دايي: با از جانگذشتگي شاهين را شكست داديم
دايي: با از جانگذشتگي شاهين را شكست داديم
سرمربي پرسپوليس گفت: با از جانگذشتگي زياد بازيکنان، شاهين را شکست داديم.
|
|
|
علي دايي پس از برتري 2 بر يک برابر شاهين بوشهر گفت: هر دو تيم براي برد و کسب 3 امتياز به ميدان آمده بودند. بازي بسيار زيبايي بود اما همانطور که استيلي سرمربي شاهين هم گفت کيفيت زمين مسابقه بسيار بد بود و دو تيم رو به بازي هوايي آوردند که البته شاهين بيشتر به بازي هوايي متکي بود.
وي ادامه داد: در نيمه اول موقعيتهاي گلزني زيادي بدست آورديم که آنها را از دست داديم. اگر بازيکنان ما دقت ميکردند در همان نيمه اول گلهاي بيشتري ميزديم که در نهايت با تساوي يک بر يک به رختکن رفتيم.
سرمربي پرسپوليس تصريح کرد: در نيمه دوم با صحبتهايي که با بازيکنان در رختکن کردم و تعويضهايي که انجام شد و دقت بيشتر بازيکنان پيروز شديم. اين پيروزي را مديون دوندگي، از جانگذشتگي و تلاش بازيکنان هستيم.
دايي با اشاره به تمرين بر روي ضربات ايستگاهي گفت: بر روي اين ضربات کار کرده بوديم و ميتوانستيم بيش از 2 گل بزنيم. در اواخر مسابقه نيز شاهين به دليل رو آوردن به توپهاي هوايي يکي دو موقعيت گلزني داشت که نتوانست از آن استفاده کند. من با آوردن مدافع بلندقد حربه شاهين را خنثي کردم.
دايي در مورد حضور هاشميان و سکو برت در اين ديدار گفت: اين دو بازيکن براي اولين بار در ترکيب پرسپوليس در ليگ برتر بازي و به ما خيلي کمک کردند.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
شنبه 30 بهمن 1389 5:47 PM
تشکرات از این پست