كارخانه: هدفم زنده كردن واليبال اصفهان است
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم ملي واليبال گفت: به باشگاه گيتيپسند آمدهام تا بار ديگر واليبال اصفهان را زنده كنم.
مصطفي كارخانه در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص حضورش در تيم واليبال گيتيپسند اصفهان براي فصل آينده اظهار داشت: من هميشه به دنبال عاليترين و بهترينها هستم و به همين دليل اين تيم را انتخاب كردم. تلاش ميكنم هميشه قهرمان و پيروز شوم و به بهترين عنوانها دست پيدا كنم.
وي با بيان اينكه آمدهام تا با كسب قهرماني و نتايج خوب مردم اصفهان را خوشحال كنم ادامه داد: گيتيپسند، باشگاه توانمندي است و از مديران خوبي بهره ميبرد. با توجه به اينكه من به دنبال اخلاقمداري در ورزش هستم مديران اين باشگاه اصفهاني با انتخابشان نشان دادند كه ورزش را در كنار نظممداري و اخلاقمداري ميخواهند.
سرمربي تيم واليبال گيتيپسند هدفش را زنده كردن واليبال اصفهان عنوان كرد و گفت: هدفهاي بزرگي دارم؛ هدفهايي همچون قهرماني در ليگ ايران، آسيا و حضور در جام باشگاههاي جهان. ميخواهم موفقيتهايي كه با تيمها صنام و پيكان كسب كردم را بار ديگر با اين تيم اصفهاني تكرار كنم.
كارخانه با اشاره به اينكه براي رسيدن به موفقيت همه بايد تلاش كنند و من هم تمام توانم را خرج خواهم كرد افزود: به دنبال تيم كهكشاني نيستم چراكه از افراط و تفريط متنفرم. ميخواهم در اصفهان مدرسه واليبال راهاندازي كنم و در تمامي ردهها به پرورش بازيكن مشغول شوم. براي انتخاب دستيارانم هم بايد كمي فكر كنم و شرايط را مورد بررسي قرار دهم.
وي همچنين درخصوص عدم توافقش با باشگاه داماش گيلان تصريح كرد: دوست ندارم در اين خصوص صحبتي انجام دهم؛ هدف من خدمت بود كه متاسفانه شرايط در گيلان فراهم نشد.