0

رجعت شهيد گمنام هديه‌اي از اباعبدالله (ع) در روز اربعين حسيني

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

رجعت شهيد گمنام هديه‌اي از اباعبدالله (ع) در روز اربعين حسيني

89/11/05 - 17:54
شماره:8911050526
نسخه چاپي ارسال به دوستان
مردم از ميزباني شهيد گمنام در قرارگاه نبي‌اكرم (ص) مي‌گويند/
رجعت شهيد گمنام هديه‌اي از اباعبدالله (ع) در روز اربعين حسيني

خبرگزاري فارس : در سالروز اربعين سرور و سالار شهيدان مردم براي تشييع يك لاله‌ بي‌نشان كه تنها نشانش يك انتظار بي‌پايان است، آمده و مي‌گويند: شهدا مانند نوري بر همگان مي‌تابند و حضور اين شهيد هديه‌اي از امام حسين (عليه‌السلام) در روز اربعينش است.


گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

به گزارش خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا»، هر شهيد گمنام نشانه‌اي از يك خانواده منتظر، نشان از يك مادر چشم به راه و نشان از يك انتظار بي‌پايان است.
امروز 11 ستاره در كشور ما بر 9 نقطه تابيدند و نجواي ايستادگي و مقاومت را بر دل‌هاي مردم زمزمه كردند.
در يكي از اين نقاط پيكر شهيد گمنام «19 ساله» كه در منطقه سومار و عمليات كربلاي 6، به شهادت رسيد بر شانه‌هاي هزاران نفر از پيام‌آوران كربلا از شهرك فجر تشييع شد و پس از اقامه نماز و نجواي زيارت اربعين در مسجد قرارگاه نبي اكرم (صلي‌‌الله عليه و آله) آرام گرفت.

*تدفين شهدا در نقاط مختلف، مانند نور بر تمام اقشار جامعه مي‌تابد

فاطمه احسني كه 51 سال دارد در مراسم تشييع پيكر مطهر اين شهيد گمنام، اظهار مي‌دارد: رجعت شهدا به نقاط مختلف كشور براي بيدار كردن در خواب رفته‌ها و هدايت ماست؛ آنها با بازگشت خود به شهرها مي‌خواهند بگويند جريان حق هميشه پايدار بوده و باطل مانند كف روي آب، از بين خواهد رفت.
وي با اشاره به اينكه حال و هواي دفاع مقدس با آمدن شهدا به شهرهايمان دوباره زنده مي‌‌شود، ادامه مي‌دهد: تدفين شهدا در نقاط مختلف نوري است كه بر تمام اقشار مردم مي‌تابد و معرفت را بر همگان به همراه دارد؛ ولي گاهي اوقات برخي با كشيدن پرده‌اي از تيرگي و گناه خود را از موهبات اين نور محروم مي‌كنند.
احسني با بيان اينكه رسانه‌هاي جمعي در انعكاس مراسم‌ها و اخبار مرتبط با شهدا و دفاع مقدس ضعيف وارد عمل مي‌شوند، خاطرنشان ‌مي‌كند: آن قدر كه رسانه‌ها بر تبليغات باطل مانور مي‌دهند، به حق و حقيقت بها نداده و كم‌كاري مي‌كنند.
وي ‌افزود: فعاليت رسانه‌هاي جمعي در برخي از مراسم‌هاي تدفين شهدا در نقاط مختلف كشور فعال مي‌شود ولي متأسفانه بعد از آن اين فعاليت خاموش شده و دود آن به چشم خودمان مي‌رود؛ براي زنده نگه داشتن اسلام، راه شهدا كه حقيقت است بايد به تمام فرزندان ما نشان داده شود وگرنه خسران خواهيم ديد.

