0

شهيد سعدالدين به مبارزه تا رفع فتنه اعتقاد داشت

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

شهيد سعدالدين به مبارزه تا رفع فتنه اعتقاد داشت

89/11/17 - 11:52
شماره:8911161267
نسخه چاپي ارسال به دوستان
/گفت‌وگوي فارس با برادر شهيد سعدالدين/
شهيد سعدالدين به مبارزه تا رفع فتنه اعتقاد داشت

خبرگزاري فارس: برادر شهيد عبدالمحمد سعدالدين گفت: اين شهيد بزرگوار به مبارزه تا رفع فتنه از عالم كه فرمايش حضرت امام بود، اعتقاد بسياري داشت و معتقد بود مبارزه بايد تا آنجايي ادامه پيدا كند كه يك ظالم هم در دنيا نباشد.

به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، شهيد عبدالمحمد سعدالدين در سال 1337 در خانواده‌اي كشاورز و مذهبي در سمنان به دنيا آمد و در سن يك سالگي به بيماري سختي مبتلا شد كه بهبود پيدا كردن بيماري‌اش حدود يك سال طول كشيد، به طوري كه بسيار ضعيف شده بود و هيچ اميدي به زنده بودن او نمي‌رفت.


شهيد سعدالدين در سال 1344در دبستان رفعت سمنان تحصيل خود را آغاز كرد و در سال 1350 موفق شد مدرك ششم ابتدايي را كسب كند.


وي از اين سال به بعد ترك تحصيل كرد و به ياري پدر به كار كشاورزي و باغداري پرداخت.


كشاورزي و باغداري در گرماي طاقت‌فرساي سمنان از نظر شهيد، رزق حلال و شغل اميرمومنان (ع) بود.


شهيد سعدالدين در سال 1356 به خدمت سربازي احضار شد و در گارد شاهنشاهي سابق آغاز به خدمت كرد.


همزمان با اوج گرفتن انقلاب اسلامي و اختناق شديد در پادگان، شهيد با تبحر و زيركي خاصي يك جلد قرآن، نهج‌البلاغه و مفاتيح‌الجنان را وارد پادگان كرد.


خبرنگار فارس در سمنان به مناسبت روزهاي سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي با علي‌محمد سعدالدين، برادر اين شهيد بزرگوار در محيطي گرم و صميمي به گفت‌وگو نشست كه ماحصل آن را در ادامه مي‌خوانيد.



* شهيد سعدالدين به خاطر امام 2 بار از خدمت فرار كرد


برادر شهيد سعدالدين مي‌گويد: شهيد حين خدمت در پاسخ به دعوت معمار كبير انقلاب حضرت امام خميني (ره)، دو بار فرار كرد تا اينكه انقلاب پيروز شد.


سعدالدين اظهار داشت: اين شهيد بزرگوار پس از انقلاب به كشاورزي ادامه داد و با تشكيل بسيج به امر امام، به عضويت پايگاه بسيج صاحب‌الامر (عج) سمنان درآمد.


شهيد عبدالمحمد سعدالدين به امر حجاب و عفاف بسيار حساس بود و امر به معروف مثال‌زدني داشت.


برادر شهيد سعدالدين تصريح كرد: وي بارها زنان اقوام را به حجاب اسلامي توصيه مي‌كرد و شب‌ها را به فعاليت در پايگاه بسيج مي‌گذراند؛ از عبادت‌هاي نيمه شب و نجواهاي عاشقانه اين شهيد با معبود بي‌همتا خاطرات زيادي توسط هم‌سنگرانش نقل شده است.


اين برادر شهيد گفت: سرانجام اين شهيد بزرگوار با شركت در عمليات طريق‌القدس آزادسازي بستان رضايت پروردگار را جلب كرد و در 9 آذر ماه 1360 به شهادت رسيد چراكه تشكيل حكومت اسلامي به زعامت حضرت ولي‌عصر (عج) از آرزوهاي ديرينه هر مسلماني است.


وي خاطرنشان كرد: شهيد سعدالدين نيز مانند همه مردم آزاده ايران انقلاب اسلامي را زمينه‌اي براي ظهور امام زمان (عج) مي‌دانست و از اين رو، دوشادوش مردم به پا خواست و به مبارزه عليه رژيم شاه پرداخت.



* شهيد سعدالدين به مبارزه تا رفع فتنه اعتقاد داشت


برادر شهيد سعدالدين گفت: شهيد به مبارزه تا رفع فتنه از عالم كه فرمايش حضرت امام بود، اعتقاد بسياري داشت و معتقد بود مبارزه بايد تا آنجايي ادامه پيدا كند كه يك ظالم هم در دنيا نباشد.


وي بيان كرد: اطاعت بي‌چون و چرا از فرامين ولايت فقيه ويژگي مشترك همه شهدا در طول تاريخ است و شهيد سعدالدين اطاعت از رهبري انقلاب امام خميني (ره) را مانند اطاعت از امام معصوم واجب مي‌دانست و معتقد بود كه مردم بايد گوش به فرمان رهبري انقلاب باشند.


اين برادر شهيد افزود: در اكثر انقلاب‌هاي جهان رهبران انقلاب‌ها شخصيت جداگانه‌اي از مردم داشتند و از طبقات بالاي اجتماع بودند، اما در انقلاب اسلامي ايران رهبر انقلاب حضرت امام خميني (ره) از بين مردم برخاسته بود و خود را از مردم جدا نمي‌دانست.


وي ادامه داد: مردم هم رهبري انقلاب را از خودشان مي‌دانستند و آن فاصله طبقاتي كه در ديگر كشورها در بين رهبران انقلاب‌ها و مردم وجود داشت، در ايران نبود.


سعدالدين خاطرنشان كرد: بعد از پيروزي انقلاب در كشورهاي ديگر اغلب مي‌بينيم كه رهبران آنها بعد از به قدرت رسيدن با انجام كارهايي از مردم فاصله مي‌گيرند و روز به روز بر اين فاصله افزوده شده و اين امر سبب مي‌شود كه به تدريج بين مردم و رهبران جدايي بيفتد و سبب عدم مقبوليت و مشروعيت آنها مي‌شود اما در انقلاب اسلامي ايران پس از پيروزي انقلاب روزبه‌روز بر محبوبيت و صميميت بين مردم و امام خميني (ره) افزوده شد، ‌به طوري كه مردم ايران بزرگ‌ترين استقبال در تاريخ را از حضرت امام خميني (ره) در بدو ورود ايشان در 12 بهمن به عمل آوردند.


برادر شهيد سعدالدين افزود: پس از ارتحال حضرت امام در سال 1368 مردم جهان جمعيت چندميليوني تشييع‌كنندگان و عزاداران خميني كبير (ره) را مشاهده كردند در حالي كه در كشورهاي ديگر مردم به خاطر منافع خودشان از رهبر انقلابشان حمايت مي‌كنند اما در انقلاب اسلامي ايران مردم رهبر انقلاب را نائب امام زمان مي‌دانستند و عاشقانه او را دوست داشتند، گوش به فرمانش بودند و حاضر بودند جان خود را فداي او كنند.


وي افزود: كسب منافع مادي بيشتر، بزرگ‌ترين عامل انقلاب‌هاي مردم در ديگر كشورها بود اما در انقلاب اسلامي ايران خواست مردم يك امر مهم‌تر و بالاتر يعني برپايي حكومتي مطابق با موازين اسلامي بود.


اين برادر شهيد گفت: مردم ديگر كشورها آزادي مي‌خواستند تا هر طور كه بخواهند كشور را اداره كنند اما مردم و رهبر انقلاب اسلامي ايران آزادي در چارچوب دين را مي‌خواستند و حاضر بودند جانشان را هم فدا كنند كه كردند.



* شهيد سعدالدين پشتيباني از ولي‌فقيه را اصل مي‌دانست


برادر شهيد سعدالدين ادامه داد: بزرگ‌ترين تفاوت انقلاب ايران با ديگر انقلاب‌ها الهي بودن و منشا آسماني داشتن اين انقلاب است و شهدا به رهبري امام راحل اين مملكت را از دست اجانب و استكبار بيرون كشيدند و نجات دادند و كشور و ارزش‌هاي به دست آمده را براي ما به يادگار گذاشتند و ما كه وارث خون شهدا هستيم موظفيم كه از ارزش‌هاي انقلاب و دستاوردهاي آن حراست كنيم.


سعدالدين بيان كرد: دشمن در كمين است تا هر لحظه ضربه‌اي به ما وارد كند، پس ما نبايد چشم‌ها را لحظه‌اي بر هم بگذاريم و غفلت كنيم چراكه ضربه مي‌خوريم و بايد قاطعانه و با تاسي به شهدا و امام راحل به راهمان ادامه دهيم و اجازه ندهيم تا دشمنان داخلي و خارجي در صفوف ما رخنه كنند.


اين برادر شهيد افزود: شهدا و پيشكسوتان انقلاب با رهبري امام خميني (ره) حكومت اسلامي تشكيل دادند و ما بايد تحت لواي رهبري ولي‌فقيه زمان، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي باشيم و اگر مي‌خواهيم در راه رسيدن به هدف يعني اتصال انقلاب به انقلاب جهاني حضرت ولي‌عصر (عج) دچار مشكل نشويم و دشمنان بر ما پيروز نشوند، بايد سرباز گوش به فرمان و فدايي رهبر باشيم.


وي با اشاره به فرمايش امام راحل در زمينه پشتيباني از ولايت فقيه ادامه داد: طبق فرموده امام راحل بايد پشتيبان ولي‌فقيه باشيم تا به ما آسيبي نرسد و اگر سرباز خوبي براي ولايت فقيه و نائب امام زمان (عج) بوديم و او ر‌ا در فتنه‌ها تنها نگذاشتيم، آن وقت مي‌توانيم ادعا كنيم كه «ما اهل كوفه نيستيم علي تنها بماند».


سعدالدين ادامه داد: با پيروزي انقلاب اسلامي ايران كه به قطع شدن دست ابرقدرت‌ها از ايران انجاميد، قدرت و شوكت ظاهري اين ابرقدرت‌ها در نزد ملت‌ها فرو ريخت.


برادر شهيد سعدالدين بيان كرد: وقتي ما در اوايل انقلاب مي‌گفتيم مي‌خواهيم انقلابمان را به دنيا صادر كنيم، كسي حرف ما را جدي نگرفت و كوته فكران داخلي نيز با ترس منكر چنين واقعيتي شدند.


وي بيان كرد: هرچند دشمنان ما با قرار دادن مشكلات نظامي، اقتصادي، سياسي و .‌.‌. سعي داشتند تا انقلاب را ازخط خود منحرف كنند و برخي از عناصر سست ايمان داخلي فتنه‌هايي را به وجود آوردند كه دل مقام معظم رهبري و دوستداران انقلاب را خون كرد، اما به وضوح مي‌بينيم كه هر كجاي جهان انقلابي وجود دارد، از آرمان‌هاي امام خميني (ره) الگو مي‌گيرد.


سعدالدين گفت: اگر مردم فلسطين زير بار ظلم صيونيست‌ها نمي‌روند و به مبارزات خود ادامه مي‌دهند و اگر مردم لبنان رژيم غاصب صهيونيستي را با خفت شكست مي‌دهند، همه متاثر از انقلاب اسلامي ايران است.

 
 
یک شنبه 17 بهمن 1389  3:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها