0

وزارت ارشاد مراسم قرعه‌کشی ˝قهوه تلخ˝ را تأیید نمی‌کند

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نماینده وزارت ارشاد گفت: در پی خلف وعده مسوولان ˝قهوه تلخ˝در پرداخت جوایز، کارگروه نظارتی وزارت ارشاد برای حفظ حقوق مردم در مراسم قرعه کشی شرکت‌ها و مؤسسات تشکیل می‌شود.

علیرضا کریمی، نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم قرعه کشی سریال "قهوه تلخ" درباره خلف وعده مسوولان این سریال در پرداخت جوایز به برندگان گفت: سریال "قهوه تلخ"با مشارکت بخش خصوصی تولید می‌شود و مسوولان این مجموعه برای مخاطبان خود هدایایی در نظر گرفته که به صورت قرعه کشی به آنها اهدا می کنند.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در نظر داشت تا با نظارت بر این مراسم، ضامن صحت برگزاری آن باشد هر چند حفاظت از حق و حقوق مردم وظیفه قوه قضاییه است، ولی متأسفانه نماینده قوه قضاییه چهار و پنج جلسه بیشتر حضور نداشت و بنده به عنوان نماینده وزارت ارشاد در این مراسم شرکت می‌کردم.

وی در ادامه افزود: در جلسه نهم قرعه کشی، من از مسوولان این سریال خواستم که آمار برنده ها را ارائه و ارشاد را از نحوه پرداخت جوایز مطلع کنند، ولی آنها نتوانستند آمار صحیحی به ما ارائه دهند و تنها یک سری شماره تلفن که ما از قبل نیز داشتیم به ما دادند که فایده‌ای هم نداشت. مهم این بود که به مردم اطلاع رسانی کنند و آنها از برنده شدن خود مطلع کرده باشند. ولی متأسفانه هیچ اطلاع رسانی انجام نشده بود.

کریمی اظهار کرد: جایزه ها عبارت بود از 6 پراید و 55 جایزه یک میلیون تومانی که من در زمان قرعه کشی آنها را مجبور می کردم تا همان لحظه با برندگان پرایدها تماس بگیرند، ولی برندگان 55 جایزه یک میلیون تومانی را نمی توانستیم مطلع کنیم. من برای چندمین بار به مسوولان مهلتی دادم که آمار خود را ارائه دهند و به قول خود عمل کنند که متأسفانه باز هم این کار صورت نگرفت و من تصمیم گرفتم برای حفاظت از حق و حقوق مخاطبان، دیگر در مراسم قرعه کشی شرکت نکنم و این مراسم را تأیید نمی‌کنم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات بزرگ این است که ما همچون بانک‌ها برای قرعه کشی‌ها قواعد و قوانین خیلی دقیقی نداریم . ما در خواست داده ایم کارگروهی تشکیل شود تا بر وضعیت قرعه کشی ها نظارت شود و سپردها و ضمانت‌هایی وجود داشته باشد تا مردمی که صرفا برای قرعه کشی این کالا را خریداری می‌کنند حق و حقوقشان حفظ شود.

کریمی در پایان گفت: در آینده نزدیک سعی می کنیم که مقررات و قوانین مربوطه را اعلام کنیم تا هر شرکتی که قرعه کشی دارد، در روزنامه‌ای اعلام کند و بر اساس آن اعلام یک ضمانت هایی برای اجرا وجود داشته باشد و من امیدوارم که مسوولان "قهوه تلخ" یک مقدار به حق و حقوق مردم توجه کنند.

حمید.bmp

چهارشنبه 11 اسفند 1389  6:23 PM
تشکرات از این پست
amindesigner007
amindesigner007
amindesigner007
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 49

پاسخ به: وزارت ارشاد مراسم قرعه‌کشی ˝قهوه تلخ˝ را تأیید نمی‌کند

مطمئنا اگه هم مراسم قرعه کشی صحیح باشه

بازم عده ای هستند که بخوان به این مجموعه

ضربه بزنند که مطمئنا تعدادشون هم کم نیست