سلام بچه ها
نظرتون رو درباره تصاویر زیر بنویسید
ممنون
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مونولیزا (لبخند ژوکوند) شاهکار لئوناردو داوینچی-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مونولیزا بین (لبخند ژوکوند) شاهکار لئوناردو داوینچی-----------------------------------------------------------------------------------------------------
مونولیزا ایرانی (لبخند ژوکوند) شاهکار لئوناردو داوینچی
پرورش اندام در گورستان-----------------------------------------------------------------------------------------------------
دعا بعد از مرگ-----------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
عکس بچه گی خودم ، نه نمیشه عکس بچگی شما خانم محترم -- من پسرم-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ناراحت نشو این یه شوخی بود
اینو از تو اینترنت پیدا کردم
نمیدونم مطلق به کیه
اگه میشناسین بهش بگین عکسش اینجاست