0

مياچ: براي ديدار مقابل نفت نگران هستم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به شرايط تمريني در چند روز اخير براي ديدار مقابل صنعت نفت آبادان نگران هستم.

ژلکو مياچ در خصوص اولين آخرين وضعيت پرسپوليس اظهار داشت: با توجه به دو اردويي که در کشور ترکيه و امارات برگزار کرديم حالا بايد آماده اين باشيم تا در بازي مهم و بسيار حساس مقابل نفت حاصل تلاش بازيکنان را ببينيم.
وي افزود: هميشه بازي‌ اول در نيم فصل دوم حساسيت خود را دارد. تيم نفت با توجه به شرايط خوبي که در آبادان دارد تمرينات خوبي را انجام داده است ولي ما در چند روز گذشته نتوانستيم تمرينات خوبي را داشته باشيم.
وي افزود: متاسفانه يک روز برف و يک روز باران مانع از تمرينات ما شده است و به همين دليل من کمي نگران هستم اما اعتقاد دارم بازيکنان آماده ما مي‌توانند نتيجه خوبي بگيرند.
مياچ ادامه داد: من از طريق دي‌وي‌دي و فيلم‌هايي که در ختيار داشتم تيم نفت را توانستم تا حدودي آناليز کنم. اين تيم فاکتورهاي بسيار خوبي داشته و از مربي خوبي نيز بهره مي برد. آنها در خط حمله مهاجمان فرصت‌طلبي دارند ولي مي‌دانند که بازي بزرگي برابر پرسپوليس دارند به همين دليل احتياط را در ورزشگاه ما فراموش نمي‌کنند. بازيکناني داريم که مي‌توانند در هر دقيقه و هر لحظه تاثير بسزايي در نتيجه بازي داشته باشند.
مياچ خاطرنشان کرد: ‌در بازي فردا حتي اگر نفت بخواهد متفاوت در مقابل ما ظاهر شود باز هم چاره‌اي براي آن انديشيده‌ايم. من در اين چند مدت تا حدودي با اجازه دايي توانستم تمرينات را تغيير دهم اما بر روي تاکتيک تيمي هم هنوز کاري انجام نداده‌ام. دايي تاکتيک خوبي براي پرسپوليس در نظر گرفته چون با فوتبال روز دنيا آشنا است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 16 بهمن 1389  9:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها