سوپ اسفناج
-
اسفناج 500 گرم
-
آرد دو قاشق سوپخوري
-
كره 50 گرم
-
شير نصف پيمانه
-
آب نصف پيمانه
-
خامه 20 گرم
-
نمك و فلفل به ميزان لازم
-
پياز داغ دو قاشق سوپخوري
طرز
تهيه:
اسفناج را با نصف پيمانه آب ميپزيم بعد از پخته شدن
داخل آبكش ميريزيم و با دست كمي فشار ميدهيم تا آب اسفناج كاملا گرفته شود. آرد
را كمي تفت ميدهيم تا بوي خامي آن از بين برود. سپس شير را به آرد اضافه كرده و
هم ميزنيم تا جوش بيايد. كره را آب كرده و اسفناج را در كره سرخ ميكنيم بعد
نمك، فلفل و دو قاشق پياز داغ را به آن ميافزاييم. در آخر مخلوط شير و آرد را
داخل آن ميريزيم و خوب هم ميزنيم و روي آن را با خامه تزئين
ميكنيم.
جمعه 14 اسفند 1388 6:29 PM
تشکرات از این پست