ترشی ذرت
موارد لازم:
- ذرت تازه و شیر ( شیر بلال )
- سرکه سیب به اندازه ظرف
- نمک
- شیشه استریل
دستور پخت
ذرت ها رو با کارد تیز
حلقه حلقه می کنیم و می شوریم و می زاریم تا آبش بره
.
بعد یه کمی نمک
رو
با سرکه
می جوشونیم و روی ذرتها می ریزیم و درشو خوبه خوب می بندیم و می زاریم
تا
حدود 2
ماه بعد جا بیوفته
.
نکات مربوط به تهیه ترشی ذرت
با دانه ذرت هم میشه ترشی تهیه کرد
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 12:49 AM
تشکرات از این پست
papeli
rasekhoon_ravabet