0

بالاك: اسپانیا، برزیل و انگلستان ۳ مدعى اصلى در جام جهانى هستند

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

بالاك: اسپانیا، برزیل و انگلستان ۳ مدعى اصلى در جام جهانى هستند

طى چند سال اخیر میشائیل بالاك یكى از بهترین هاى فوتبال ژرمن ها بوده است. ستاره اسبق بایرن مونیخ بر خلاف بسیارى از هموطنان خود توانسته است در فوتبال جزیره نیز عملكرد قابل قبولى را از خود به معرض نمایش بگذارد. بسیارى از طرفداران فوتبال آلمان امیدوارند درخشش بازیكنانى همچون بالاك قهرمانى ژرمن ها در جام جهانى را به دنبال داشته باشد. بسیارى از فوتبالدوستان، تیم ملى فوتبال آلمان را یكى از مدعیان اصلى كسب عنوان قهرمانى در جام جهانى ۲۰۱۰ مى دانند اما بالاك در اظهارنظرى جنجالى عنوان كرده است كه تیم ملى كشورش جایى در میان مدعیان جام نوزدهم ندارد!

• چهارمین سال حضورتان در فوتبال جزیره را پشت سر مى گذارید. براى سال هاى آتى برنامه ریزى خاصى دارید؟

- من عاشق فوتبال هستم و دوست دارم تا زمانى كه بدنم اجازه مى دهد پابه توپ باشم. با این وجود هنوز برنامه ریزى خاصى براى سال هاى آینده ندارم. وقتى یك فوتبالیست از مرز ۳۰ سالگى عبور مى كند، نمى تواند برنامه بلندمدتى براى خودش در نظر بگیرد. به عنوان مثال از همین حالا نمى توانم به حضور در جام ملت هاى اروپا فكر كنم. در زمان برگزارى یورو ۲۰۱۲ من ۳۵ساله خواهم بود و یك بازیكن ۳۵ ساله تحت شرایط خاصى مى تواند به حضور در تیم ملى امیدوار باشد. با توجه به این مسأله در حال حاضر فقط براى چند ماه آینده ام برنامه ریزى كرده ام. این برنامه در چهارچوب باشگاه چلسى و حضورى موفق در جام جهانى ۲۰۱۰ محدود مى شود. در این برنامه كسب موفقیت هاى بزرگ را جزو اهداف اصلى خودم قرار داده ام.

• یعنى ممكن است تا ۲ سال دیگر از میادین یا حداقل از تیم ملى خداحافظى كنید؟ به نظر مى رسد خودتان به حضور در یورو ۲۰۱۲ امیدوار نیستید. 

- خیر، به هیچ عنوان این طور نیست. در حال حاضر به تنها چیزى كه فكر نمى كنم خداحافظى است. نه قصد خداحافظى از چلسى را دارم و نه قصد دارم از تیم ملى آلمان كنار ه گیرى كنم. 

• طى سال هایى كه در دنیاى حرفه اى فوتبال بوده اید تصمیمى گرفته اید كه بعداً نسبت به آن ابراز پشیمانى كنید؟

- بالاخره هر انسانى در زندگى خودش مرتكب اشتباه مى شود. من هم در زندگى حرفه اى خودم مرتكب اشتباه شده ام اما این اشتباهات آنقدر بزرگ نبوده كه حسرت خوردنم را به دنبال داشته باشد. در كل وقتى به گذشته نگاه مى كنم و مسیرى كه طى كرده ام را پشت سرم مى بینم، احساس رضایت مى كنم. به نظر خودم در مسیر درستى گام برداشته ام و همیشه در حساس ترین مقاطع زندگى خودم تصمیمات بجایى گرفته ام.

• انتخاب چلسى نیز یكى از این تصمیمات بجا بوده است؟

بله. از اینكه فوتبال جزیره و مشخصاً باشگاه چلسى را انتخاب كردم بسیار خوشحالم. بازى كردن در لیگ برتر جزیره واقعاً لذتبخش است. حضور در فوتبالى مهیج در كنار بهترین ها بودن و حضور پرشور تماشاگران در استادیوم مى تواند فوتبال را لذتبخش تر كند. 

• شما هم لیگ برتر انگلستان را بهترین لیگ حرفه اى فوتبال جهان مى دانید؟

- بله. از نظر من لیگ برتر بهترین ، جذاب ترین و مهیج ترین لیگ اروپا و جهان است.

• چه فاكتورى یا فاكتورهایى لیگ جزیره را نسبت به دیگر لیگ ها متمایز كرده است؟

- در درجه اول این كیفیت بازیكنان از نظر فنى است كه پیشتازى لیگ برتر را به دنبال داشته است. از نظر من باشگاه هاى آلمانى از هر لحاظ مى توانند با باشگاه هاى انگلیسى رقابت كنند. باشگاه هاى آلمانى مثل باشگاه هاى انگلیسى از بهترین امكانات برخوردار هستند. استادیوم هاى آلمان جزو مجهزترین استادیوم هاى جهان هستند و هواداران فوتبال نیز در آلمان جزو بهترین هاى اروپا هستند اما چیزى كه بین لیگ برتر و بوندس لیگا فاصله انداخته است كیفیت فنى بازیكنان است. بهترین بازیكنان جهان به دلیل اسم و رسم باشگاه هاى انگلیسى و مسائل مالى لیگ برتر را انتخاب مى كنند و همین مسأله است كه لیگ برتر را به بهترین لیگ اروپایى تبدیل كرده است.

