0

حديث ولايت

irag09
irag09
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 51

حديث ولايت

مقام معظم رهبري:اين حالاتي كه شما در كساني مثل امام خميني(ره) در سنين بين هشتاد نود سالگي مي بينيد،ادامه ي حالات جواني ايشان است.چون امام،تقريبا79 ساله بودند كه به ايران آمدند و جمهوري اسلامي شروع شد؛يعني امام از نزديك هشتاد سالگي اين مسئوليت هاي سنگين را شروع كرده است!وقتي كه همه ي انسان ها در اين سنين،بازنشسته مي شوند و اهل افتادن در يك گوشه و در بستر و بي رغبتي و بي نشاطي نسبت به همه ي كارها!امام در آن سن،بزرگترين كارهاي عالم را شروع كرد؛اداره ي يك كشور،بلكه ايجاد يك نظام و قدم به قدم پيش بردن اين نظام! (بيانات در ديدار با تعدادي از دانشجويان تشكلهاي اسلامي در مراسم افطاري 1383/6/9
یک شنبه 22 فروردین 1389  5:53 PM
تشکرات از این پست
irag09
irag09
کاربر تازه وارد

ويژگي هاي جوان

مقام معظم رهبري:جوان،مجموعه اي از زيبايي ها،برجستگي ها،درخشندگي ها،خوبي ها،استعدادها و امكانات است؛كه هر چه به طرف پيري مي رود،اين استعدادها و امكانات،مرتب به سمت نازيبايي كم مي شود؛حتي از لحاظ معنوي هر چه پيش مي رويد،فعاليت هاي تان بيشتر مي شود؛اما استعدادها و امكاناتتان،مرتب كم مي شود!استعداد،چيزي خيلي مهمي است.امكانات،چيز خيلي مهمي است.استعداد،يعني توان؛و توان خيلي مهم است...

با همه ي اين چيزهاي مثبت و جالب و درخشان در وجود جوان،جوان يك گرفتاري بزرگ دارد و آن،عدم ثبات است،احتمال تزلزل كه هر چه سن بالاتر مي رود،اين حالات كمتر مي شود.التفات مي كنيد؟اين گرفتاري را حواستان باشد؛اين گرفتاري را در خودتان و در ديگران علاج كنيد.كاري كنيد كه ثبات در عقيده داشته باشيد  
دوشنبه 23 فروردین 1389  2:49 PM
تشکرات از این پست
irag09
irag09
کاربر تازه وارد

ويژگي جوان2

مقام معظم رهبري: امكان ندارد كه انسان در جواني در دوراني كه عواطف و احساسات و خلقيات،در حال رويش و بالندگي و شكل گيري است غرق در ماديات و شهوات باشد،نه به فكر و ياد خدا،نه به فكر محبت خدا و محبت به اولياء،نه به فكر همگامي با اولياء،نه ياد آدم هاي خوب و انسان هاي والا،بلكه با غفلت محض!بعد ناگهان پير كه شد،بگويد:از حالا آن طرفي مي كنيم!بله،خدا دست رد به سينه ي كسي نمي زند،آدمي را كه هفتاد سال هم گناه كرده باشد،به آن جاده و آن خط راه مي دهند؛اما نه آنگونه كه انسان بتواند حركت آن چناني و يك سير موفقيت آميز بكند.نه آن چنان كه غرق بشود و نورانيت پيدا كند،نه آن چنان كه خودش را در عبادات،در محبت خدا و در ياد خدا مستغرق كند،ديگر نمي شود؛مگر در جواني رست عمل كرده باشيد،مگر از جواني شروع كرده باشيد،آن وقت مي شود در پيري استفاده كرد.

(بيانات در ديدار تعدادي از دانشجويان تشكلهاي اسلامي در مراسم افطاري 9/6/1383)

سه شنبه 24 فروردین 1389  1:59 PM
تشکرات از این پست
irag09
irag09
کاربر تازه وارد

ثبات

مقام معظم رهبري:جوان،ثبات لازم دارد؛و اين ثبات هم به خودي خود،به دست نمي آيد.بايد آن را پيدا كرد.جوان،دائم در معرض تزلزل قرار مي گيرد؛البته همه ي جوان ها اينطور نيستند نمي خواهم بگويم كه هر جواني اين گونه است به هر حال،اين استعداد تزلزل هم مثل بقيه ي استعدادها،در جوان هست؛كه اين يه يك معنا استعداد خوبي نيست.البته به يك معنا هم خوب است؛چون خود اين هم يك تحول است.از همين هم مي توان استفاده كرد،مرتب مي شود بهتر شد و بالاتر رفت؛اما بايد مواظب باشيد كه اين،وسيله ي لغزش،دور افتادن از راه و دور افتادن از خدا نشود،و به غلطيدن در آن پرتگاه هايي كه انسان بايد از آنها پرهيز كند،منتهي نشود.

(بيانات در ديدار با اعضاي بسيج دانشجويي دانشگاه تهران11/11/1367)

چهارشنبه 25 فروردین 1389  2:54 PM
تشکرات از این پست
irag09
irag09
کاربر تازه وارد

عنصر تعيين كننده

امام خامنه اي:اين كارهايي كه جوانان مي كنند،اين ها كوچك نيست.همين درس خواندني كه من مي گويم،همين كار تحقيق،همين كار هنري،همين كار ورزشي،اين ها كارهاي كوچك نيست.من خواهش مي كنم،كسي كه اين كارها را انجام مي دهد،تصور نكند كه كارش كوچك است؛نه،همين كار در مجموعه ي كلان كشور،به يك عنصر تعيين كننده تبديل مي شود.فرضا هنرمندي به تنهايي تصميم مي گيرد كه يك كار هنري برجسته ارائه بدهد.او نمي تواند بگويد من يك كار فردي انجام مي دهم؛خودم تنها هستم و
اين كار كوچكي است؛نه،شما كارتان را كه خوب انجام داديد،اگر صد نفر ديگر مثل شما فكر كنند همان اعتلاي عظيم و همان كار بزرگ اتفاق خواهد افتاد.

(بيانات در ديدار با جوانان به مناسبت هفته ي جوان7/2/1377)

پنج شنبه 26 فروردین 1389  2:04 PM
تشکرات از این پست
irag09
irag09
کاربر تازه وارد

هر كاري كه جوان...

امام خامنه اي:...اگر همه بگويند كه حالا من يك نفر چه تآثيري دارم،اين سيل عظيم ميليوني در روز22بهمن يا در نماز جمعه راه نمي افتد؛اما هر كسي احساس مي كند كه تكليف خودش را دارد انجام مي دهد.من مي خواهم تآكيد و تكرار كنم كه كار تك تك اين جوانان-هر جا در هر زمينه اي كه دارند كار مي كنند؛در زمينه ي قرآن،در زمينه ي معلومات،در زمينه ي معارف،در حوزه،در دانشگاه،در كتاب نويسي-كاري مهم است؛همان كاري است كه انشاءالله كشور را به اعتلاء خواهد رساند.
 (بيانات در ديدار با جوانان به مناسبت هفته ي جوان1377/2/27
شنبه 28 فروردین 1389  1:35 PM
تشکرات از این پست
irag09
irag09
کاربر تازه وارد

دوره ي توانايي

امام خامنه اي:دوره ي جواني،دوره ي توانايي است.اين توانايي در چه چيزهايي بايد به كار برود؟به اعتقاد من،بايد عمدتا در تحصيل علم، در ايجاد صفاي نفس و روحيه ي تقوا در خود،و ايجاد نيروي جسماني در خود – كه ورزش باشد – به كار رود.اين سه مورد،عمده است.يعني اگر در يك جمله ي كوتاه از من بپرسند كه شما از جوان چه مي خواهيد،به او خواهم گفت:تحصيل،تهذيب و ورزش.

(بيانات در ديدار با جوانان به مناسبت هفته ي جوان،7/2/1377)

یک شنبه 29 فروردین 1389  2:18 PM
تشکرات از این پست
irag09
irag09
کاربر تازه وارد

جوان گوهر شور و عشق و صفا و معنويت

امام خامنه اي:از منظر ديني،جوان يك نقطه اميد و يك نقطه شكوفايي است.اين نقطه اميد و شكوفايي،در همه چيز است؛در مبارزات،در مجاهدات اجتماعي،در فعاليت هاي گوناگون جامعه،و در مجاهدت هاي شخصي و روحي و دروني.خطاب به جوان از سوي دين،هميشه يك خطاب ويژه است.با جوان،مخاطبه زيادي در مفاهيم اسلامي و فعاليت هاي ديني شده است،علت هم اين است كه در جوان،گوهر شور و عشق و صفا و معنويت فروزان است.

(بيانات در ديدار با دانش آموزان و دانشجويان واقشار مختلف مردم به مناسبت13آبان14/08/1376)

سه شنبه 31 فروردین 1389  5:50 PM
تشکرات از این پست
irag09
irag09
کاربر تازه وارد

سفارش مؤكد

مقام معظم رهبري:...اولين استفاده اي هم كه هر انساني بايد از اين روح شور و عشق و صفا و معنويت و نورانيت ببرد،اين است كه خود را،نفس خود را،اندرون خود را،معنا و حقيقت خود را تعالي ببخشد.اين،قدم اول است.لذا ما هميشه براي خودسازي معنوي،يه جوانان سفارش مؤكدي داريم.

(بيانات در ديدار با دانش آموزان و دانشجويان و اقشار مختلف مردم به مناسبت13آبان14/08/1376)

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1389  4:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها