مواد لازم برای چهار نفر
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند 500 گرم
آرد نخودچی 300 گرم
پیاز 2 عدد
آبلیمو یا سرکه یک فنجان
شکر 3 یا 4 قاشق
زعفران نصف قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه
نیمی از زعفران را در یک فنجان آب داغ حل کنید و آنرا به نمک، فلفل و آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و در صورت لازم اب اضافه کنید تا گوشت به دست نچسبد.
پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. پنج لیوان آب و مقداری نمک به پیاز داغ اضافه کنید و آنرا تا زمانی که جوش بیاید حرارت دهید. از گوشت، گلوله هایی 3 تا 4 سانتی تهیه کنید و 10 دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید. گلوله گوشت ها را به آب در حال جوش منتقل کنید و آبلیمو (یا سرکه)، شکر و بقیه زعفران را به آن اضافه کنید و مدت 15 دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید.