مربي پرسپوليس علاوه بر حضور در کادر فني بزرگسالان، چند ماهي است که به عنوان مدير تيم هاي پايه از کوششي دريغ ندارد. حسين عبدي بعد از جلسه اي که در محل باشگاه با مربيان تيم هاي پايه برگزار كرد در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس در مورد وضعيت تيم هاي پايه و بازي با الوحده صحبت کرد.
گويا امروز آخرين نشست شما با مربيان و سرپرستان تيم هاي پايه بود که در سال 89 برگزار شد؟
بله، در اين نشست در مورد نقاط قوت، کمبودها و نتايج رقم خورده طي 4 ماهي که گروه جديد مسئوليت را عهده دار بود، بحث و بررسي شد و به نظر من عملکرد موفقي را ارائه دادهايم و همين که در اين مدت 4 بازيکن را در تمرينات تيم بزرگسالان شرکت دادهايم و يک نفرشان (سيف الهي) فرصت بازي در جمع بزرگسالان را پيدا کرده، بدان معناست که پس از سالهاي طولاني، تيم بزرگسالان از تيم هاي پايه تغذيه ميشود که افتخار بزرگي است.
طي ساليان اخير بسياري از مربيان و مديران چنين طرحهايي داشتند که به خاطر بي ثباتي در مديريت، نيمه کاره رها مي شد...
قبول دارم و اين بحث مهمي است که بايد به آن رسيدگي شود ولي من برنامههاي کتبيام را در قالب طرحهاي کوتاه مدت، ميان مدت و بلندمدت در اختيار مديريت قرار داده ام و اگر کار به درستي دنبال شود، طي مدت زماني کوتاه، پرسپوليس هر سال صدها ميليون تومان از بابت تغذيه تيم هاي پايه سود ميبرد.
تيم «ب» نيز طي دو بازي اخير که مقابل بزرگسالان انجام داده، بسيار فراتر از انتظار درخشيده است، اما اين تيم نتوانست در مسابقات ليگ دسته اول باشگاههاي تهران راهي مرحله دوم شود!
بنده وقتي مسئوليت تيمهاي پايه را قبول کردم، بازيکنان اين تيم ها جذب شده بودند ولي هنوز تيم «ب» به طور کامل بسته نشده بود که سعي کردم تيم منسجمي روانه مسابقات کنم تا جائيکه اگر اين تيم با هر تيم ليگ برتري بازي کند مثل بازي با بزرگسالان خوش مي درخشد، اما در اوايل بازي ها بنده کمي از تيم «ب» دور بودم و به لحاظ امکانات کمي مشکل داشتيم. در برابر حريفان امتيازات حساسي از دست داديم، اما قول مي دهم براي فصل آينده پرسپوليس در تمام رده هاي تيم هاي پايه، بهترين تيم ايران خواهد بود.
از بازي با الوحده بگوييد...
الوحده را خوب مي شناسيم. اين تيم علاوه بر سه بازيکن برزيلي که در خط دفاع، هافبک و حمله دارد از اسماعيل مطر که يکي از بهترينهاي کشورهاي عربي است و محمد شيهي ديگر بازيکن کليدي عرب سود مي برد. ولي به نظر من پرسپوليس خيلي بهتر و آمادهتر از الوحده است و چهارشنبه پيروزي شيريني به عنوان عيدي به هواداران تقديم خواهيم کرد.