• آیا نمى توان این طور برداشت كرد كه لیگ برتر انگلستان به واسطه حضور ۴باشگاه چلسى، منچستریونایتد، لیورپول و آرسنال توانسته خودش را به اینجا برساند؟

- به هر حال هر لیگى براى خود چندین قدرت بلامنازع دارد. در انگلستان نیز این ۴ تیم خود را به عنوان قدرت هاى برتر معرفى كرده اند. به نظر من طى سال هاى اخیر هیچ تیمى نتوانسته در حدواندازه هاى این ۴ تیم بزرگ در جزیره ظاهر شود. 

• از نظر خودتان بالاك با بالاك بایرن مونیخ چه تفاوت هایى دارد؟

- نسبت به سال هاى گذشته احساس مى كنم به عنوان یك فوتبالیست حرفه اى كامل تر شده ام. تجربیاتى كه در چلسى و لیگ برتر كسب كرده ام به تجربیاتم اضافه شده و حالا با توجه به این تجربیات از خودم انتظارات بیشترى دارم. قطعاً انتظارات بقیه هم از من بیشتر شده است. من نباید در جام جهانى ۲۰۱۰ همان بالاكى باشم كه در جام جهانى ۲۰۰۶ براى تیم ملى آلمان بازى كرد.

• در جام جهانى ۲۰۱۰ براى تیم ملى آلمان چه جایگاهى را پیش بینى مى كنید؟

- به هر حال آلمان همیشه یكى از قدرت هاى بزرگ فوتبال جهان بوده است. تیمى مثل آلمان باید براى كسب عنوان قهرمانى بجنگد. به هر حال ما پتانسیل رسیدن به عنوان قهرمانى را داریم اما از نظر من جاى آلمان در بین مدعیان اصلى كسب عنوان قهرمانى نیست. من معتقدم فقط ۳ تیم جزو مدعیان اصلى كسب عنوان قهرمانى هستند. برزیل، اسپانیا و انگلستان ۳ تیمى هستند كه شانس زیادى براى رسیدن به فینال و كسب عنوان قهرمانى دارند. تیم هاى دیگر همچون آلمان، هلند، ایتالیا و آرژانتین نیز پتانسیل رسیدن به عنوان قهرمانى را دارند اما به نسبت ۳ تیم دیگر از شانس كمترى برخوردارند. 

• چه چیزى باعث مى شود كه كاپیتان تیم ملى آلمان تیم خود را یك مدعى جدى براى رسیدن به عنوان قهرمانى نداند؟

- ببینید فوتبال بخش هاى زیادى دارد. یك بخش آن احساسات است. بخش دیگر آن شانس است. یك بخش هم به اسم اتفاقات دارد اما بخش عمده آن را واقعیات تشكیل مى دهند. دنیاى فوتبال یك دنیاى واقعى است و واقعیت بخش عمده این دنیا را تشكیل مى دهد. واقعیت امر این است كه آلمان براى رسیدن به قهرمانى در جام جهانى مثل برزیل، اسپانیا و انگلستان ابزار لازم را ندارد .آیا تا حالا فكر كرده اید كه چرا بین نامزدهاى مرد سال فوتبال جهان ، آلمان حتى یك نماینده هم نداشت ؟ این در حالى بود كه كشورهاى اسپانیا، برزیل و انگلستان هركدام چند نماینده در لیست فیفا داشتند. چنین تیم هایى در كنار توانایى هاى تیمى مى توانند از توانایى هاى فردى بازیكنانشان استفاده كنند در حالى كه تیم هایى همچون آلمان یا هلند باید فقط روى توانایى هاى تیمى حساب كنند به همین خاطر شانس آنها از ۳ مدعى اصلى كمتر است. 

• راه حلى براى برطرف كردن این مشكل وجود دارد؟

- براى جام جهانى ۲۰۱۰ خیر. ما براى برطرف كردن این مشكل بزرگ زمان زیادى نداریم و مجبوریم در جام جهانى ۲۰۱۰ فقط روى توانایى هاى تیمى خودمان حساب كنیم. امیدوارم مسئولان فوتبال آلمان در آینده اى نزدیك این مشكل را حل كنند. فوتبال آلمان استعدادهاى زیادى دارد. تمامى باشگاه هاى آلمانى مسئول پرورش این استعدادها هستند. زمانى این مشكل حل خواهد شد كه فوتبال آلمان نیز در بین بهترین هاى جهان فوتبال نمایندگان زیادى داشته باشد

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

شنبه 8 اسفند 1388  1:09 AM
تشکرات از این پست
joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

پاسخ به:بالاك: اسپانیا، برزیل و انگلستان ۳ مدعى اصلى در جام جهانى هستند

قبول دارم

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

سه شنبه 11 اسفند 1388  12:28 AM
تشکرات از این پست
joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

پاسخ به:بالاك: اسپانیا، برزیل و انگلستان ۳ مدعى اصلى در جام جهانى هستند

قبول ندارم

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

سه شنبه 11 اسفند 1388  12:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها