بازديد هيات سازمان همکاري فضايي آسيا و اقيانوسيه از دانشگاه علم و صنعت ايران
هياتي مركب از سازمان همکاري فضايي آسيا و اقيانوسيه به همراه نمايندگان سازمان فضايي ايران بعد از ظهر يكشنبه 29 خرداد از دانشگاه علم و صنعت ايران بازديد كردند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در اين بازديد هيات پنج نفره سازمان همکاري فضايي آسيا و اقيانوسيه به مذاکره با هياتي از دانشگاه علم و صنعت، مرکب از معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، رييس دفتر همکاريهاي علمي و بينالمللي، مدير مرکز تحقيقات فضايي و رييس دانشکده مهندسي صنايع پرداختند.
در اين بازديد هيات سازمان همکاري فضايي آسيا و اقيانوسيه ضمن تقدير از پيشرفتهاي دانشگاه علم و صنعت ايران به ويژه در حوزه فناوري ماهواره بر همکاري دو جانبه و استفاده از توانمنديهاي دانشگاه تاکيد كرد.
بر پايه اين گزارش، هيات مذکور از مرکز تحقيقات آنتن، آزمايشگاه(sar)، مرکز آموزش الکترونيکي و مرکز تحقيقات فضايي دانشگاه بازديد كردند.
برگزاري كارگاه آموزشي «بيان پروتيينهاي نوترکيب در پروکاريوتها و آناليز مولکولي»
گروه مهندسي زيستي و بيوتکنولوژي دانشگاه شهيد بهشتي با همکاري انجمن بيوتکنولوژي ايران در نظر دارد کارگاه آموزشي دو روزه در زمينه «بيان پروتيينهاي نوترکيب در پروکاريوتها و آناليز مولکولي» را به صورت عملي، 16 و 17 تير ماه سال جاري برگزار کند.
به گزارش سرويس علمي ايسنا، موضوعات اين کارگاه دو روزه شامل آشنايي با اصول بيان پروتيين در سيستمهاي پروکاريوتي، آشنايي با انواع وکتورهاي بياني باکتريايي، بيان يک پروتيين مدل در باکتري E.coli، بررسي کيفيت بيان پروتيين با استفاده از SDS-PAGE، تعيين غلظت پروتيين با استفاده از اسپکتروفتومتري با روش Bradford، آشنايي با روشهاي سنجش فعاليت آنزيمي و تعيين فعاليت ويژه (Specific Activity) آنزيم است.
دانشجويان و فارغ التحصيلان مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري رشتههاي مرتبط با زيست شناسي، ميکروبيولوژي، بيوتکنولوژي و کشاورزي ميتوانند در اين كارگاه شركت كنند. در پايان کارگاه به شرکت کنندگان گواهي شرکت اعطاء ميشود.
علاقهمندان ميتوانند براي ثبت نام و کسب اطلاعات بيشتر به نشاني اينترنتي www.irnbt.com مراجعه كرده و يا با شماره تلفنهاي 09124061249 و 22431782 تماس بگيرند.