* در رجعت شهداي گمنام حكمت عظيمي نهفته است

فاطمه ملك زاده كه 49 سال دارد، مي‌گويد: شهيدان به خواست پروردگار به كنار ما و پدران و مادرانشان برمي‌گردند؛ در برگشتن آنها حكمت عظيمي نهفته است و يكي از آنها اين است كه خداوند مي‌خواهد به ما بگويد اين بندگان خالص من براي زنده نگه داشتن اسلام رفتند؛ ما نيز در ادامه بايد براي حفظ اسلام تلاش كنيم.
وي ادامه مي‌دهد: شهدا در هر كجايي كه باشند در مقام والاي خود باقي هستند؛ آمدن آنها به خاطر ما است تا غفلت‌زده نشويم؛ اگر شهدا به جبهه‌ها نرفته بودند الان كشور ما دست كمي از عراق و افغانستان نداشت و معلوم نبود چه بلايي سر ما مي‌آمد.
ملك‌زاده يادآور مي‌شود: شهدا با آمدن‌شان به ما مي‌گويند بايد حواسمان را جمع كنيم تا خواسته يا ناخواسته لطمه به انقلاب اسلامي وارد نكنيم و نگذاريم خون آنها پايمال شود.

*رسانه‌ها نقش مؤثري در ترغيب مردم به حضور در مراسم‌هاي ارزشي دارند

مريم اكبري، دانشجوي سال اول رشته فيزيوتراپي از دانشكده علوم پزشكي دانشگاه تهران اظهار مي‌دارد: آمدن شهدا تذكري براي ماست كه آنها را فراموش نكنيم؛ آنها كساني بودند كه تمام هستي خود را دادند تا انقلاب اسلامي بماند.
وي به تدفين شهيد گمنام در دانشگاه تهران اشاره كرده و ادامه مي‌دهد: در ابتدا با تدفين شهداي گمنام به بهانه‌هاي مختلف و در اصل به دليل ترسيدن از تأثيرگذاري انقلاب اسلامي و شهدا مخالفت مي‌كردند ولي اكنون مشاهده مي‌شود، جوانان و دانشجويان با پوشش‌هاي گوناگون بر مزار اين شهدا حاضر شده و به آنها توسل مي‌كنند.
اين دانشجوي دانشگاه تهران به عملكرد رسانه‌ها در انعكاس موضوعات مرتبط با ارزش‌هاي دفاع مقدس، مي‌گويد: رسانه‌هاي جمعي در انعكاس مراسم تشييع و حضور گسترده مردم بايد طوري وارد عمل شوند تا كساني كه توفيق حضور در اين جمع را نداشتند، حسرت بخوردند و در مراسم‌هاي بعدي شركت كنند.

* بازگشت شهدا روحيه ‌شهادت‌طلبي را در جامعه به جريان درمي‌آورد

سيد حبيب تديني، جانباز 30 درصد دوران دفاع مقدس در مراسم تشييع شهيد گمنام، اظهار مي‌دارد: بازگشت پيكر مطهر شهدا و تدفين آنها در نقاط مختلف كشور، روحيه ‌شهادت‌طلبي را در جامعه به جريان درمي‌آورد و اين همان هدف قيام اباعبدالله‌الحسين (عليه‌السلام) بوده است.
وي ادامه مي‌دهد: اگر جامعه‌اي بخواهد به بالاترين درجات پيشرفت دست يابد، قطعاً با دشمنان زيادي مواجه مي‌شود لذا تقويت روحيه شهادت‌طلبي آن كشور را از محاصره دشمنان نجات مي‌دهد.
اين جانباز دوران دفاع مقدس مي‌گويد: ما شهدا را از دست نداديم بلكه به دست آورديم؛ ملتي كه شهيد دارد، مسلماً از خون شهيدش حفاظت مي‌كند؛ بايد به جوانان اين را بياموزيم كه چگونه از خون شهدا پاسداري كنند.
وي مي‌گويد: مزار هر شهيد گمنام پرچمي براي يادآوري دفاع مقدس است قطعاً هر جوان دانشجويي كه مزار شهيدي را در دانشگاه مي‌بيند، به ياد دلاورمردي‌ها و ولايت‌مداري رزمندگان مي‌افتد در نتيجه در صيانت از انقلاب اسلامي تمام تلاش خود را مي‌كند.

* گلاب‌پاشيدن به تشييع‌كنندگان شهداي گمنام كمترين كار براي آن بزرگان است

محمدجواد اسدي جواني است كه در مراسم تشييع شهيد گمنام بر سر و روي تشييع‌كنندگان عطر و گلاب مي‌پاشد و در گفت‌وگو با فارس مي‌گويد: شهدا تمام وجود خود را به خاطر اسلام دادند و ما در ادامه با حضور در كنار آنها مي‌توانيم راه اصلي را پيدا كنيم.
وي ادامه مي‌دهد: بنده هر هفته براي ارائه خدمات فرهنگي بر سر مزار شهداي گمنام بهشت‌ زهرا (سلام‌الله‌عليها) حاضر مي‌شوم و افتخار مي‌كنم كه خادم شهداي گمنام هستم.

* شهدا در هرجايي احياگر ارزش‌هاي الهي هستند

حجت‌الاسلام مهدوي امام جماعت امامزاده قاضي الصابر در ده ونك با اشاره به آيه شريفه « وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ » اظهار مي‌دارد: شهدا در هرجايي كه باشند، نامدار يا گمنام باشند، زنده‌اند و مي‌توانند احياگر ارزش‌هاي الهي و قرآني باشند.
وي ادامه مي‌دهد: وقتي شهدا به شهر غفلت‌زده ما مي‌آيند، با نورالهي انسان‌هاي غافل را تكاني مي‌دهند تا از خواب بيدار شوند؛ شهدا به خاطر دين خدا از دلبستگي به همسر، فرزند و عزيزان خود گذشتند لذا با رجعت آنها تمام ايثارها يادآوري مي‌شود و اميدواريم خداوند به ما توفيق دهد تا پاسدار خون اين عزيزان بوده و از ولايت، دين و قرآن كريم حمايت كنيم.

* با الگوپذيري از شهدا رهبرمان را تنها نمي‌گذاريم

زيور ميرزايي كه 36 سال دارد، مي‌گويد: با آمدن خود به مراسم تشييع شهيد گمنام ثابت مي‌كنم كه با رعايت حجاب، ولايت‌مداري، حفظ اسلام اصيل و انقلاب، همراهشان هستم و راهشان را ادامه مي‌دهم.
وي ادامه مي‌دهد: شهدا به دستور امام خميني (رحمة‌الله عليه) و براي حفظ اسلام از آفات استكبار جهاني به جبهه‌ها رفتند و ما نيز با الگوپذيري از آنها گوش‌ به فرمان رهبرمان هستيم.

* ارتباط دانش‌آموزان با شهدا آينده روشني براي ممكت ما خواهد داشت

زهرا بادام‌ مهر كه 15 سال دارد و از خانواده شهداست، مي‌گويد: ما دوران جنگ تحميلي را درك نكرديم ولي بازگشت شهدا در اين دوره، مرا به 20 تا 30 سال گذشته مي‌برد و افتخار مي‌كنم كه به استقبال آنها مي‌روم.
وي با بيان اينكه مدارس ما آن طورشايسته است از شهدا ياد نمي‌كنند، ادامه مي‌دهد: ياد شهدا خيلي مهم است ولي خيلي از مدارس اين قضيه را فراموش كرده‌اند؛ اگر من مسئوليت كلاس درسي را بر عهده مي‌گرفتم، دانش‌آموزان را با خصوصيات اخلاقي و سيره شهدا آشنا مي‌كردم.
اين دانش‌آموز 15 ساله مي‌گويد: بايد طوري شهدا را به دانش‌آموزان معرفي كنيم كه آنها خودشان عظمت چادر را بفهمند و با حجاب كامل در جامعه حضور پيدا كنند نه اينكه به اجبار چادري شوند زيرا حجاب اجباري فايده‌اي ندارد.
وي ادامه مي‌دهد: هدف شهدا زنده نگه داشتن اسلام بود؛ ارتباط دادن دانش‌آموزان و شهدا مي‌تواند آينده روشني براي مملكت اسلامي ما رقم بزند.

