0

جزئيات حمايت بنياد ملي نخبگان از اختراعات

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

جزئيات حمايت بنياد ملي نخبگان از اختراعات

دکتر آريا الستي در گفتگو با مهر، با بيان اينکه حدود هزار و 600 اختراع ثبت شده است و در پورتال بنياد ملي نخبگان براي شرکت در جشنواره ثبت نام کرده اند ، گفت: از اين تعداد 600 اختراع در بخش داوري عرضه مي شود و اختراعاتي که مورد تاييد داوران بنياد قرار گيرند از 3 سطح تسهيلات بنياد برخوردار خواهند شد.

وي اظهار داشت: دبير سومين جشنواره نوآوري با اشاره به جزئيات اين تسهيلات،‌ توضيح داد: اختراعات در مرحله اول از تسهيلات سطح 3 بنياد برخوردار مي شوند اين تسهيلات شامل 1 تا 5 ميليون تومان مي شود که از طريق يکي از موسسات علمي، پژوهشي و فناوري کشور به مخترعان ارائه مي شود.
 
معاون پژوهش و برنامه ريزي بنياد ملي نخبگان اضافه کرد: اگر مخترعي داراي چندين اختراع داوري شده در بنياد باشد که تعدادي از آنها تجاري شده باشند از تسهيلات سطح 2 استفاده مي کنند. اين افراد مي توانند از تسهيلات 20 ميليون توماني استفاده کنند همچنين اگر مخترعان موفق به تجاري سازي دستاورد خود در سطح بين المللي شوند از تسهيلات سطح 1 استفاده مي کنند که در سطح بالاتري قرار دارد.

وي از برگزاري جشنواره نوآوري و شکوفايي در 18 بهمن ماه خبر داد و کمک به فرايند تجاري سازي اختراعات و نوآوريهايي که تحت حمايت بنياد ملي نخبگان قرار گرفته اند را از اهداف اين جشنواره ذکر کرد.

الستي با اشاره به بخش هاي مختلف اين جشنواره، اظهار داشت: اين جشنواره در 6 بخش داوري اختراعات، تجاري سازي اختراعات، بخش دالان تسهيل کننده، بخش بين الملل، اختراعات تجاري سازي شده و بخش نيازمندي ها برگزار خواهد شد.

معاون پژوهش و برنامه ريزي بنياد ملي نخبگان گفت: در بخش داوري اختراعات، 500 تا 600 اختراع ثبت شده در موسسه ثبت مالکيت صنعتي که بررسي هاي اوليه انجام شده است، توسط تيم هاي داوري بنياد ملي نخبگان مورد ارزيابي قرار مي گيرند.
 
دبير سومين جشنواره نوآوري و شکوفايي به بخش تجاري سازي اين جشنواره اشاره کرد و افزود: در بخش «تجاري سازي اختراعات» ، اختراعاتي که در سال هاي قبل شناسايي شده و از مرحله داوري گذشته و از اعتبارات بنياد استفاده کرده اند ، حضور خواهند يافت تا بتوانند از طريق فروش حق اختراع و يا مشارکت با يک سرمايه گذار، محصول خود را تجاري سازي کنند.
 
الستي، «دالان تسهيل کننده» را از ديگر بخش هاي اين جشنواره نام برد و يادآور شد: در اين بخش سعي شده است تا از موسساتي که به تجاري سازي اختراعات کمک مي کنند مانند صندوق هاي مختلفي که تسهيلاتي در اختيار نوآوران قرار مي دهند و همچنين موسسات مشاوره اي و موسساتي که امکان سرمايه گذاري ريسک پذير دارند، دعوت شود تا به تجاري سازي اختراعات ارائه شده در اين جشنواره کمک کنند.
 
معاون پژوهش و برنامه ريزي بنياد ملي نخبگان، از راه اندازي آزمايشي بخش بين الملل در سومين جشنواره نوآوري خبر داد و يادآور شد: براورد ما اين است که در اين بخش از 20 کشور حدود 20 اختراع حضور يابند. در صورت موفقيت اين بخش در سال هاي بعد از تعداد بيشتري از کشورها دعوت به عمل مي آيد.
 
وي با بيان اينکه در بخش اختراعات تجاري سازي شده، اختراعاتي که در سال هاي قبل موفق به تجاري سازي شدند، عرضه مي شوند ، اضافه کرد: در بخش «نيازمندي ها» نيز براي اينکه بتوانيم دست نيازمندي هاي کشور را به دست طرح ها و نوآوري هاي کشور دهيم ، از تمامي سازمان ها و ارگان هاي دولتي و شرکت هاي بزرگ دولتي و خصوصي کشور دعوت کرديم تا اگر در زمينه خاصي نياز به فناوري و نوآوري دارند، با دريافت غرفه اي نيازهاي تکنولوژي و علمي خود را اعلام کنند.
 
دبير سومين جشنواره ملي نوآوري و شکوفايي با تاکيد بر اينکه در اين غرفه ها هيچ موسسه اي اجازه ارائه و تبليغ دستاوردهاي خود را ندارد ، ياداور شد: با اعلام نياز دستگاه هاي دولتي ، نوآوران مي توانند مطالعات خود را بر اين اساس تعريف کنند.

معاون پژوهش و برنامه ريزي بنياد ملي نخبگان در خصوص برنامه افتتاحيه سومين جشنواره نوآوري گفت: علاقه مند هستيم تا افتتاحيه با حضور رئيس جمهور برگزار شود و سعي داريم که طوري برنامه ها را اجرايي کنيم که رئيس جمهور نيز حضور داشته باشد.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

شنبه 9 بهمن 1389  11:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها