ته دیگ ته چین
-
برنج- یک پیمانه
-
تخممرغ يك عدد
-
ماست يك قاشق غذاخوري
-
زعفران، نمك و فلفل به ميزان لازم
-
روغن مايع يك قاشق غذاخوري
طرز
تهیه
برنج را پس از آبكش كردن ميگذاريم تا
كمي حرارت خود را از دست بدهد، سپس تخممرغ را همراه با ماست، نمك، فلفل، زعفران و
يك قاشق روغن مايع خوب مخلوط مي كنيم. اگر ظرف نچسب بود يك قاشق روغن در آن ريخته،
سپس برنج را به آن اضافه و با قاشق سطح آن را يكنواخت ميكنيم. در قابلمههاي
آلومينيومي هم ميتوانيم تهديگ را دربياوريم به شرطي كه ظرف را خوب داغ و سپس روغن
را به آن اضافه، تا داغ شود بعد مخلوط تخممرغ و ماست را در آن ميريزيم. زماني كه
تهديگ را در قابلمه ريختيم پلوي ساده يا پلوي مخلوط را به آن ميافزاييم و دم
ميكنيم.
جمعه 14 اسفند 1388 6:27 PM
تشکرات از این پست