* شهدا با نور هدايتشان جوانان را از بيراهه نجات مي‌دهند

معصومه ترابي همسر شهيد «مهدي نوروزي»، مي‌گويد: بازگشت شهدا تلنگري به ماست تا بيدار شويم و بدانيم خون آنها هميشه مي‌جوشد و تربيت نسل‌ها را در پي دارد.
وي با بيان اينكه همسرش در عمليات «كربلاي 5» به شهادت رسيد و پيكرش مفقود شده، ادامه مي‌دهد: دخترم، همسر شهيدم را نديد و شب گذشته در برنامه شب وداع با شهيد گمنام به وي مي‌گفتم همه شهداي گمنام عزيزان ما هستند و اكنون مادران و همسران آنها در گوشه‌اي از كشور انتظار عزيزانشان را مي‌كشند.
همسر شهيدمفقود «مهدي نوروزي» مي‌گويد: حضور شهداي گمنام، تاريخ انقلاب اسلامي را زنده نگه مي‌دارد و حفظ مي‌كند، وقتي جوانان در مزار شهداي گمنام حاضر مي‌شوند با گرفتن نور هدايت از آنها از انقلاب اسلامي و ولايت پشتيباني مي‌كنند.

* شهدا يادآور روزهاي وحدت در دوران دفاع مقدس هستند

خانم حسني همسر شهيد «غلام‌عباس كاظمي» اظهار مي‌دارد: تدفين شهداي گمنام در هر نقطه‌اي پيام‌هاي ولايت‌مداري و دفاع از اسلام را به همراه دارد؛ آنها حق بودند و حضورشان در بين مردم حق است.
وي ادامه مي‌دهد: شهدا همان گونه كه براي انجام مأموريت به جبهه‌ها رفتند با رجعتشان نيز مأمور به يادآوري روزهاي همبستگي و وحدت دفاع مقدس هستند. آنها مي‌آيند تا جوانان و فرزندان ما اسلام حقيقي را فراموش نكنند.

* رجعت شهيد گمنام به محله ما هديه‌اي از امام حسين (ع) است

رضا احمدي، نوجوان 14 ساله‌اي است كه در مراسم تشييع شهيد گمنام حضور يافته و مي‌گويد: من روزهاي تعطيل تا ساعت 10 صبح مي‌خوابم ولي ديشب وقتي متوجه شدم كه ميزبان يك شهيد گمنام مي‌شويم، تصميم گرفتم كه امروز زودتر بيدار شده تا بتوانم در اين مراسم شركت كنم. به نظر من اين شهيد هديه‌اي از طرف امام حسين (عليه‌السلام) در روز اربعين است كه در آغوش مردم تشييع مي‌شود.
وي در ادامه مي‌افزايد: ما بايد راه شهدا و ايثارگري‌هاي آنها را ادامه دهيم و با برگزاري مراسمي كه با نام شهدا و دفاع مقدس است، از زحمت‌كشان انقلاب اسلامي تقدير و تشكر كنيم.

* دشمن در تلاش است مراسم‌هاي ارزشي را كم‌رنگ جلوه دهد

حجت‌الاسلام والمسلمين رضايي امام جماعت شهرك فجر مي‌گويد: جهت يادآوري رشادت‌هاي رزمندگان اسلام لازم است كه اين‌گونه مراسم‌ها برگزار شود چرا كه يكي از مصاديق ترويج شعائر الهي همين تشييع پيكر شهداست.
وي در ادامه يادآور مي‌شود: دشمن از پيشرفت فرهنگ اسلامي ما در هراس است و با توسعه جنگ نرم تلاش مي‌كند تا جوانان ما را به انحراف كشيده و اين‌گونه مراسم‌ها را كم‌رنگ جلوه دهد.

 
 
سه شنبه 5 بهمن 1389  8:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها