شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد!
در این مقاله قصد دارم تا يکي از کاربردي ترين و جالب ترين ترفندهاي موبايل را که کمتر کسي از آن با خبر است را آموزش دهم.
ممکن است تاکنون برایتان پیش آمده که گاهي حوصله و وقت کافي براي پاسخ گويي به تلفن همراهتان را ندارید ؛ شايد گوشي را خاموش کنيد و يا حتي بدان پاسخ نگوييد که اين دو کار تا حدودي خلاف ادب است.
اما در اینجا قصد دارم تا روشي ساده اما کاربردي را به شما معرفي کنم که با استفاده از آن ميتوانيد کاري کنيد که هر زمان کسي با شما تماس گرفت با پيغام " شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نميباشد " يا " شماره مورد نظر مسدود است " و يا ... روبرو شود.
بدين منظور گوشي خود را ابتدا روشن کنيد. سپس ميبايست کد #094*21*را در گوشي وارد کنيد و سپس دکمه Call (دکمه سبز رنگ) را فشار دهيد.
پس از چند ثانيه علامتي بر روي صفحه گوشي ظاهر ميشود که به معناي فعال شدن اين موضوع است.
اکنون هر کس با شما تماس بگيريد با پيغام هاي ذکر شده بر خورد ميکند
اما براي غيرفعال کردن اين قابليت کافي است که کد #21# را در گوشي وارد کنيد و سپس دکمه CALL را مجددا فشار دهید، حال ميتوانيد تماسهاي رسيده را دريافت کنيد.
نکته:
بافعال سازي اين قابليت هم ميتوانيد SMS بفرستيد هم SMS دريافت کنيد.
اين ترفند روي گوشيهاي نوکيا و سوني اريکسون تست شده است، همچنین اين ترفند با استفاده از سيستم Diverting گوشي ها صورت ميپذيرد.
جالب است بدانید که اين ترفند تنها بر روي مخابرات ايران تست شده است.
اگر در حين نوشتن کد به Error برخورد کرديد مجدد کد را وارد کنيد.
افرادي که با موبايل با شما تماس ميگيرند با پيغام Diverting نيز روبرو ميشوند که چندان مشکلي پديد نمياورد.
خوب پس بد نيست كه چند تا كد ديگه هم به اينجا اضافه كنيم:
09121000000#*21* ----> بعد از Send کردن این Command اگه کسی به شما زنگ بزند با این جملات مواجه می شود: دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است اما شما می توانید زنگ بزنیند و Sms دریافت کنیند و با #21# هم از این حالت در میاد!
09121000000#*67* ----> بعد از Send کردن این Command اگه کسی به شما زنگ بزند و شما وی Reject کنید جملات دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است مواجه می شود همچنین هم با #67# هم از این حالت در میاد!
0912100000#*67* ----> بعد از Send کردن این Command اگه کسی به شما تماس بگیرد و شما آن را Reject نمایید دستگاه می گوید: که شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد و با #67# هم از این حالت در میاد
جمعه 27 خرداد 1390 8:44 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala
mosaieb_kh
kharabaf
AliFanoodi