قلیه با تن ماهی
-
تن ماهي - يك عدد
-
سبزي سرخ شده - 250 گرم (گشنيز يك
كيلوگرم، شمبليله 150 گرم)
-
سير ريز شده - هشت حبه
-
تمرهندي - 150 گرم
-
ادويه كاري - يك قاشق مرباخوري
-
نمك و فلفل - به ميزان لازم
طرز
تهيه:
ابتدا درون
يك قابلمه پياز را سرخ مي
كنيم تا حدي كه طلايي شود، سپس سير را به آن اضافه
كرده و تفت مي
دهيم. پودر كاري، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و
سبزي سرخ
شده را به آن مي
افزاييم. كمي آب روي آن مي
ريزيم، در ظرف را بسته و صبر مي
كنيم تا به جوش آيد. تمرهندي را در آب
جوش حل كرده و آن را صاف مي
كنيم و به مواد اوليه اضافه مي
نماييم. در مرحله بعد تن
ماهي، كه روغن آن گرفته شده است را افزوده، در ظرف را
بسته و اجازه مي
دهيم تا كاملا جا بيفتد.
جمعه 14 اسفند 1388 6:18 PM
تشکرات از این پست