0

نان شیر مال ترکی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

نان شیر مال ترکی

* مواد لازم:
6-5 فنجان آرد
دو سوم فنجان روغن
2 عدد زرده تخم مرغ
يك فنجان شير
دو سوم فنجان شكر
يك قاشق سوپخوري مايع خمير
يك قاشق چايخوري نمك
به مقدار كافي آب ولرم
در صورت تمايل يك قاشق چايخوري براي تزئين روي نان زنجبيل
يك سوم فنجان كنجد
كمي كره و شير



* طرز تهيه:
مايع خمير و يك قاشق مرباخوري از شكر را در شير گرم حل كرده و مي گذاريم تا كاملاً پف كند.
آرد را در ظرف بزرگي ريخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمايل زنجبيل را هم به افزوده و آب را به تدريج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم مي زنيم، كه خمير به دست آمده نرم باشد.
5 يا 6 دقيقه خمير را خوب ورز داده و آن را به 4 يا 6 قسمت مساوي تقسيم و گلوله، گلوله مي كنيم. روي خمير را مي پوشانيم، تا جا بيفتد. سپس سيني فر را كمي چرب كرده و با وردنه هر يك از گلوله ها را به قطر يك و نيم سانتي متر پهن و به شكل بيضي در مي آوريم. آن را در سيني فر قرار داده و با قالب گرد روي خمير را نقش مي دهيم.
كنجد و زرده تخم مرغ را با يك قاشق مرباخوري مخلوط كرده و روي خمير مي ماليم. سيني را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلايي شود. سپس سيني را از فر خارج كرده، نان را بگذاريد كمي سرد شود،
بعد روي آن كمي شيرمي پاشيم و كره مي ماليم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم مي چسبانيم و در داخل نايلون مي گذاريم، تا خشك نشوند. اين نوع نان بيشتر در استان خراسان متداول است.
سه شنبه 10 آذر 1388  11:53 PM
تشکرات از این پست
azadeh_barate
azadeh_barate
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : -3

پاسخ به:نان شیر مال ترکی

سلام زنجبیل
و کره اگه استفاده نشود بد میشود؟
پنج شنبه 26 آذر 1388  2:11 AM
تشکرات از این پست
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:نان شیر مال ترکی

استفاده از زنجبیل دلخواهه . کره هم برای براق شدنن نان شیر ماله. اگه کره دوست ندارین یه کم روغن جامد بزنین.
پنج شنبه 26 آذر 1388  6:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها