ترشی لبو
موارد لازم:
- لبو
- سرکه
- کمی شکر و نمک
- ادویه
دستور پخت
فوق العاده
خوشرنگ و خوشمزه است .خیلی راحت تهیه میشه و از سرکه رنگی اون میشه برای رنگ کردن
سس ها استفاده کرد. کمی شکر و سرکه و لبوی پخته لازم داریم . لبو ها را تکه تکه یا
ورقه ورقه خرد کنید . کمی سرکه و شکر را مخلوط کنید و با کمی نمک روی لبو ها بریزید
و دو روز بیرون از یحچال نگه دارید . اکنون ترشی شما آماده است .اگر دوست داشتید
میتوانید فلفل سبز و کمی هم ادویه اضافه کنید ولی بدون اینها هم ترشی شما تکمیل است
. وقتی سالاد فصل می خواین درست کنین اگه لبو تازه دردسترس نباشه از لبوهای ترشی
برای اون استفاده کنین ..
نکات مربوط به تهیه ترشی لبو
خیلی هم مهم نیست که سرکه شما حتما سفید باشه
چون رنگ لبو اونقدر پر رنگ و قویه که رنگ سرکه رو حتی اگه سفید نباشه - به عنابی
تغییر میده ....!
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 12:46 AM
تشکرات از این پست