0

رجعت در ادعيه و زيارات يكى از عالى ترين منابع عقيدتى و والاتربن معارف مذهبى شيعه

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

رجعت در ادعيه و زيارات يكى از عالى ترين منابع عقيدتى و والاتربن معارف مذهبى شيعه

رجعت در ادعيه و زيارات يكى از عالى ترين منابع عقيدتى و والاتربن معارف مذهبى شيعه، دعاها وزيارت هاى وارده از ائمه معصومين (ع) مى باشد. در مورد رجعت، مطالب فراوانى در دعاها وزيارت هاى مأثوره يافت مى شودكه به برخى ازآنها اشاره مى كنيم:1. زيارت جامعه: معترف بکم مومن بايابکم مصدق يرجعتکم منتظر لامرکم مرتقب لدولتکم(1)
به شما ايمان دارم، بازگشت شما را باور دارم، رجعت شما را تصديق مى كنم، امير شما را انتظار مى كشم ودولت شما را چشم به راهم. 2.زيارت رسول اكرم(ص): اِنى لمِنَ القائلين بفضلکم مقر برجعتکم (2)
من به مقام والاى شما معتقدم، به رجعت شما باور دارم 3. زيارت امام حسين (ع )فقلبي لکم مسلم...... اني من المومنين برجعتکم (3)
قلب من تسليم فرمان شماست... من به رجعت شما باور دارم.4. زيارت وارث: اني بِكم مؤمن و بِايابكم موقن (4)
من به شما ايمان دارم وبازگشت شما را يقين دارم. 5. زيارت اربعين: واشهد اني بکم مومن وبايکم موقن
6. زيارت حضرت ابوالفضل(ع): اني بکم وبايابکم من الومنين (5)
7. زيارت حضرت بقية الله(ع) در فرازى از زيارت آن حضرت در روز نيمه شعبان آمده است: فان ادرکني الموت فبل ظهورک فاني اتوسل بک وباباتک الطاهرين الي الله تعالي واسئله ان يصلي علي محمد وآل محمد وان يجعل لي کرة في ظهورک ورجعة في ايامک لا بلغ من طاعتک مرادي ولشفعي من اعدائک فوادي (6)
اگر پيش از ظهور تو، مرگ مرا دريابد، به وسيله تو وپدران بزرگوارت به خداى تبارك وتعالى متوسل مى شوم واز او مى خواهم كه به محمد وآل محمد صلوات بفرستد وبراى من بازگشتى در ظهورتو ورجعتى در روزگار تو قرار دهد، تا به مقصود خود در زمينه اطاعت تو نائل شوم و دلم از دشمنان تو خنك شود. 8. زيارت آل ياسين: وان رجعتکم حق لا ريب فيها (7). زيارت رجبيَه: حتي العود الي حضرتکم والفوز في کرتکم (8)
10.دعاى عهد: اللهم اِن حال بيني و بينه الموت الذي جعلته علي عبادک حتما مقيضا فاخرجني من قبري .... (9)
خدايا اگر مرگى كه بر همه بندگانت قطعى ومسلم كرده اى، ميان من و ظهور مولايم جدايى بيندازد، مرا از قبر بيرون بياور.

پی نوشتها

1.بحار الانوار ج100ص 189
2.بحار الانوار 101ص 169و ج53ص 98
3.بحار الانوار ج 101 ص 200
4.همان ص 332
5.همان ص 277و 218.
6. بحار الانوار ج 02 1ص 18 1 الزام الناصب ج 2 ص 358.
7. بحار الانوار ج 102ص 82 و 094
8. بحار الانوار ج 53 ص 94.
9. بحار الانوار ج102 ص 111 وج 3 5 ص 96.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

چهارشنبه 4 اسفند 1389  5:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها