در میهمانی پرسروصدایی که آتیلا حجازی روز گذشته برای پدرش گرفته بود، حبیب کاشانی و کریم باقری هم حاضر بودند. وقتی کاشانی و باقری رودررو شدند، مدیرعامل پرسپولیس خیلی سریع از باقری گله کرد که چرا پیدایش نیست. این در حالی است که به نظر می رسد مدیران پرسپولیس بعد از جدایی باقری او را کمی تا قسمتی سر دوانده بودند و بحث طلب کریم از باشگاه به نوعی ماست مالی شود. باقری در پاسخ به حبیب کاشانی گفت: «والله من چندبار با شما تماس گرفتم اما جواب ندادید. آخرین بار هم موبایلتان را خاموش کردید و من هم احساس کردم که زنگ نزنم بهتر است.»
اما کاشانی در پاسخ گفت: «آقا کریم شما یک بازیکن معمولی نیستید و از معدود بازیکن هایی هستید که شماره خانه ما را هم دارید. زنگ می زدی خانه ما و ما حتما با هم صحبت می کردیم. لابد من گرفتار بودم که جواب تلفنت را ندادم.»
البته همه حاضران در مراسم که شاهد این ماجرا بودند، احساس کردند حاج حبیب مشغول توجیح کاری است که انجام داده... کاشانی چندان در این مجلس نماند و بعد از سلام و علیکی که با ناصر حجازی کرد، مدتی نشست و جمع را ترک کرد. در این مجلس بازیگران و فوتبالیست هایی مشهور شرکت داشتند. از پوری بنایی گرفته تا مهران مدیری و مهدی رحتمی و کریم باقری و... .