0

زیباترین فضای شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی گچساران ساخته شده است

labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

آنا: زیبا ترین فضای قبور مطهرشهدای گمنام در کشور از سوی واحد گچساران با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال طراحی وساخته شده است .
به گزارش آنا، در جلسه شورای فرهنگی که با حضور مدیر کل انتصابات ومسول ارزشیابی معاونت فرهنگی در این واحد دانشگاهی برگزارشد با بررسی فعالیت ها فرهنگی از حیث کیفیت وکمیت ،مسول ارزشیابی معاونت فرهنگی با بیان این مطلب گفت ؛دانشگاه آزد اسلامی با استفاده از نیروهای پرتلاش وخلاق در بخش فرهنگی توانسته است برنامه هایی را به اجرا درآورد که در کشور کم نظیر است .
مهندس ذوالقدر خاطر نشان کرد ؛این در حالی است که این مجموعه عظیم علمی از بودجه دولتی استفاده نمی کند وبرای اعتلای فرهنگ اسلامی وایرانی با تمام پتانسیل خود گام های اساسی برمی دارد .
در ادامه این جلسه مسول فرهنگی منطقه 16 با بیان نقاط قوت وکاستی ها روند فعالیت های فرهنگی را در این منطقه مطلوب ارزیابی کرد وگفت؛با توجه با سال 90 که به فرمایش مقام معظم رهبری به سال جهاد اقتصادی مزین شده ، با درایت ومطالعه کارهای فرهنگی قبل از اجرا،با کمترین هزینه بیشترین مخاطب را جذب کنیم .
امیرعباس اقلیما اظهار داشت ؛ پس از انجام کار فرهنگی باید کمیته ای تخصصی به آسیب شناسی و بازخورد آن فعالیت بپردازد ومانع از اثرات مخرب برخی از فعالیت ها شود .
رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد گچساران مشارکت دا نشجویان در تمامی فعالیت های فرهنگی را موجب نشاط وپویایی دانست وگفت ؛این واحد دانشگاهی با پرداختن به این مهم ونظارت کارشناسان خبره فرهنگی توانسته است سه بار پیاپی در کشور مقام برتر اقامه نماز را کسب کند
حجت الاسلام عبدالمجید کرمی تصریح کرد ؛کار فرهنگی که با ایده واندیشه تازه به مخاطبین عرضه می شود ،مورد توجه قرار گرفته ودر کشور سرمشق سایر واحد قرار می گیرد./2

09:34:33 1390/03/11

حسین  منی و انا من حسین

چهارشنبه 11 خرداد 1390  2:14 PM
تشکرات از این پست
shahed61
shahed61
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:زیباترین فضای شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی گچساران ساخته شده است

سلام, چقدر خوب بود کمی هم قبل از باور این خبر تحقیق میکردین ...اولا به گفته ی مسئولین این دانشگاه 13,500,000,000ریال هزینه شده ....ثانیا کی میگه اونجا شهید گمنام دفن شده ؟ من خودم آنجا رفتم ولی نامی از شهید یا شهید گمنام  ندیدم ...دور تا دور  جایی که به آن یادمان  میگفتن ، المانهایی با آرم دانشگاه آزاد بود ...جایگاه اصلی هم از نماد های مصر باستان دیده می شد .... زیر گنبد فیروزه ای که ارتفاع بلندی هم داشت سه مزار با نماد های فرماسونری وجود داشت که بر آن طرح گلی حک شده بود ...

خلاصه ما نمیدونیم آیا واقعا آنجا یادمان شهدای گمنام بود یا معبد . . .

ما که اونجا نه نامی از شهید دیدیم   نه مزار شهید دیدیم   نه یادمانی در شان و مقام شهید  حالا این اثر بی بدیل معماری با هزینه بی بدیل برای کدام هدف شهید بوده خدا میدونه و بس.

لینک  عکس  1                    لینک  عکس 2

یک شنبه 15 خرداد 1390  7:16 PM
تشکرات از این پست
zeinab_p
zeinab_p
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

حداقل یه عکسی ازش می ذاشتین، ببینیم.

به کانال تلگرام "دوستداران کتاب" بپیوندید

من کتاب های خوبی رو که خوندم تو این کانال معرفی میکنم همراه با مطالب مفید دیگر

دوستداران کتاب

@bookworms2

دوشنبه 16 خرداد 1390  12:12 AM
تشکرات از این پست
shahed61
shahed61
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

نقل قول shahed61

سلام, چقدر خوب بود کمی هم قبل از باور این خبر تحقیق میکردین ...اولا به گفته ی مسئولین این دانشگاه 13,500,000,000ریال هزینه شده ....ثانیا کی میگه اونجا شهید گمنام دفن شده ؟ من خودم آنجا رفتم ولی نامی از شهید یا شهید گمنام  ندیدم ...دور تا دور  جایی که به آن یادمان  میگفتن ، المانهایی با آرم دانشگاه آزاد بود ...جایگاه اصلی هم از نماد های مصر باستان دیده می شد .... زیر گنبد فیروزه ای که ارتفاع بلندی هم داشت سه مزار با نماد های فرماسونری وجود داشت که بر آن طرح گلی حک شده بود ...

خلاصه ما نمیدونیم آیا واقعا آنجا یادمان شهدای گمنام بود یا معبد . . .

ما که اونجا نه نامی از شهید دیدیم   نه مزار شهید دیدیم   نه یادمانی در شان و مقام شهید  حالا این اثر بی بدیل معماری با هزینه بی بدیل برای کدام هدف شهید بوده خدا میدونه و بس.

شهدای گمنام گچساران

یک شنبه 9 مرداد 1390  8:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها