ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم که
سبک شود و آب نداشته باشد. بعد کمی از خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه
بریده بریده نشود. سپس پودر سیر را که مهم ترین ادویه در این سالاد است
مواد لازم:
کدو سبز 3 عدد متوسط
جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
خامه پاستوریزه 150
گرم
ماکارونی 400 گرم
پیاز 2 عدد
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم
قاشق چایخوری
پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین:
گوجه فرنگی 1عدد
زیتون بدون هسته 10عدد
ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری
فلفل
دلمه ای یک چهارم فلفل
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم که سبک شود و آب نداشته باشد. بعد کمی
از خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه بریده بریده نشود. سپس پودر سیر را
که مهم ترین ادویه در این سالاد است ، اضافه می کنیم. بعد از آن کدوی خرد شده، نمک
، فلفل سیاه و باقی مانده ی خامه را اضافه کرده، کمی حرارت می دهیم . سپس جعفری
تازه خرد شده را به این مواد اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم. از قبل ماکارونی
را در آب و نمک و کمی روغن خوب می جوشانیم و آبکش می کنیم . پس از این که خنک شد
ماکارونی را در ظرفی ریخته و با مخلوط مواد بالا که خنک شده است، روی تمام ماکارونی
را می پوشانیم و با هم ترکیب می کنیم. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خلال شده ،
ذرت و زیتون را برای تزیین روی آن می چینیم و بعد سرو می کنیم.
نکات تغذیه ای :
غذای مناسبی برای افراد گیاه خوار است. کدو سبز منبع ویتامین A و C ،پتاسیم ،
کلسیم و منیزیم است.