استفاده از كليه ظرفيت هاي علمي و تحقيقاتي خود بتواند گام هاي عظيمي در تحقق اهداف سند راهبردي پژوهش در منطقه و كشور بردارد.