0

«دا» در آستانه چاپ صدم

seyedjafarfatemi
seyedjafarfatemi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1643

«دا» در آستانه چاپ صدم

فارس: مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان كرمان گفت: ‌كتاب «دا» كه در آستانه چاپ صدم است، از افتخارات كتاب ايران است كه در حوزه دفاع مقدس دارد.

مهدي ابوالحسني شامگاه چهارشنبه در جلسه نقد و بررسي كتاب «دا» با تبريك هفته بسيج اظهار داشت: رهبري فرمودند «دوران دفاع مقدس قله ظرفيت‌هاي انساني مردم اين سرزمين خدايي است» و با توجه به بيانات رهبري تا آنجايي كه انسان مي‌تواند اوج بگيرد، در دفاع مقدس اوج گرفته و خليفةاللهي انسان در اين دوران بروز داده شده است.

وي افزود: اين حركت و مشخصه دفاع مقدس، در جامعه ما چقدر ظهور و بروز كرده پيدا كرده است، به نظر مي‌آيد حق اين مطلب ادا نشده و اگر در اقيانوس بيكران معارف دفاع مقدس غوطه‌ور شويم، شايد آنچه كه هست، ظرف كوچكي از آن باشد و كتاب «دا» قطره كوچكي از اقيانوس دفاع مقدس است.

مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان كرمان تصريح كرد: مقام معظم رهبري چند سال پيش در جمع نويسندگان دفاع مقدس گفتند «اگر بخواهيم خرمشهر را بنويسيم، حادثه آن خيلي حادثه بزرگي است، مقاومت مردم خرمشهر را مقايسه كنيد با عدم مقاومت مردم مسكو، اين كجا و خانه به خانه جنگيدن مردم خرمشهر كجا، شما هم بياييد خرمشهر را بنويسيد»، شايد كتاب «دا» لبيك به سخنان رهبري بود، درباره كساني كه خرمشهر را حفظ كردند.

وي خاطرنشان كرد: اثري كه امروز در آستانه چاپ صدم است، از افتخارات ايران است كه كتابي در حوزه دفاع مقدس دارد، در اين تيراژ بزرگ در خانه‌هاي مردم ورود پيدا كرده و تاثير گذاشته است.

ابوالحسني گفت: به رغم اينكه استان كرمان كيلومترها از خرمشهر دور بود، اما بسياري از رزمندگان كرمان در آنجا حضور داشتند و به جهاد پرداختند و در بسياري از عمليات‌هاي رزمندگان كرماني خط‌شكن بودند، تعداد زيادي از بچه‌هاي كرمان هستند كه مي‌شود براي آنها كتابي در حد «دا» نوشت.
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ،  شمعي روشن کنید.
پنج شنبه 5 آذر 1388  6:24 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala dadagholam
hhhhhhhhhh
hhhhhhhhhh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 407

پاسخ به:«دا» در آستانه چاپ صدم

منم این کتابو خیلیییی دوست دارم به همه دوستان هم توصیه میکنم اگه نخوندینش حتما بخونینش-خدا قوت
شنبه 7 آذر 1388  10:05 PM
تشکرات از این پست
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 976

من كتاب دا رو خوندم ... واقعا قشنگ بود . تاثير گذار ... آدم رو به يه دنياي ديگه وارد ميكنه ... جنگ و خونريزي ... ايثار و استقامت

بله استقامت ...

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

جمعه 27 آذر 1388  4:42 PM
تشکرات از این پست
eramau
eramau
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 733

خیلی دوست دارم بخوانم

شنبه 28 آذر 1388  12:47 PM