0

افزایش سرعت دانلود در گوشیهای سری 60 تا 5 برابر

mohammademani
mohammademani
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 75

افزایش سرعت دانلود در گوشیهای سری 60 تا 5 برابر

سلام به همه ی دوستان
اول بگم که این نرم افزار روی گوشیهای 7650 , 6600 , 6630, 6680, 7610 , 6260 , 3230 , 6670 , 6681 و مثل اینا حتما کار میکنه اما روی گوشیهای N70,N72 و چندتا دیگه کار نمیکنه !
با این نرم افزاری که واستون قرار میدم میتونین سرعت دانلود با ایرانسل و همراه اول رو به 30kbyte/s یا حتی بیشتر برسونین !
در واقع بعضی از دکلهای مخابراتی مخصوص GPRS طراحی شده اند که به این قابلیت در دکل ها EDGE میگویند یعنی همون GPRS اما با سرعت بالاتر . حالا ما باید اینجور دکلها رو که در سطح شهر هستن پیدا کنیم تا بتونیم از حداکثر سرعت GPRS استفاده کنیم (حدود 25- 30 کیلوبایت در ثانیه) و این نرم افزار که توسط نوکیا ساخته شده همین کارو انجام میده و موبایل رو مجبور میکنه که فقط از یک دکل دیتا بگیره یعنی همون دکلی که حالت EDGE داره . بطور واضح وقتی شما با موبایل مکالمه میکنید یا حتی وقتی در حالت استندبای هست به دکلی وصل میشه که قدرت سیگنالش بیشتر باشه یا به عبارتی بهش نزدیکتر باشه حتی ممکنه شما همزمان که چند کانال رادیویی دارید یکی قدرتش -65 dbm باشه و یکی دیگه -64 و دیگری -75 خوب -64دی بی ام از همه قوی تره پس موبایل از اون استفاده میکنه درصورتی که ممکنه دکلی که rxl اش -75 باشه سرعت جی پی آر اس بالاتری داشته باشه پس شما با کمک این نرم افزار فقط به اون دکل دلخواه وصل میشید .
برای استفاده از برنامه Channel num , Rx Level برای شما مهم است.
مثلا شما دارین با سرعت 5 تا 10 کیلو تو خیابون دانلود میکنید بعد ناگهان سرعت شما به 25 تا 30 میرسه در همون لحظه که سرعت دانلودتون ناگهان زیاد شده یا بر حسب تجربه دیدی که در یک منطقه سرعت gprs زیاده سریعا به برنامه مراجعه کنید و در همون صفحه اول شماره کانال اون دکل رو یادداشت کنین .
مثلا من دارم یه فایل رو دانلود میکنم و از قبل هم میدونستم که شماره cell id دکل من همون شکل بالایی هست پس این دکل بدر gprs نمیخوره چون همش سرعتش 5 هست ناگهان سرعتم زیاد میشه یا سر خیابون که بودم دیدم وقتی همینطوری به اینترنت وصل شدم دیدم که سرعت دانلود عالیه و 30 تا میده سریع میرم تو برنامه و در صفحه ی اول اطلاعات گفته شده رو یاد داشت میکنم . حالا که برگشتین خونه دوباره به صفحه اول برید و اطلاعات داده شده رو یادداشت کنین .
نکته خیلی مهم: همیشه اطلاعات آنتن خونه خودتونو بلد باشید تا اگر در مقداردهی اشتباه کردید برای اصلاح باید حتما یه مقدار صحیح وارد کنید
نکته: اگه شما دکل ادج داری پیدا کردید که مقدار rxl آن مثلا 100 یا 90 بود یعنی اینکه اون دکل از شما دوره و چون پینگ بالاست edge خوب کار نمیکنه پس بیخیال اون دکل شید.البته بازم تست خودتونو بکنید.
شما در این لحظه فقط از همون آنتنی که بهترین سرعت دانلود رو داره همیشه استفاده میکنید و با دکل های دیگه کاری ندارید.

راهنمای استفاده از نرم افزار به زبان انگلیسی اما راحت ( شرمنده وقت ترجمه کردنشو نداشتم )

Ftd_for_nokia3230,6260,7610,6670.zip (95.3 كيلو بايت, 691 نمايش)   نوع فايل: zip   Ftd_for_nokia_6630_6680_6681.Zip (111.7 كيلو بايت, 824 نمايش)

تشکر یادتون نره لطفا

هر نرم افزاری خواستید بگین تا براتون بزارم

جمعه 29 بهمن 1389  10:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها